tVenc

iXtreme+ 3.0

Rekomenduojami pranešimai

Neskiri irasymo nuo ripinimo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal tada apskritai nesigilink kas ir kaip.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal tada apskritai nesigilink kas ir kaip.

jei is oro nestrigtu x'as tai ir nesigilinciau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rasykis su iHAS dvdwriteriu su burning max fw, i verbatimus, ant 2,4x greicio pries tai praleidus per abgx ir niekas nestrigs. Jei nesilaikai bent vieno sio punkto tai pats kaltas kad stringa geimai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neseniai nusifleshinau xbox i fw 3.0 ir siandien is draugo pasiemiau mw3. Jis ji visa perejo ir jam normaliai veike( Zaide offline, pas ji fw arba 1.6 arba 2.0, nepamena). Kai idejau mw3 (buvau tuo metu prisijunges live) ir ji paleidau, ismete lentele : "this disc is not supported", o po kokiu 10kartu bandymu "this disc is dirty" po to vel "this disc is not supported" ir t.t. Tai kaip man ji paleisti ant fw 3.0 ir kad galeciau zaisti live?? Ar ji gal reikia kaip nors kitaip irasyti del fw 3.0 ? Aciu uz pagalba :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reik tau jį isirašyti perleidus per abgx 1.6 ir tada veiks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reikia laikytis visu siu 4 punktu:

1. Rasyti su iHAS dvdromu kuriame butu Burnex max fw

2. Zaidima pries rasant reikia praleisti per abgx

3. Rasyti i verbatim diskus

4. rasyti ant 2,4x greicio

Nesilaikant bent vieno is siu punktu geimai gali nepasileisti, trigti ir metyti errorus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reikia laikytis visu siu 4 punktu:

1. Rasyti su iHAS dvdromu kuriame butu Burnex max fw

2. Zaidima pries rasant reikia praleisti per abgx

3. Rasyti i verbatim diskus

4. rasyti ant 2,4x greicio

Nesilaikant bent vieno is siu punktu geimai gali nepasileisti, trigti ir metyti errorus

O gal galite numesti linka pagal koki gida irasineti, kad isirasytu tikrai gerai? :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rasyk kaip anksciau rasei, juk abgx'as viska sutvarko. O del opc ir greicio parinkimo pagal diska, tai nezinau ar reikiajeigu su abgx'u sutvarkytas iso, parasykit kas zino, as tai parenku greiti pagal diska, juk tai vistiek neuzima daug laiko paziuret koks diskas ir uzdet varnele ar greiti pakeist.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane lt 3.0. rasiau su iHAS, nuflashintas gerai. rasiau nba 2k12, i verbatim, perleides per abgx, 2.4 greiciu. rasant i hdd, ties 46 procentais issoko erroras, kad "dirty disc". Gal kas turit kokiu pasiulymu, kaip irasyti, kad nemestu error?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane lt 3.0. rasiau su iHAS, nuflashintas gerai. rasiau nba 2k12, i verbatim, perleides per abgx, 2.4 greiciu. rasant i hdd, ties 46 procentais issoko erroras, kad "dirty disc". Gal kas turit kokiu pasiulymu, kaip irasyti, kad nemestu error?

Nu tai jei dirty disk tai reiskia dirty disk. Perrasyk gi ne visi 100 % gerai isiraso.

Neseniai nusifleshinau xbox i fw 3.0 ir siandien is draugo pasiemiau mw3. Jis ji visa perejo ir jam normaliai veike( Zaide offline, pas ji fw arba 1.6 arba 2.0, nepamena). Kai idejau mw3 (buvau tuo metu prisijunges live) ir ji paleidau, ismete lentele : "this disc is not supported", o po kokiu 10kartu bandymu "this disc is dirty" po to vel "this disc is not supported" ir t.t. Tai kaip man ji paleisti ant fw 3.0 ir kad galeciau zaisti live?? Ar ji gal reikia kaip nors kitaip irasyti del fw 3.0 ? Aciu uz pagalba :whistling:

Karta ir visiems laikams. Nesiskolinkit zaidimu is kitu nes jus nezinot kokie ten zaidimai ir kokiai versijai skirti. Zaiskit tik savo zaidimus. Sekantis dalykas jei peleidziant jau karta ismete errora dieve tu mano ne tai kad bandyk dar karta leist pirmu taikymu pro langa... Errorus medatintis diskas prie gero neprives.

Redagavo Th1cKA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

2012-01-14 08:04PM UTC] #fw <c4eva> testing is in final phase, release will be very soon!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

testing of what?

Redagavo IGNOLTA
Paskaityk temos pavadinima

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.