Impaler

Ieškomi video žaidimų apžvalgų kūrėjai

Rekomenduojami pranešimai

Būtų super, jeigu tie žmonės,kurie užsiimtų šiuo reikalu,būtų iš to pačio miesto.Tai galėtų drauge tada daryt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Būtų super su apžvalgom. Jau senai norėjau, kad kas nors rimtai apžvalginėtų žaidimus Lietuviškai. :whistling: Sėkmės kas dirbs, pats deja neturiu tam tikrų sąlygų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galėtų būti atskiras skyrius kur tie kurie tai darytu galėtu visus video dėti svetainėje.

Lauksim Vachtango, Auksinio ir Impaler nuomonės ką jie atrinks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet su tuo igarsinimu tai manau, kad įgarsinti turėtu tas pats žmogus kuris ir filmavo dėl to, kad yra žymiai lengviau pasakoti tai ką pats žaidei ir viską patyrei negul pasižiūrėjus žmogus į video ir pradėti įgarsninti. Aišku čia tik mano nuomonė.

Tam yra rašomi scenarijai gal? Tu galvoji, kad galėsi nufilmuot viską ir tiesiog pakalbėt, kad tau patiko šis žaidimas? Darbas yra tikrai didelis ir jam pradedant pirmas dalykas kurį reikia padaryti, tai pasirašyti scenarijų, susirašyti viską ką reikės paminėti ir parodyti apžvalgoje. Taigi, kai yra scenarijus viską gali paskaityti ir kitas. Walktrought ir achv atrakinimo video, bent jau man, atrodo visiškai nereikalingi, nes jų ir taip jau daug kas prikūrė, o va Lietuviškų normalių žaidimų apžvalgų nėra.

Redagavo LFXiksas
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek žinau tie radistai iš zipfm įgarsina games.lt video apžvalgas kurie paprastai nebūna žaidę tų žaidimų,o dėl mikrofono,tai aš turiu visai neblogą,tai gal galėčiau bent įgarsinimu prisidėti :whistling:.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tam yra rašomi scenarijai gal? Tu galvoji, kad galėsi nufilmuot viską ir tiesiog pakalbėt, kad tau patiko šis žaidimas? Darbas yra tikrai didelis ir jam pradedant pirmas dalykas kurį reikia padaryti, tai pasirašyti scenarijų, susirašyti viską ką reikės paminėti ir parodyti apžvalgoje. Walktrought ir achv atrakinimo video, bent jau man, atrodo visiškai nereikalingi, nes jų ir taip jau daug kas prikūrė, o va Lietuviškų normalių žaidimų apžvalgų nėra.

Suprantu, kad nepakalbėt reikės kad man patiko arba ne. Reikės papasakoti apie žaidimą, jo atmosferą ir daug kitų dalykų. O dėl tų walktrought ir anchievmentu tai manau kodėl gi jų nedarius daug kam yra įdomu kaip pasidaryti kokį nors anchievmenta ar pereiti kokią nors vietą, bet aišku čia tik mano nuomonė, aišku apžvalgos žaidimų būtų svarbiausią nes jų lietuvoje beveik normalių nėra. Redagavo DoZyMaY

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tai normalios žaidimų apžvalgos būtų taip : trumpas pristatymas,po to žaidimo eiga (gameplay) , garsai/muzika,išvada ar pan.

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Svarbiausia, kad viskas būtų padarytą kokybiškai manau ir dėl to žiūrėtų daugiau žmonių ir gautusi dar šiokia tokia reklama Plm nes vis tiek manau reikėtų tuose įrašuose minėti PlayManija.lt. :whistling:

Redagavo DoZyMaY

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskam pritariu, bet tik nedarykit walktrought ir gidu kaip achievementu daryt, nes pilna ju ir taip yra, tiek zmogus darbo ides, o paziures tik keli zmones, kurie jau zaide ta zaidima, kiti nesigadins malonumo ziurint video. Geriau darykit apzvalgas nelieciant zaidimo istorijos. Ir siaip galit viena video i menesi padaryt kur butu apzvelgiamos visos naujienos ir apie konsoles ir zaidimus :whistling:

Manau reiketu duoti ta iranga dozymay, nes jis rodo didziausia nora daryti tokius video.

