narkata

Registracija Tapatybės

Registracija  

67 nariai prabalsavo

1. 1. Ar reiktu padaryti mokama registracija Tapatybės ?

• Taip
      38
    • Ne
      27
  2. 2. Kokia suma mokėtumėte už registracijos tapatybe

• 0 (nieko)
      26
    • 1 LT
      7
    • 2 LT
      3
    • 3 LT
      6
    • 4 LT
      2
    • 5 LT
      16
    • 6 LT
      0
    • 7 LT
      0
    • 8 LT
      0
    • 9 LT
      0
    • 10 LT
      5

Rekomenduojami pranešimai

Pažymėjau, kad sutikčiau, dėl kainos tai 5-10lt turėtu tikrai būti. Tačiau ar čia apsimoka tai daryti? Uždarbyje, tai kas dien įvyksta labai daug pervedimų ir t.t., o čia juk viskas vyksta dažniausiai kiek kitaip... Čia dažniausiai parduodami diskai, konsolės, kartais nupirkti reikia susitikti su žmogumi, tai kam reikalingas tapatybės patvirtinimas tokiam žmogui, kuris nepasitiki paštu ar internetiniais pervedimais ir nori susitikti su pirkėju ar pardavėju. Kaip sakiau uždarbyje yra visai kita politika, ten daugiausiai pardavynėjami visokie PP pinigai, dizainai, logotipai, domenai ar kiti internetiniai dalykai. Žinoma yra ir telefonų ar kitos technikos.

Pats pradėjau pasitikėti paštu visai nesenai, nors perku per banką ar pervedynėju pinigus jau gan senai. Dabar aš esu ir pasimokęs, nusvylęs kartą, bet po tokių klaidų viską tikrinuos. Pavyzdžiui perku žaidimus ar dar ką tik iš patikimų, kurie turi teigiamų atsiliepimų arba yra forumo senbūvis, neperku iš tokių kurie man kelia įtarimą (pvz.: maža žaidimo kainą ar šiaip kas), su tokiais susirašius ir gavus saskaitą ją tikrinu googlei. Taip pat didesnius daiktus nei žaidimai neperku paštu. Važiuoju į vietą... Aš nesuprantu kaip galima pirkti konsolę per paštą, gerai kai ji yra nauja ir duodama garantija ar dar kas kaip, kad PLM Shope. Bet pirkti iš skelbimų devėtą konsolę paštu, tai čia jau reikia nuvažiavus į vietą žiūrėti kas jai blogai ar kas gerai. Taip pat ir pats neparduodu konsoliu paštu, jei yra galimybė pats pristatau į vietą, o jei ne laukiu kol kas atvažiuos. Pardavinėjau XBOX 360, tai daug buvo siūlymų paštu siusti, bet aš visų jų atsisakiau, nes gal ir patikimi žmonės, bet nežinau gal pašte tą XBOX pažeis ar dar kaip sugadins, o visa kaltė kris ant mano pečių. Tai palaukiau porą dienų ir gavau skambutį, kad atvažiuoja ir sutarėm be jokių problemų dar ir kainą nuderėjo truputį.

Šiaip už tuos visus tapatybės patvirtinimus, bet pagalvokite į ateitį, kad paskui nereikėtu jų nuimti, nes skelbimuose nebebus skelbimų... Juk čia kainuos 5-10lt aišku galės dėti daug skelbimų neribojant, bet yra daug tokių kurie ateina parduoti vieną daiktą ir daugiau čia nesilanko, o skelbimų portaluose 1-2lt už skelbimą...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Paskaičiau temą ir aš laikausi nuomonės, kad tikrai to nereikia PLM. Tiesiog čia nėra toks forumas kaip Uzdarbio, ne tiek daug visko vyksta tokiais mąstais kaip ten. Yra realus šansas atbaidyti žmones nuo skelbimų dėjimo.

Kaip ruošiau PLM v3 buvau sumanęs padaryti, kad skelbimus galėtų dėti tik V.I.P.'ai ir nariai parašę daugiau nei 30 post'ų. Dėja neišėjo tuo metu to padaryti ir liko taip, kad gali skelbti kiekvienas.

Kas liečia tapatybes, jei vagis norės rimtai apgauti, susimokės ir už tą mokestį, nemanau, kad tai yra šimtaprocentinė priemonė nuo vagių.

