tVenc

iXtreme+ 3.0

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, noriu paklausti, mano xbox atristas i LT3, ant pc dvd rooma pakeite man i liteona. Ir Vakar rasiausi battlefield 3 pirma isirasiau bf3 papildyma kad hd kokybe eitu zaisti, viskas veikia tikrinant, rode kad viskas gerai. Poto rasiausi pilna zaidima, ir irasant rode kad viskas veikia, bet tikrinant mete klaida kazkokia. poto idejus diska, pradedant losti campaig, man zaidimas pastrikdavo, bandziau i hdd rasyti, ties 49 procentais pradedavo rasyti, kad nebeperskaito disko. Rasiau i Verbatim DVD RDL printable. Kame cia problema jau du diskus sugadinau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kada ant slimo iseis LT +3.0?

Nu gi nera cia ekstrasensu, niekas nezino kada tiksliai, iseis kai iseis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu gi nera cia ekstrasensu, niekas nezino kada tiksliai, iseis kai iseis.

mazdaug plius, minus , nes dabar turiu nusipirkes slima, tai nezinau ka daryti, vesti flashinti ar laukti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mazdaug plius, minus , nes dabar turiu nusipirkes slima, tai nezinau ka daryti, vesti flashinti ar laukti

Galit kasnors i mano klausima atsakyti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, noriu paklausti, mano xbox atristas i LT3, ant pc dvd rooma pakeite man i liteona. Ir Vakar rasiausi battlefield 3 pirma isirasiau bf3 papildyma kad hd kokybe eitu zaisti, viskas veikia tikrinant, rode kad viskas gerai. Poto rasiausi pilna zaidima, ir irasant rode kad viskas veikia, bet tikrinant mete klaida kazkokia. poto idejus diska, pradedant losti campaig, man zaidimas pastrikdavo, bandziau i hdd rasyti, ties 49 procentais pradedavo rasyti, kad nebeperskaito disko. Rasiau i Verbatim DVD RDL printable. Kame cia problema jau du diskus sugadinau.

Gal kazka blogai darai. Per kokia programa irasineji zaidimus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kazka blogai darai. Per kokia programa irasineji zaidimus?

Atrisejas saki per img burneri 2.5.6.0, ten pora nustaymu pakeiciau kaip sake ir rasiau ant 4x greicio, gal screenshota ikelti ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atrisejas saki per img burneri 2.5.6.0, ten pora nustaymu pakeiciau kaip sake ir rasiau ant 4x greicio, gal screenshota ikelti ?

Jo atsiusk Screen shot o tu krosflesines iHAS dvd rom?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galit kasnors i mano klausima atsakyti?

[2011-12-31 09:38AM UTC] #fw <Satan1> I don’t expect lt 3.0 for slim, I appreciate when it arrives though

[2011-12-31 09:38AM UTC] #fw <c4eva> January!

Skaityt ismok juk aiskiai parasyta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zaidimus nupachinai per XBC? Rasai i verbatimus? Rasyti reikia ant 2.4x greicio!

Siaip tai jei jau tau kazkas nuflesino, idejo naujo dvdraiteri i pc tai gal to zmogaus ir paklausk, ar siaip jam pinigus sumokejai kad nieko nesigautu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zaidimus nupachinai per XBC? Rasai i verbatimus? Rasyti reikia ant 2.4x greicio!

Siaip tai jei jau tau kazkas nuflesino, idejo naujo dvdraiteri i pc tai gal to zmogaus ir paklausk, ar siaip jam pinigus sumokejai kad nieko nesigautu?

Jis man pats nupachino jy, ir ikeli i pc. O tai pasikeis kasnors jai ant 2.4x rasysiu, jai zaidimas du kartus irasytas ir visada stringa ant 49 procentu irasant i hdd.

AS galvoju kad pats kazka gal padariau ir kad neveikia, nes nesinori trugdyti ir kai nunesus pc jis pats jy yrasys, ir jis vieks.

Jo atsiusk Screen shot o tu krosflesines iHAS dvd rom?

mokeciau ikelciau :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu nesilaikai irasymo taisykliu tai ir neveikia:

Zaidimas turi buti nupachintas per xbc, rasomas su ihash dvdromu perprogramuotu su burnermax fw i verbatim diskus ant 2,4x. Jei bent vieno punkto neivykdai didele tikimybe kad neveiks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jis man pats nupachino jy, ir ikeli i pc. O tai pasikeis kasnors jai ant 2.4x rasysiu, jai zaidimas du kartus irasytas ir visada stringa ant 49 procentu irasant i hdd.

AS galvoju kad pats kazka gal padariau ir kad neveikia, nes nesinori trugdyti ir kai nunesus pc jis pats jy yrasys, ir jis vieks.

mokeciau ikelciau :D

Kur gauti pilnus img burn nustatymus, skirtus lt3?

Jeigu nesilaikai irasymo taisykliu tai ir neveikia:

Zaidimas turi buti nupachintas per xbc, rasomas su ihash dvdromu perprogramuotu su burnermax fw i verbatim diskus ant 2,4x. Jei bent vieno punkto neivykdai didele tikimybe kad neveiks

Nu jis man viska padare nu, nupachino game, dvdrom viskas gerai su juo, cia del nustatymu gali, but, greitis sake, gali buti ir 4x tik reikia varnelia pazymeti vienoje vietoje. Betai kame cia problema?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tau pasakiau kame problema, jei nesupranti tai geriau isvis nieko nedaryk, nes kvailais postais tik spamini foruma.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tau pasakiau kame problema, jei nesupranti tai geriau isvis nieko nedaryk, nes kvailais postais tik spamini foruma.

Jai negali padeti, tai geriau nieko nesakyk.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.