tVenc

iXtreme+ 3.0

Rekomenduojami pranešimai

Del to irasymo su topologijom ,isirasiau COD mw3 wiskas norm, o FORZA 4 NEINA jau 2 CD SUGADINAU.gal turit kas minciu? ar topologija originalia gal kas turit?

Ka tau ismeta? Rasai su ta burner max fw? nes ji forzai butina

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Iškilo toks klausimėlis. Jei nežaidžiu live, tai man užtenka su BurnerMax įrašytu dvd rom'u, įrašyti žaidimą paprastai ir galiu sau drąsiai viską lošti, nereikia iXtreme+ 3.0 firmware?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iškilo toks klausimėlis. Jei nežaidžiu live, tai man užtenka su BurnerMax įrašytu dvd rom'u, įrašyti žaidimą paprastai ir galiu sau drąsiai viską lošti, nereikia iXtreme+ 3.0 firmware?

Jeigu turi nauja dashboarda arba gaves ta dae.bin atnaujinima tai tau reikia lt fw 3.0 kad palaikytu ta topologija. Nes ant lt 2.0 neis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jei pas tave senesnis dashboardas tai viskas kaip ir anksciau. Bet jei jau updatinai tai tada ixtreme 3.0 ir zaidimus kai rasysis patchink.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai su paprastu dvd romu eis irasyt ar tik su tais iHAS dvd romais?

Man tuoj nervai neatlaikis...

Rasykit jus tuos zaidimus kur norit nors ir i CD diskus su vafliu keptuvem. Svarbu zaidimas veikia ir fsio. Kam ieskot bedos jei ten jos nera. Bet jei norit buti ramus ir be ban tada naudokit tik TIK ir dar karta TIK BurnerMAX ir Verbatim

Pilna tutorialu visko. Irasai paziuri neveikia. Tada paklausi.

Redagavo Th1cKA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man idomumo delei klausimas kilo. O jei naudociau ta burner max bet su kokiais tarkim TDK diskais. juk jokio skirtumo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man idomumo delei klausimas kilo. O jei naudociau ta burner max bet su kokiais tarkim TDK diskais. juk jokio skirtumo?

Kolkas tik Verbatim galima praplest talpa, apie kitus nera informacijos, taciau taip pat nerekomenduojama.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kolkas tik Verbatim galima praplest talpa, apie kitus nera informacijos, taciau taip pat nerekomenduojama.

kaip tai tik verbatim? kaip tai nera informacijos?

galima irasyti i betkoki "DVD+R DL" diska, ir informacijos apie tai tikrai apstu. neklaidink zmoniu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Burner Max oficialus yra tik verbatimams skirtas, ka patys priprograminat tai jau nera oficialu ir niekas neprisiima uz tai atsakomybes.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

irasineti i MKM003 ir MKM001 medios diskus yra tik "rekomenduojama", ne daugiau

kaip irasineti i kitos medios diskus pilna info daugumoj su xbox susijusiuose saituose

ir atsakymas "Kolkas tik Verbatim galima praplest talpa, apie kitus nera informacijos, taciau taip pat nerekomenduojama." visiskai priestarauja esamai situacijai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

irasineti i MKM003 ir MKM001 medios diskus yra tik "rekomenduojama", ne daugiau

kaip irasineti i kitos medios diskus pilna info daugumoj su xbox susijusiuose saituose

ir atsakymas "Kolkas tik Verbatim galima praplest talpa, apie kitus nera informacijos, taciau taip pat nerekomenduojama." visiskai priestarauja esamai situacijai

Tai gali pasikeis softai aisku. Prazioje ir as taip dariau. Bet kaip jau ir sakiau Verbatimai. Su paprastais mas mane dirty disc errorai skraido.

As kalbu ne is rekomenduojamosios puses. As kalbu is patirties. Jei su kitais diskais butu viskas geria butu originaliai pacio c4e ideta kitu disku supportinimas bet taip nera. Dar priedo pridursiu kad paprastus ne XGD3 zaidimus gali irasyti su originaliu cfw i betkoki diska. Bet kai tik ateina laikas XGD3 ir ten ne verbatimas iskarto erroras.

Jau kaip ir sakiau visiskai neidomu i ka tu rasai. Rasyk i ka tik nori. Bet kas yra rekomenduojama ta ir reikia naudoti. Jokiu bet.

Niekas jums neliepia naudoti iHAS burnerio ar verbatimo disku. Tai yra tik rekomenduojama. O kas rekomenduojama yra geriausia. Jus galit rasyt ir truncated niekas nedraudzia cia tik kaip jus norit. Bet jei norit but saugus laikykites rekomendaciju.

Redagavo Th1cKA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.