Rekomenduojami pranešimai

Pritariu. Tuo ir pasikeitė mano geimingas, kai perėjau iš PC į PS3. Atsirado papildoma veikla žaidime po istorijos perėjimo. Dabar prabėgti žaidimą, kad pamatyti kuo baigėsi, neužtenka :) Kaip papildoma veikla - trofėjai yra labai geras bonus. Kaip Tii sakė - skatina rinkti tuos visus galima sakyt bereikšmius (dažniausiai) collectibles.

Dabar žiūriu pre-order UK PSNe atsirado. Kainuoja 39.99. Kaip manot, ar gali taip būti, kad iškart po išleidimo kaina pakils?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na atrodo toks neįprastas multiplayeris, tikrai kažkas įdomesnio. Turėtu būti bomba the lastbof us t.y. geras sp ir mp.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na zaidimus reiktu tikrai ne del torfejo lost.. suprantu ten lvl kelimas tai losi daugiau ar gindini kazkiek del kazko kas tiesiogei paveiks gameplay ..bet trofejai ar achievai niekad nebuvo idomu..losiu tik tiek kiek zaidimas idomus lost..jei idomus lost 3,4 kartus tai ir losiu tiek kartu ne karto ten nieko nerinkdamas specialiai..achievai kur patiko galiu pasakyt..Shift2 racinge..nes buvo issukis juos surinkt..bet tai racingas..o ne story ejimas.

gerulis live action tv spot ..butent taip pasijaust noretus losiant si zaidima.. :megusta:

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Trofėjuose didžiulis pliusas yra tas, kad dažnai gali dar labiau išnaršyti patikusį žaidimą. Nes yra užduotys ir jas vygdydamas patiri visa žaidimą pilnai. Man tas labai patinka. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

isnarsai ir pats be ju jei zaidimas geras ir to vertas ..jei nevertas tai zmones tik tusciai renka trofejus..ten apie jau zaidimo idomuma ne kalbos nebuna..tik grindinimas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

rytoj kazkas naujo susijusio su zaidimu bus pakelbta.. aisku neskaitant to ka anksciau laiko galejo but nuleakinta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

isnarsai ir pats be ju jei zaidimas geras ir to vertas ..jei nevertas tai zmones tik tusciai renka trofejus..ten apie jau zaidimo idomuma ne kalbos nebuna..tik grindinimas.

Būtent jei žaidimas geras ir be jo išnaršau

Pas mane miesteli preorderio kaina £34.99 - bet man ta versija netinka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tik statulėlė kainuoja 79.97£ (kaina tikrai nebloga) bet reiks kaip nors įsigyti, gal iš US arba Kanados bus pigiau

Nuotrauka

http://www.gamestop.co.uk/Other%20Products/Games/44620/the-last-of-us-joel-and-ellie-12-statue?previousUrl=http%3A%2F%2Fwww.gamestop.co.uk%2FSearchResult%2FQuickSearch%2F%3Fq%3DThe%2BLast%2Bof%2BUs%26inTitle%3Dtrue

Šiandien pilna suma sumokėjau už The Last of Us Joel Edition

Nuotrauka

Čia jei kas norės iš jų pirkti tai nepatariu nes kainuos jums į Lietuva 6£ už siuntimą už Europos ribu ima 10£ ,šiaip kainos tikrai mažos yra

O UK kaip visada nemokamas pristatimas

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gaila teks laukti iki 3 val. nakties kol galima bus įjungti siuntimą iš PSN... Taip nekantrauju pažaisti. Savaitgalis suplanuotas :halone:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu man liko darba baigt ir i parda pasiimti savo kopija, teks porai valandu anksciau baigti darba :-)

Sent from my LT26i using Tapatalk 4 Beta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu man liko darba baigt ir i parda pasiimti savo kopija, teks porai valandu anksciau baigti darba :-)

Sent from my LT26i using Tapatalk 4 Beta

Narkata padarysi unboxinga? Biški ir geimplėjaus galėtum nufilmuot, kaip tada Tomb Raideri.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu geras geimas, ką galiu pasakyti. Tik truputi per lengvas ant hard. Nėra tokių situacijų, kad lieki be kulkų ir nežinai kur dėtis. Grafika tai išvis pasaka. Cutscenes ypatingai gražios. Istorijos pradžia laaabai emocionaliai stipri. Neįmanoma atsitraukt žodžiu, tad einu toliau žaist :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Narkata padarysi unboxinga? Biški ir geimplėjaus galėtum nufilmuot, kaip tada Tomb Raideri.

Unboxinga tikrai bus :-) joel edition

Dar valandike liko dirbti

Nū va pasiėmiau savo kopija, Žmoniu tai buvo pilna žaidimu parduotuvei, kas nebuvo preorder pasidaręs niekam neparduoda, daug kas ten nusiminęs buvo, o man pavydėjo kad net Joel Edition pačiupau :)

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.