Redagavo IGNOLTA
  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš cookeriui tai tikrai duočiau garsinti, jo video žiūrėjau tai man labai patiko :whistling: apskritai, manau, kad jis labai geras apžvalgas darytų

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai tuos aš pvz walktrough darau nes juos yra paprasčiau daryt,tikrai neužima daug laiko,o ir yra žmonių kuriems patinka žiūrėt.O apžvalgose istoriją tikrai būtina užsimint,bet žinoma nereikia spoilint.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ok,papasakosiu biski trumpai as kas ir kaip,kadangi as toki pats turiu,tad esme tokia.Neuztenka turet konsoles,kad gaut ta priedeli,reikia tv su rgb jungtimi,nes jis jungiasi tik per tai.sekantis epizodas,tai yra reikia kompo kazkur panasiai iki metro nuo tv,nes priedelis jungiasi ir su kompu.viskas kas bus irasinejama,bus jusu kompo,laptopo atmintyje,editint isties yra easy peasy,nes yra tam programa,kuria gausit su priedeliu.nebutina filmuot vien gameplay,galit det ka pvz duoda psn sia savaite ar xbox shopas ir tt.Del igarsinimo,na cia jau kaip iseis kam.Vaizdo kokybe bus maziausiai 720,nors priedelis supportina ir 1080.malonu butu,kad butu bent kelios skirtingos konsoles,nes turi excliuzyvu tiek ps3,tiek xbox360,gal kas noretu ir is wii daryt.Tad vienu zodziu mastom garsiai,sprendziam ir nutariam ,kas ir kaip.

• Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ok,papasakosiu biski trumpai as kas ir kaip,kadangi as toki pats turiu,tad esme tokia.Neuztenka turet konsoles,kad gaut ta priedeli,reikia tv su rgb jungtimi,nes jis jungiasi tik per tai.sekantis epizodas,tai yra reikia kompo kazkur panasiai iki metro nuo tv,nes priedelis jungiasi ir su kompu.viskas kas bus irasinejama,bus jusu kompo,laptopo atmintyje,editint isties yra easy peasy,nes yra tam programa,kuria gausit su priedeliu.nebutina filmuot vien gameplay,galit det ka pvz duoda psn sia savaite ar xbox shopas ir tt.Del igarsinimo,na cia jau kaip iseis kam.Vaizdo kokybe bus maziausiai 720,nors priedelis supportina ir 1080.malonu butu,kad butu bent kelios skirtingos konsoles,nes turi excliuzyvu tiek ps3,tiek xbox360,gal kas noretu ir is wii daryt.Tad vienu zodziu mastom garsiai,sprendziam ir nutariam ,kas ir kaip.

Visus punktus atitinku: Turiu loptopa kurį galiu pasidėti prie pat Televizoriaus, televizorius ganėtinai naujas (Philips 7605H) tai jis turi tas jungtis, naudoju xbox 360. Loptopas atitinka reikalavimus kuriuos žiūrėjau toje svetainėje gamintoju to priedo. Tv full HD tai kokybė galėčiau naudoti kurią nurodei. Yra pas mane išorinis HDD didelės talpos tai video galėtu būti ir ilgi. Jo ir aš galvojau, kad kas savaitę parodyti ką duoda Xbox Live shopas su akcijomis, parodyti jei ką nors galimą gauti nemokamai ir t.t. Labai noriu tai daryti filmuoti, kelti, daryti apžvalgas :D Redagavo DoZyMaY

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet gi vachtangai kiek internete žiurėjau tai ten viskas per componentus jungiasi? :D

O del visko pajungimo loptopas yra, tai problemu del vietos nebutu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visai smagiai čia atrodo, patirties apžvalgų rašyme turiu tikrai nemažai, bet gaila, kad neraukiu nieko video editinime :D

Redagavo Tronox

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.