tVenc

iXtreme+ 3.0

Rekomenduojami pranešimai

Nu tokia ta didesne tikimybe, o manau, kad po viena nebanins.

Valdemarai, as tai laukiau zaidima flashe, o save'us vidinej atminti, tai problemos nebuvo istrinant, o tai nera pasirinkimo, kad tiesiog zaidima istrint be save'u?

Redagavo Toxiz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Yra skirtumas jei rašysiu žaidimą be to topology data, jei išvis nelošiu Xbox live?

Na tj flag gausi o po to bana.

Valdemarai: Eini System - Settings - Storage - HDD - Games And Apps - Susirandi game ieini rodo 2 skirtingus vienas Saved Game kitas Installed Xbox 360 Game tai installed istrini.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tj flag gausi o po to bana.

Valdemarai: Eini System - Settings - Storage - HDD - Games And Apps - Susirandi game ieini rodo 2 skirtingus vienas Saved Game kitas Installed Xbox 360 Game tai installed istrini.

Ne į temą

Supratau, labai dėkui. Kadangi dar neturiu teisės dėti pliuso, tai pasilieku skoloj. Jį tikrai gražinsiu :whistling:)))

O kadangi aš neupdeitinau dar išvis konsolės ( tik sužinojęs apie dae atnaujinimus atjungiau nuo laido ir veikė visi žaidimai,offline) , tai dabar man updeitinti konsolę ir tik tada įrašyti LT 3.0 ? Ar įrašyti LT 3.0 ir tik tada prijungt prie interneto ? :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Supratau, labai dėkui. Kadangi dar neturiu teisės dėti pliuso, tai pasilieku skoloj. Jį tikrai gražinsiu :whistling:)))

O kadangi aš neupdeitinau dar išvis konsolės ( tik sužinojęs apie dae atnaujinimus atjungiau nuo laido ir veikė visi žaidimai,offline) , tai dabar man updeitinti konsolę ir tik tada įrašyti LT 3.0 ? Ar įrašyti LT 3.0 ir tik tada prijungt prie interneto ? :rolleyes:

Irasai originala. Tada irasai dashboarda. Tada 3.0.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ka daryti jei darant outro nepadaro dvd key verify? Is vendor mode iseina, bet verify nepadaro kazkodel. Ka is vis padaro tas dvd key verify? Patikrina ar geras dvd key? O jei as zinau, kad geras, nebutina verify?

Va taip buna:

Flash Verification Test !

Reading Bank 0: ................

Reading Bank 1: ................

Reading Bank 2: ................

Reading Bank 3: ................

Write verified OK !

Sending Vendor Outro to port 0x01F0

Jau du kartus bandziau, vistiek tas pats.

Edit: Zaidimai pasileidzia.

Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ka daryti jei darant outro nepadaro dvd key verify? Is vendor mode iseina, bet verify nepadaro kazkodel. Ka is vis padaro tas dvd key verify? Patikrina ar geras dvd key? O jei as zinau, kad geras, nebutina verify?

Va taip buna:

Flash Verification Test !

Reading Bank 0: ................

Reading Bank 1: ................

Reading Bank 2: ................

Reading Bank 3: ................

Write verified OK !

Sending Vendor Outro to port 0x01F0

Jau du kartus bandziau, vistiek tas pats.

Man tas pats su LT2.0 buvo. Bet pamaciau kad write verified OK. Paspaudziau outro ir viskas veike. :whistling: (Nors is pradziu suabejojau kad kazka neto).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tas pats su LT2.0 buvo. Bet pamaciau kad write verified OK. Paspaudziau outro ir viskas veike. :whistling: (Nors is pradziu suabejojau kad kazka neto).

Ne nu o tai kam. Kad verify daryt. Tai ten menki sansai kad blogai irasys. Taigi jeigu veikia tai fsio dziaukis :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man irgi viskas veikia, tik idomu kodel taip yra. Dar karta nebandysiu, bet pasakykit ka reiskia tas dvd key verify, kaip suprantu patikrina ar tinka dvd key, bet net nebando jf nieko daryti, tik parodo, kad drive lite-on ir viskas, rasytu, kad neiseina verify padaryt ar kazka panasaus, o dabar nieko...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu naujas ant Xbox, nesenai gavau.

Kaip dabar čia man susitvarkyti jog veiktu Xbox Live ?

Pas mane yra Xbox Slim, kiek žinau Jtagintas, laužtas (už laužimą 200 mokėjau).

Ką man dabar čia padaryt jog veiktu Xbox Live ir negaučiau bano ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu naujas ant Xbox, nesenai gavau.

Kaip dabar čia man susitvarkyti jog veiktu Xbox Live ?

Pas mane yra Xbox Slim, kiek žinau Jtagintas, laužtas (už laužimą 200 mokėjau).

Ką man dabar čia padaryt jog veiktu Xbox Live ir negaučiau bano ?

JTAG konsolems jokio live!

Ignolta:

Apie ta key verified tai jis todel nes tavo kompe dvd key yra tai zodziu jis rodo kad kodas atitinka drive. O tai kam dar ieskai bedos kur jos nera. Veikia tai ir dziaugtis nu cia gal koks jf versijos bugas.

Redagavo Th1cKA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad outro nepadaro nereik pergyvent, nuimi maitinima nuo dvd romo ir tas pats gaunas kaip outro padarius, t.y. nuo chipo atsijungi. esme tada pajunges ziuri ar atidaro, jei atidaro surase, toliau bandai testuot, jei neatidaro tuomet flashini vel per naujo. Del outro niekad nereik parintis, tiek ir del intro kurio kartais net nemegsta padaryt kol yra fw dvd rome, kiek flashindavau be irangos seniau tai istraukdavau rakta ir nafik lauk firmware is dvd romo ir tada tik intro kad chipa rastu o tada flashinu. db su iranga tai neber problemu. tiek dalios.

-----

Buvo klausimas jei i live neinu ar man reikia topologija rasyt, taip tau reikia, nes topologija ner vien saugumas live, tai ir kiti duomenis, kad apeit ap check'us ir kad lt 3.0 suprastu teisingai bootinima zaidimo, ta prasme, kad apeit dae.bin reik naudot dabartine topologija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.