narkata

Registracija Tapatybės

Registracija  

67 nariai prabalsavo

1. 1. Ar reiktu padaryti mokama registracija Tapatybės ?

• Taip
      38
    • Ne
      27
  2. 2. Kokia suma mokėtumėte už registracijos tapatybe

• 0 (nieko)
      26
    • 1 LT
      7
    • 2 LT
      3
    • 3 LT
      6
    • 4 LT
      2
    • 5 LT
      16
    • 6 LT
      0
    • 7 LT
      0
    • 8 LT
      0
    • 9 LT
      0
    • 10 LT
      5

Rekomenduojami pranešimai

Ar reiktu padaryti mokama registracija tapatybės

Kad patvirtintum savo asmenybe (kaip Uzdarbis.lt)

Nū kaip sakoma nebūtina butu gal tik mažiau butu sukčių

Aišku gal daugiau privilėgiju turėtum ar kaš ką panašaus

Aš tai už mokama tapatybės registracija 5-10 LT tikrai nekosminiai pinigai

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mintis gera,tik netycia uzpsaudziau moketi 1lt,geriausia butu 3-5lt,Gera mintis del asmenybes patvirtinimo,tada zmogus galetu ramiai pardavinet ir pirkt,nebutu jokiu apsimeteliu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tie kurie registracija sumokėtu prie niko uždėtu kokia nors žvaigždute kad visi matytu kad sumokėjes už registracija

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Supranti, kai nezinai koks forumo turinys, tikrai niekas nemokes 10litu uz tai, kad suzinot ir dar neras ko norejo. Net kad ir tureciau pinigu, tikrai nemokeciau uz turini, kurio nematau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar reiktu padaryti mokama registracija

Kad patvirtintum savo asmenybe (kaip Uzdarbis.lt)

Nū kaip sakoma nebūtina butu gal tik mažiau butu sukčių

Aišku gal daugiau privilėgiju turėtum ar kaš ką panašaus

Aš tai už mokama registracija 5-10 LT tikrai nekosminiai pinigai

Kokia suma mokėtumėte už registracija

Manau tikrai geras būdas prieš sukčiavimus, bet visvien esu prieš, nebūkim materialistais.. Manau, kad geriau būtų padaryti taip: Jei nori įdėti skelbimą į plm, tada siunti savo paso kopiją (ar kažką tokio, kad patvirtintum savo tapatybę) ir pardavinėji, o ir pinigų neleidi, nes man tarkim 10 litų tikrai daugoka bent jau kolkas :) O jei nepardavinėji, tai ir tapatybės nepasitvirtini :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Supranti, kai nezinai koks forumo turinys, tikrai niekas nemokes 10litu uz tai, kad suzinot ir dar neras ko norejo. Net kad ir tureciau pinigu, tikrai nemokeciau uz turini, kurio nematau.

Už tai ir rašiau kad nebūtina butu šita registracija, čia jau tavo valia būtu ar tu nori pilna registracija padaryti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mechanikas pataisiau tavo balsa ir perdejau tavo balsa ant 3LT

Dekui,dar cia tie kas nesutinka,taigi galima padaryti kad neregistruoti vartotojai matytu foruma,kazkiek ten jo kad susidarytu nuomone ir tada suprastu kad verta moketi pinigus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet skelbimo skiltyje jei tu pardavinėtum kas ką, jau kaip ir būtina butu ta registracija tapatybės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tarkim, ateina žmogus į populiariausią Lietuvoje tinklapį apie konsoles ir negali paprašyti pagalbos, nes reikia mokėti už regitraciją. Jis uždaro puslapį ir eina google kitur ieškotis pagalbos. O tai tinklapiui ne į gerą. Kuo daugiau žmonių - tuo geriau. Kitas klausimas - sukčiai. Sukčiai, jeigu norės, sumokės tą registracijos mokėstį ir toliau užsiiminės nieko nenutuokiančių narių kvailinimu. Tik čia jiems būtų dar paprasčiau, nes visi galvos, kad čia jie apsaugoti nuo vagysčių. Aišku, esantiems nariams tai jau negalioja, tai mes galime drąsiai balsuoti už mokėsčio įvedimą, tačiau pagalvokime ar mes būtume čia, jei už registraciją reikėtų mokėti. Būtume nuėję į kokį games.lt puslapį, kur pagal mane vyksta kažkoks chaosas, reklamų pilna ir nei dizainas keičias, nei patogumo portalas įgyja. Todėl aš manau, kad tokie portalai kaip PLM turi būti atviri, visiems prieinami. Čia ne Linkomanija, kad reikia slėptis ir rakinti duris :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip palaikau Moo nuomonę,nors pats čia kai jau radau daugybę naudingo turinio tikrai sutikčiau ir 10lt sumokėti :) O šiaip Zemlecką į cypę ir vėl ilgam laikui būtų ramu :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dėl sukčiavimo, tai manau žmonės žiūri į prisiregistravusio forume data, kiek parašęs postų ir koks jo reitingas, iš užbėgančių į forumą parduoti, mažai kas perka. Plius visada galima mano manymu pasiklausti kitų forumo narių ar šis narys sąžiningas ir pan., aš ir prieš būčiau už apmokestinimą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tarkim, ateina žmogus į populiariausią Lietuvoje tinklapį apie konsoles ir negali paprašyti pagalbos, nes reikia mokėti už regitraciją. Jis uždaro puslapį ir eina google kitur ieškotis pagalbos. O tai tinklapiui ne į gerą. Kuo daugiau žmonių - tuo geriau. Kitas klausimas - sukčiai. Sukčiai, jeigu norės, sumokės tą registracijos mokėstį ir toliau užsiiminės nieko nenutuokiančių narių kvailinimu. Tik čia jiems būtų dar paprasčiau, nes visi galvos, kad čia jie apsaugoti nuo vagysčių. Aišku, esantiems nariams tai jau negalioja, tai mes galime drąsiai balsuoti už mokėsčio įvedimą, tačiau pagalvokime ar mes būtume čia, jei už registraciją reikėtų mokėti. Būtume nuėję į kokį games.lt puslapį, kur pagal mane vyksta kažkoks chaosas, reklamų pilna ir nei dizainas keičias, nei patogumo portalas įgyja. Todėl aš manau, kad tokie portalai kaip PLM turi būti atviri, visiems prieinami. Čia ne Linkomanija, kad reikia slėptis ir rakinti duris :whistling:

