tVenc

iXtreme+ 3.0

Rekomenduojami pranešimai

Jei isirasiu i diska ir zaidziant is hardo ismeta lentele your disc is not autorized. Firmware naujausia. Cia kaltas dvd irasantis. Reikia tu spcialių? Is disko viskas veikia.

Redagavo repture

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taigi su xbox360 nezaidziau nauju zaidimu apie puse metu nes laiko nedaug turejau. Dabar pamaciau, kad isejo Max Payne 3, noreciau isbandyti ji ir turiu pora klausimu:

1. Pas mane ixtreme LT 2.0, Max Payne'ui butina ixtreme LT 3.0 ? Jei taip tai ar irasius ixtreme LT 3.0 veiks visi mano seni zaidimai, nes kazkur skaiciau, kad irasius LT 3.0 senus zaidimus reikes is naujo rasyt pertikrinus su abgx360

2. Ar irasinejant zaidimus uzimancius 8.14gb butini tie nauji DVD romai su spec firmware?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi su xbox360 nezaidziau nauju zaidimu apie puse metu nes laiko nedaug turejau. Dabar pamaciau, kad isejo Max Payne 3, noreciau isbandyti ji ir turiu pora klausimu:

1. Pas mane ixtreme LT 2.0, Max Payne'ui butina ixtreme LT 3.0 ? Jei taip tai ar irasius ixtreme LT 3.0 veiks visi mano seni zaidimai, nes kazkur skaiciau, kad irasius LT 3.0 senus zaidimus reikes is naujo rasyt pertikrinus su abgx360

2. Ar irasinejant zaidimus uzimancius 8.14gb butini tie nauji DVD romai su spec firmware?

reikes persirasyti nebent netinkamai irasytus XGD3 zaidimus, XGD2 nereikia. irasinejant XGD3 butini tie dvdromai su spec fw, jei nori irasineti tinkamai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

reikes persirasyti nebent netinkamai irasytus XGD3 zaidimus, XGD2 nereikia. irasinejant XGD3 butini tie dvdromai su spec fw, jei nori irasineti tinkamai

Anskciau girdejau apie topology kazka snekejo, kad pries rasant ten kazkaip sukonfiguruot reiks zaidima?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Anskciau girdejau apie topology kazka snekejo, kad pries rasant ten kazkaip sukonfiguruot reiks zaidima?

per abgx perleidi ir sukelia topology data

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galvoji mes žinosim? Manau nesužinosi nepabandęs, nebent per atsitiktinumą kažkuris narys naudojasi tokiu pat DVD rom'u... Šiaip kaip čia visi kalba apie tą iHAS DVD'romą, kad tik su juo rekomenduojama įrašinėti XGD3 žaidimus, bet aš ir su NEC ND-4571A DVD rom'u puikiai su tuo reikalu susitvarkau. :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galvoji mes žinosim? Manau nesužinosi nepabandęs, nebent per atsitiktinumą kažkuris narys naudojasi tokiu pat DVD rom'u... Šiaip kaip čia visi kalba apie tą iHAS DVD'romą, kad tik su juo rekomenduojama įrašinėti XGD3 žaidimus, bet aš ir su NEC ND-4571A DVD rom'u puikiai su tuo reikalu susitvarkau. :thumbsup4:

o tu zinai skirtuma tarp truncated irasytu disku ir irasytu su iHAS dvdromu, manau kad ne...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.