Na, o ateičiai, kai bus padaryta lankstesnė skelbimų sistema, tai manau bus mokesčiai, kai norima, kad skelbimas būtų iškeltas ir panašiai. Nebebus taip paprastai kaip dabar, kai kuriama tiesiog tema. Pagyvensim pamatysim.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia šitas variantas tiktų tarkim, kada darot konkursą, tai dingtų noras kurtis papildomų acc, nes galiu galvą kirst, kad šiame forume tokių yra. :D

Asmeniškai tikrai negaila būtų sumokėt, kad ir tų 5LT.

P.s Netyčia 1Lt uždėjau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tarkim, ateina žmogus į populiariausią Lietuvoje tinklapį apie konsoles ir negali paprašyti pagalbos, nes reikia mokėti už regitraciją. Jis uždaro puslapį ir eina google kitur ieškotis pagalbos. O tai tinklapiui ne į gerą. Kuo daugiau žmonių - tuo geriau. Kitas klausimas - sukčiai. Sukčiai, jeigu norės, sumokės tą registracijos mokėstį ir toliau užsiiminės nieko nenutuokiančių narių kvailinimu. Tik čia jiems būtų dar paprasčiau, nes visi galvos, kad čia jie apsaugoti nuo vagysčių. Aišku, esantiems nariams tai jau negalioja, tai mes galime drąsiai balsuoti už mokėsčio įvedimą, tačiau pagalvokime ar mes būtume čia, jei už registraciją reikėtų mokėti. Būtume nuėję į kokį games.lt puslapį, kur pagal mane vyksta kažkoks chaosas, reklamų pilna ir nei dizainas keičias, nei patogumo portalas įgyja. Todėl aš manau, kad tokie portalai kaip PLM turi būti atviri, visiems prieinami. Čia ne Linkomanija, kad reikia slėptis ir rakinti duris :D

As asmeniskai sumokeciau tuos 10lt ir tikrai neiciau i games.lt, bet aisku as jau zinau kaip cia viskas yra. O budamam naujokui ir nezinant tai abejoju ar moketu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nemanau kad suveiks pilnai.

naujokai nenores pirkti, nes nebus uztikrinti efektyvumu o kitiems nemanau, kad ir reikia. tipo nori pasikeist zaidimais ar parduot koki uz 50 lt tai tvirtinkis tapatybe uz 10? o jei nepasitvirtini tai iskarto "nepatikimas"? + su uzdarbiu nelyginkit ten reikalai sukasi ne 100-ais litu ir ne tokiais tempais. ten be tapatybes registracijos butu neimanoma isvis tokio tipo forumo laikyti

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nemanau kad suveiks pilnai.

naujokai nenores pirkti, nes nebus uztikrinti efektyvumu o kitiems nemanau, kad ir reikia. tipo nori pasikeist zaidimais ar parduot koki uz 50 lt tai tvirtinkis tapatybe uz 10? o jei nepasitvirtini tai iskarto "nepatikimas"? + su uzdarbiu nelyginkit ten reikalai sukasi ne 100-ais litu ir ne tokiais tempais. ten be tapatybes registracijos butu neimanoma isvis tokio tipo forumo laikyti

+1,manau tą patį. Tie skelbimai juk greitai ištuštėš su tuo patvirtinimu tapatybės,o vagys juk tikrai jeigu norės apgauti kažką,gaut piniggų,tai jam ne problema būtų pasitvirtint. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manau, kad mintis tikrai gera, bet jos prireiktu tik konkursam (?) arba skelbimam (tik parduotiem, nes kas perka nesvarbu gi)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manau, kad mintis tikrai gera, bet jos prireiktu tik konkursam (?) arba skelbimam (tik parduotiem, nes kas perka nesvarbu gi)