šita registracija nebūtina butu, ir naujiems registruotiems nariams, Ta funkcija galėtum atlikti bet kada arba is vis nedaryti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

šita registracija nebūtina butu, ir naujiems registruotiems nariams, Ta funkcija galėtum atlikti bet kada arba is vis nedaryti

Na tada gal ir galima apsvarstyti tokį pasiūlymą. Aš kai pradėjau naudotis skelbimų forumu, tai man iš tikrųjų keista buvo, kad nėra jokio mokėsčio ir skelbimus gali talpinti paprasti naujokai. Tai tiems, kas nori ką nors pardavinėti, manau, būtina įvesti kokį nors mokėsti. Pvz. skelbiu.lt už kiekvieną skelbimą ima po litą už 30 dienų laikotarpį. Už papildomą mokėstį galima nusipirkti dar įvairių pribombasų. Bet skelbiu.lt puslapis yra gan populiarus ir ten talpinami skelbimai yra įvairaus pobūdžio, nuo knygų iki intymių paslaugų :D Todėl ir auditorija milžiniška. Bet tarkim jei PLM būtų vienkartinis mokėstis, pvz. 3Lt, tai manau toks simbolinis mokėstis tikrai nepamaišys. Galima juk padaryti ir taip, kad skelbimus gali dėti tik VIP nariai, o skelbimai yra rodomi tol, kol jie yra užsisakę šią paslaugą. Svarbiausia, kad nenutartumėte imti po 10% nuo skelbiamo daikto kainos :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tada gal ir galima apsvarstyti tokį pasiūlymą. Aš kai pradėjau naudotis skelbimų forumu, tai man iš tikrųjų keista buvo, kad nėra jokio mokėsčio ir skelbimus gali talpinti paprasti naujokai. Tai tiems, kas nori ką nors pardavinėti, manau, būtina įvesti kokį nors mokėsti. Pvz. skelbiu.lt už kiekvieną skelbimą ima po litą už 30 dienų laikotarpį. Už papildomą mokėstį galima nusipirkti dar įvairių pribombasų. Bet skelbiu.lt puslapis yra gan populiarus ir ten talpinami skelbimai yra įvairaus pobūdžio, nuo knygų iki intymių paslaugų :) Todėl ir auditorija milžiniška. Bet tarkim jei PLM būtų vienkartinis mokėstis, pvz. 3Lt, tai manau toks simbolinis mokėstis tikrai nepamaišys. Galima juk padaryti ir taip, kad skelbimus gali dėti tik VIP nariai, o skelbimai yra rodomi tol, kol jie yra užsisakę šią paslaugą. Svarbiausia, kad nenutartumėte imti po 10% nuo skelbiamo daikto kainos :D

Priklauso, ka tu uz ta VIP gauni ir kiek jis kainuos. Tas 10% nuo kainos tai yra realu, jei PLM sugalvotu padaryti ebay tipo aukciona, o kolkas manau puslapis tam yra per mazas, bet ateityje tai gali but igyvendinta. Cia geriausia yra Tuktuk taktika, jie naudojasi bijanciais pirkti per skelbimus zmonemis ir kopijuoja ebay, nors realiai, kad butu tikras aukcionas tai rinka per maza yra. Tai cia irgi panasiai, ateini, pamatai, kad koks xxxmantukssas (is lempos cia) su vienu pranesimu parduoda 900 lt kainuojanti daikta, dar su elementariom gramatinem klaidom aprasydamas ji, tai kazkaip nelabai traukia pirkt, nebent realiai susitinki. As uz mokama registracija, bet kaip tu tymbarkai minejai reiktu uz tuos 3 LT duoti VIP, kuris tau dar kazkokia nauda duoda, tik nezinau kokia, nes cia ne LM, nieks uz per maza pranesimu kieki nebanins :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.