blynda

ps2 fat scph-39001 ntsc

Rekomenduojami pranešimai

sveiki gavau toki ps2 . Jis yra amerikietiskas . Tai kaip man reiktu ji ijungt i rozete ? per paprasta perejima ar kazko daugiau reikia ? ir ar sunku ji isardyt nes jis visas uzdulkejas ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pajungti į razetę gali su tokiu specialiu perėjimu iš amerikietiškos razetės,į lietuvišką. toks baltas galas užsideda ant to kištuko,ir kišasi į lt razetę. :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki gavau toki ps2 . Jis yra amerikietiskas . Tai kaip man reiktu ji ijungt i rozete ? per paprasta perejima ar kazko daugiau reikia ? ir ar sunku ji isardyt nes jis visas uzdulkejas ?

ardymui naudokis youtube, gidu ten pilna, gal net ir cia yra gidas...

laida tai geriau pitk tiesiog nauja, didesnej maximoj, senukuose ar rcl ar lemonoj yra ju, vos po 5 Lt, ir nereiks jokiu nepatogiu perejimu pirkt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ardymui naudokis youtube, gidu ten pilna, gal net ir cia yra gidas...

laida tai geriau pitk tiesiog nauja, didesnej maximoj, senukuose ar rcl ar lemonoj yra ju, vos po 5 Lt, ir nereiks jokiu nepatogiu perejimu pirkt

o man jis nesudegs ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man jis nesudegs ?

nesudegs, nebent maitblokis palaiko tik 110v, bet kiek mates ps2 tai visi turejo maitblokius palaikancius tiek 110 tiek 220 v, aisku jei pas tave bus koks isskirtinis tai tau reikia keitikli pirkt kad is 220 i 110v padarytu bet tas daikgtas brangesnis uz paty ps2.... malyg RCL.lt nuo 100 LT kainos tu keitikliu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nesudegs, nebent maitblokis palaiko tik 110v, bet kiek mates ps2 tai visi turejo maitblokius palaikancius tiek 110 tiek 220 v, aisku jei pas tave bus koks isskirtinis tai tau reikia keitikli pirkt kad is 220 i 110v padarytu bet tas daikgtas brangesnis uz paty ps2.... malyg RCL.lt nuo 100 LT kainos tu keitikliu...

as dabar esu ant keitiklio pajunges , nes bjau be keitiklio jungt kad nesudegtu .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as dabar esu ant keitiklio pajunges , nes bjau be keitiklio jungt kad nesudegtu .

pazek gale jei yra parasyta 110-220 ar 240 tava viskas gerai gali jungt tiesiogiai, jei tik 110 tada tik per keitikli

sakai pasijungei ant "keitiklio" , nemaisai kartais itampos keitiklio ir paprasto perejimo?

keitiklis yra toks daigtas RCL sunkus rupuze turei viduje nemaza toroida

o paprastas perejimas atrodo taip RCL

jei naudoji paprasta perejima tai tada gali tiesiog nusipirk paprasta kabeli, ba tas perejimas nieko sudetingo nedaro, o tiesiog pakeicia kistuka, nesumazindamas itampos

Redagavo mxpxun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paprasciausiai is kokio seno nenaudojamo magnetofono paimi maitinimo laida ir naudoji!

Ne į temą

o gal tik pas mane tokiu daigtu dar uzsilike

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paprasciausiai is kokio seno nenaudojamo magnetofono paimi maitinimo laida ir naudoji!

Ne į temą

o gal tik pas mane tokiu daigtu dar uzsilike

alternatyva :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pazek gale jei yra parasyta 110-220 ar 240 tava viskas gerai gali jungt tiesiogiai, jei tik 110 tada tik per keitikli

sakai pasijungei ant "keitiklio" , nemaisai kartais itampos keitiklio ir paprasto perejimo?

keitiklis yra toks daigtas RCL sunkus rupuze turei viduje nemaza toroida

o paprastas perejimas atrodo taip RCL

jei naudoji paprasta perejima tai tada gali tiesiog nusipirk paprasta kabeli, ba tas perejimas nieko sudetingo nedaro, o tiesiog pakeicia kistuka, nesumazindamas itampos

pas mane keitiklis db . O ant ps2 nk neuzrasyta apie itampa tik knopke kuri ijungia maitinima i laidas

Redagavo blynda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kiek pamenu tai ntsc phatam stovi 110v. bet reiketu isardyt ir pasitikslint.

o kas nors tiksliai zino ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kas nors zino tiksliai ar ant ps2 scph-39001 ntsc tik 110v ir reik pirkt specialu adaapteri ar palaiko ir tokia srove kuri lietuviskose razetese ir galima tik laida su lietuvisku galu nusipirkt ?

Redagavo blynda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kas nors zino tiksliai ar ant ps2 scph-39001 ntsc tik 110v ir reik pirkt specialu adaapteri ar palaiko ir tokia srove kuri lietuviskose razetese ir galima tik laida su lietuvisku galu nusipirkt ?

turi but parasyta... yra juk nakolke su visais duomenimis ant galo virs expansion bay po scph numeriu, virs serial numerio

post-18301-0-98950700-1324033203_thumb.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turi but parasyta... yra juk nakolke su visais duomenimis ant galo virs expansion bay po scph numeriu, virs serial numerio

parasyta AC120v 60Hz 79w . Tai cia tik per ta brangu adapteri man veiks ?

Redagavo blynda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.