tVenc

iXtreme+ 3.0

Rekomenduojami pranešimai

Nu tai kodel tada neiraso?

O kokiu nors yrodymu kad ten tikrai verbatimas yra? Dar vistiek paklausiu kai pradedi rasyt ismeta truncated ar ne? Ir koks pavadinimas CDromo kai rasai. Ten ImgBurne turi rasyt.

Jei pc butu lievas anas tau berasant errorus skraidintu.

Redagavo Th1cKA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as tai siulau sita mulki ignoruot. Sakai rasyk ant 2,4x, jis vistiek apie 4x kalba.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kokiu nors yrodymu kad ten tikrai verbatimas yra?

O kokiu nors yrodymu kad ten tikrai verbatimas yra? Dar vistiek paklausiu kai pradedi rasyt ismeta truncated ar ne? Ir koks pavadinimas CDromo kai rasai. Ten ImgBurne turi rasyt.

Jei pc butu lievas anas tau berasant errorus skraidintu.

O kur ir kada turi ismest trunacted? Redagavo FlattestLukas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne nu tu gal vapse durnas ? Prie ko pc ir dvd rom'o greitis?

blm ko jus taip ta zmogu uzsipuolet? :D

taip gali but del seno lievo pc!

Ne į temą

su tokiu nebutinai tau mes error rasant bet irasius neveix 99% zinau ka sakau nes turiu 7-8m senumo pentium m 1.7ghz.. tai neduok tu dieve:D
Redagavo xmouserx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

blm ko jus taip ta zmogu uzsipuolet? :D

taip gali but del seno lievo pc!

tai vieni sako kad ne, kiti kad taip. Atrisejas tapati pasake.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

lt3.0 neturiu taigi visi siti irasymai dar neaktualus man visai, bet del lievo pc ir geimu burninimo esu 110% tikras... jaigu rasai su tokiu pc isjunk visas nereikalingas progr ir neliesk net peles kol neirasis...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai vieni sako kad ne, kiti kad taip. Atrisejas tapati pasake.

Tai gal vapse tavo DVD rom'as dl neirasineja?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

lt3.0 neturiu taigi visi siti irasymai dar neaktualus man visai, bet del lievo pc ir geimu burninimo esu 110% tikras... jaigu rasai su tokiu pc isjunk visas nereikalingas progr ir neliesk net peles kol neirasis...

o tai greitis tada nepriciom?

Tai gal vapse tavo DVD rom'as dl neirasineja?

Tai tikriausiai yrasineja, pirkau gi specialiai del lt3 koki meistras pasake

Plius gi ta papildyma ant bf3 kad hd kokybe eitu lost tai yrase

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

greitis svarbus!

tai jaigu pirkai toki koki pasake, tai gal netoki kokio reikia... bent zinai koki dvd burneri pirkai ir ar 'paruostas' jis gerai..?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

greitis svarbus!

tai jaigu pirkai toki koki pasake, tai gal netoki kokio reikia... bent zinai koki dvd burneri pirkai ir ar 'paruostas' jis gerai..?

Nu as jam palikau, jis jy sutvarke, ir prijunges prie sava pc yrasi zaidima, viskas veiki. Jau nekarta as jam xboxa nesu, ir pasitikiu kad viska gerai daro.

greitis svarbus!

Tai gal bandyti rasyti ant 2.4x nuemus nuo OPC varnele? Bet jeigu neveiks gaila trecio disko :S

greitis svarbus!

Mano dvdroom: iHAS524

Nu as jam palikau, jis jy sutvarke, ir prijunges prie sava pc yrasi zaidima, viskas veiki. Jau nekarta as jam xboxa nesu, ir pasitikiu kad viska gerai daro.

Tai gal bandyti rasyti ant 2.4x nuemus nuo OPC varnele? Bet jeigu neveiks gaila trecio disko :S

Truncate nemeta man!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Truncate nemeta man!

Na pagal viska pas tave viskas gerai yra. Tada reiskia kompas perlievas. Nes daugiau nebera blogu dalyku kuriuos gali daryti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lauk. Bent jei naujausias update tai XGD3 ir AP 2.5 nezaisk.

O tu dabar uzsiciaupk pats. Pagalbos iesko zmogus bando badet kelia bandas zinodamas 0 . Viskas nuo greicio priklauso, supratai? VISKAS! Jei tarkim 4x rasysi neijunges OPC nieku tu neirasysi. O tavo beda apie verify yra viena is situ. Ten kaip tu rasai maziausias skirtumas. Jei truncated rasant neismeta tada su romu viskas gerai. Toliau bedos bus arba su greiciu arba su diskais. Kokius diskus nuadoji irasymui?

P.S. Uzsiciaupk kartais kai reikia. Ismok neissisokt nes pagalbos tokios akvyvios kaip sitam tinklapi nera. O banas tau jau neuzkalnu. Todel snekek tik tiek kiek taves klausiam.

kaip nezaisti gi jis nera nulauztas, tik ka is parduotuves, ar kazka ne taip galvoju as?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na pagal viska pas tave viskas gerai yra. Tada reiskia kompas perlievas. Nes daugiau nebera blogu dalyku kuriuos gali daryti.

Ne į temą

Eina svilpt mano kompas ir gi ~7 metu senumo, treciadieni gausiu iHAS, tai tikiuos normaliai viskas isirasys.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

jaigu nera visiskas grabas tai ok... bet jai tox kuris lagina mandresni web page atsidarius arba ziurint utube 480p, apie flash geimus net nekalbu.. tai tada no luck

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• So, so. Tokia europetiška Stellar Blade versija (bent jau taip pasirodė). Pasižiūrėsim kas išeis.
    • Jau turiu. Early acsess buvo 02 06, pilnas paleidimas 02 11 visoms patformoms. Na ka gi - nauja Civilizacijos serija visada šventė!!!. Žaidžiu priepuolimais per sūnaus kompą, taigi dabar esu pirmos sesijos pabaigoje. Vizualai puikia padarytas, toks labiau kaip Civ V ramesnis stilius, dėl gamplay tai daug visokių naujovių. Puse kontento aišku dar įdės eigoje. Turiu ir konsoline versija ž atrodo identiškai, bet su pulteliu žaidžiasi sunkai, visgi tai yra PC žaidimas. Daugiau apie įspūdžius parašysiu kiek vėliau. To be continued kaip sakoma😄
    • Šitas. Po kokių gerų pusės metų gulėjimo stalčiuje (nors 2 buvo puikiai suėjęs) pagaliau užsikabinau ir labai patinka. Gėda prisipažinti, bet kelis kartus bandžiau pradėti ir mesdavau priėjęs pirmą rimtą encounterį zombių kaime - pradžioje vis nesuprasdavau kad jų visų nereikia bandyt išžudyti, o tik atsilaikyti kurį laiką😁 Bet dabar veža kaip turi būt, esu gal kokiam 9 chapterį. Formulė pparasta, bet visa dar smagi. Ir tiesa dabar jau puikiai optimizuotas. Performance mode ant vanilines PS5 labai gerai atrodo.
    • Šito laukiu. Jeigu patiko Returnal (o man patiko), patiks ir šitas.  Mūsų dabartinėje remasterių ir remaikų eroje vis kažkas tai naujo. Be to Housmark gerai daro😀 
    • Na šitas gali būti visai nieko, bent jau man asmeniškai patiko. Pačios kovos gal ir nestebuklingai, bet exploringas jau bus toks kaip žada (be jokių markerių, pagalbų, viską pats turi sužinot) visai veža. 04.09.2025
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos