deiviz

Problema su interneto pajungimu ir vieta...

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki taigi turiu 3problemas ir tikiuosi jus man padesit :whistling:

1. pas mane internetas zebra, bet jis pas mane atvestas nuo kaimynu antena (greitis nesikeicia) ir i nama is tos antenos ateina laidas o to laido galas padarytas razete, tai ir va prasideda beda as gyvenu nuosavam name, o xbox visai kitam kambari negu ta razete, tai kaip butu galima padalyti interneta kad veiktu 2pc ir x360 ?? su marsrutizatorium meginau bet nekas isejo nes i marsrutizatoriu kisasi tel kabelis o pas mane tokio nera. Ir tas marsrutizatorius jau stovi pas kaimynus ten vienas laidas i ju pc o kitas i musu antena.

2. Persirasiau windowsus xp ir dabar nebeveikia internetas, anksciau budavo ikisi ta kabeli nuo razetes i pc ir veikia o dabar nebe,

3. butu vel susija su internetu, tai va mano sutarty raso kad greitis turetu buti 4mb bet per torent siunce tik ant 200kb kas cia per nesamone ?

Ps: jei necia sukuriau tema prasau neistrinkit o perkelkit ten kur priklauso, as tik noriu zaisti xbox live :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

dar dziaukis kad 200kbs turi, mano sutartis 4mbs, jei ka moku 49lt/men o siuntimas iki 60kbs!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

3. butu vel susija su internetu, tai va mano sutarty raso kad greitis turetu buti 4mb bet per torent siunce tik ant 200kb kas cia per nesamone ?

Kreipkis i tiekejus ir aiskinkis,jei sutarty raso kitka,negu yra realiai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kreipkis i tiekejus ir aiskinkis,jei sutarty raso kitka,negu yra realiai.

reikes, nes dabar 25lt moku grinai uz nieka galima sakyti,

Negi nieks negali padet su 1,2 beda ??

Redagavo deiviz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dėl antros bėdos, tai gali būti, kad reikia įrašyti IP, DNS adresus rankiniu būdu. Pabandyk pažiūrėti nustatymuose, kad būtų "Obtain an IP adress automatically", gal pavyks pasijungti. Taip pat įsitikink, kad įrašei tinklo plokštės driverius.

O tai pala, koks pas tave kabelis, jei neišeina jo į maršrutizatorių pajungti?

Redagavo tymbarkFM

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dėl antros bėdos, tai gali būti, kad reikia įrašyti IP, DNS adresus rankiniu būdu. Pabandyk pažiūrėti nustatymuose, kad būtų "Obtain an IP adress automatically", gal pavyks pasijungti. Taip pat įsitikink, kad įrašei tinklo plokštės driverius.

O tai pala, koks pas tave kabelis, jei neišeina jo į maršrutizatorių pajungti?

Pas mane kaip sakiau i nama ateina nuo antenos tik vienas laidas ir jo galas padarytas razete bet seip jo galas va toks Nuotrauka

O del irasymo tai viska as ten dariau windowsus perrasiau tada ten viska meginau nieko, nesuprantu kame beda galbut kaip sakei driveriai kalti bet iskur man juos gauti jei netas nepasijunge kad atsisiust ?? nebent yra koks folderiukas kad pvz atsisiunciu i sita pc ir tada per flasa perkeliu i ta ir ten paprastai instalins be interneto reikalavimo kai buna update ar pns

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai aš nelabai suprantu kodėl neišeina routerio pajungti. Šiaip turėtų veikt, nebent aš kažko nežinau. Dėl draiverių, man buvo būtent tokia problema, kai persirašiau laptopą iš Vista į XP ir reikėjo visus draiverius rankiniu būdu instaliuoti. Tai radau internete atitinkantį draiver failiuką ir jį įsirašiau. Tada internetas susitvarkė. Aišku, reikia kito kompo su internetu :) Tiesiog pažiūrėk ar įrašyta tinklo korta. Jei gerai atsimenu - deš. pelės mygtuką ant My computer > Manage > ir ten ar Show Devices ar kažkas panašaus, kur surašyti visi komponentai, rasi Ethernet adapter ar pnš. Jei bus klaustukas, reiškia trūksta draiverio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

I routeri nepasijungia nes i ji eina laidas adsl ir tada jau iseina tokie laidai kaip mano, o as neturiu adsl ar kokio ten laido (kalbu apie zebra routeri)

apie sita lentele kalbejai ? Nuotrauka

Redagavo deiviz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hm, lentelė tai ta, bet... Nesu profas, todėl tiksliai tau patart negaliu, tik dalinuosi patirtimi, bet man atrodo, kad pas mane buvo Ethernet adapter. Pažiūrėk kas ten slepiasi po "Other Devices".

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hm, lentelė tai ta, bet... Nesu profas, todėl tiksliai tau patart negaliu, tik dalinuosi patirtimi, bet man atrodo, kad pas mane buvo Ethernet adapter. Pažiūrėk kas ten slepiasi po "Other Devices".

po others slepiasi ethernet plokste neuzinstaliuota, ten ta kur tau rodo prie network ten ne tinklo plokste, taviske neuzinstaliuota!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal galit padet, nes dede googlin'as man nepadeda ir nieko neranda

jei gerai parasiau tai va korta : PCI\VEN_1113%DEV_1216%SUBSYS_A25510B8%REV_11\3%61AAA01%0&50

Redagavo deiviz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokia čia korta? Nieko neupratau, random simboliai. Paieškok tikslesnio pavadinimo.

Redagavo tymbarkFM

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tu geriau parasyk atsakyma i viena is klausimu:

1. jei kalbam apie nesiojama kompa KOKS KOMPO MODELIS?

2. jei stacionaras, jei integruota tinklo plokste i motinine, KOKS MOTININES MODELIS?

3. jei stacionaras, jei tinklo plokste ideta atskira (tarkim i pci-e jungti), KAS TIKSLIAI PARASYTA ANT PACIOS PLOKSTES?

ir dar vienas pasiulymas ka gali pabandyti, parsisiusk everest ultimate programeje, ji gal ir parodys tavo tinklo plokstes modeli, ar bent jau pades atsakyti i antra klausima jei tau jis tinka! (p.s. sia programa turi paleisti ant savo kompo kurio plokste reik instaliuoti, o ne ant kaimyno kurio pc itariu kad bd pasinaudoji kol taviskiam neto nera)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.