kas parduoda irgi gali būt niuansų visokių

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš prieš. Man pvz yra gaila mokėti pinigus kaip sakoma už nieka, už tai, kad galėtum forumo narys būti. Forumas turi pats džiaugtis, kad narių skaičius didėja, o ne mokamą registraciją padaryti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As asmeniskai niekada nete savo duomenu(asmens kodo, ar adreso, sask, nr. ir pan.) netvirtinciau. Nei uz dyka nei uz babkes. Draugelis kriminalineje dirba ne vienus metus, tai apie visokius budus yra pripasakojes, kiek organizuojasi dabar sukciu gauju ir kaip per neta veikia. Kartais uztenka zinoti vien maila ir su juo galima pakankamai pridirbti sudo tam asmeniui kurio mailu naudojasi. Man asmeniskai keliu ten tu litu negaila, bet tai tikrai neatbaidytu sukciu. Dargi uzsirekomendaves sukcius kaip patikimas(atseit padaves visus savo duomenis), gauna platesni veikimo spektra ir gali kuo puikiaiusiai mulkinti kitus. O juk ir ne visi playmanai yra pilnameciai, o pripazinkim (neisizeiskit :whistling: ) paaugli apgauti yra tikrai nesuper didelis darbas, tik reikia truputi ismanyti psichologija (pvz-ka cigones isdarineja su studentemis ir kiek tos kvaiseles babkiu savo valia joms atiduoda:) ) , tureti gera iskalba ir vuolia kiek galima gauti pinigu is paaugliu ir ne tik. Taip kad sis budas labiau tinka tik pagerinti tinklapio finansine bukle, bet kaip patikimumo garantas yra visiskas absurdas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sutinku su Mindaugu. Ir manau tas mokestis nepadėtų labai, sukčiams jei reiks labai jie sumokės tuos kelis litus ir visi manys jog jis patikimas, nevagis ir t.t, o jis tuo pasinaudos ir liks kažkas apgautas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geriau jau surasykit patikimus narius ir tiek. Tam yra be to atsiliepimai padaryti. As tai tikrai nesilankyciau forume, kuriame uz kiekviena pasikreipima moketi reikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

seip del apsisaugokimo nuo sukciu manau yra daugiau maziau patikimesniu priemoniu, tapati tapatybe, jei pradesime prasyti asmens kodo, ar paso kopijos, tai nelegalu, impaleris gali problemu tureti del asmens duomenu reikalavimo, nu nzn gal jei registracijos taisyklese itraukus prierasa kad naudotojas sutinka tai daryti, bet cia reik giliau pasiknaisioti kad nebutu norejau kaip geriau gavosi kaip visada! as siulyciau geriau mac adreso sekima, juk nera lb sudetinga, o pvz jei is plm skelbimu pirktum x360 uz 300lt is kns o pardavejo profili matytum kad jis jungiasi ir klaipedos, manau susimastytum!

del mokamos registracijos:

pvz db jei ka nori suzinoti apie useri paziuri ranga ir registracijos data, (vip bent as neziuriu, per paskutinius kelis men plm vip neteko prasmes, priviso kaip uteliu :) ), o jei vietoj rango uzdesit free arba payed, nu tai pvz fuza payed atrodys taippat kaip ir romas payed! noriu pasakyti kad iki siol norint gauti kazkoki prierasa salia savo username ji reikejo uzsitarnauti, tai gana ilgokai uztrukdavo, o jei registruodamasis galesi nusipirkti nu tai cia bus kaip ir su plm vip!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Arba sukurti tokią temą kur visi sakytų kas apgavo ir t.t, tada visi žinotų su kokiais nereikia turėti reikalų. Ir aišku dar patiems saugotis reikia, jei ten parduoda gerą daiktą labai pigiai tai reikia pagalvoti ar neapgaus, o ne iškart pirkti jį.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezinau ar kas sita rase ka as parasysiu nes neskaiciau ka cia visi rase ,bet pagal mane toks dalykas turetu buti :

Kekvienas zmogelis kaip ir iki dabar gales uzsiregistruot ir pardavinet (niekas nepasikeicia) tik bus asmenybes patvartinimas kuris kainuos 1-5lt (tokspats kaip ir uzdarbis.lt) ir kai sumokesi gausi koki nors stara ar ka prie nick'o(ji rodis tik skelbimuose ir profli) ir tai reisks ,kad esi patvirtines asmenybe ir tu esi patikimesnis negu kiti nariai kurie yra nepasitvirtine asmenybes.

Tie sumoketi pinigai pagal mane turetu buti prideti zmoguj i profili ir uz juos galesi pirkt vip ar nusijimt ispejimus (jei imanoma ,o jei ne tai kiek nors laiko vip gausi).

Redagavo Starscream

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.