Impaler

Ieškomi video žaidimų apžvalgų kūrėjai

Rekomenduojami pranešimai

Kaip ir rašiau praetoj temoj labai norėčiau tai daryti, pats galvojau pirkti tokį dalyką, kad galėčiau filmuoti kaip ten anchievmentą/trofėju gauti, gameplay, apzvalga kokio žaidimo, walkthrough, bet lėšų neturėjau tokiam aparataui. Turiu xbox 360 nulaužta tai žaidžiu gana daug žaidimų. Žaidžiu Single Player, Co-Op, Multiplayer. Turiu kompiuteri kuris atitinką reikalvimus, kad galimą būtų filmuoti. Filmuočiau kaip gauti anchievmentą/trofėju, gameplay, kad žmogus galėtų pažiūrėjas video susidaryti nuomonę ar jis nori tą žaidimą žaisti ar ne, daryčiau. Galėčiau į savaitę padaryti po kokius 4 guide kaip gauti kokį trojė/anchievmentai, walkthrough, į mėnesi pora rimtų kokybiškų apžvalgų. Norėčiau daryti Shooter žaidimų žaidimų apžvalgas. Viską stengčiausi daryti labai kokybiškai, nes kokybė yra vienas iš pagrindinių video reikalivimų. Sutinku su visais čia išvardintais kriterijais ir pasirašyčiau sutartį, jei jums būtų galimybės ir jūs norėtumėt galėtumėm net ir Vilniuje susitikti. Tikrai daryčiau tai normaliai, nebūtų , kad po kelių video užsimanysiu tą aparatą grąžinti. Labai noriu, kad suteiktumėt man šansą nes tai yra kaip ir mano svajonė tai daryti tik, kad lešų neturėjau tam dalykui. :whistling: Kadangi dar nesu 12 klasėj ir nereikia stipriai ruoštis egzaminams tai laiko tam dalykui tikrai būtų.

P.S Pastebėjau, kad lyg tais tam pasirašymui reikia banko sąskaitos tai aš tokio turiu.

Redagavo DoZyMaY

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš irgi norėčiau užsiimti tokiu darbu,bet kadangi DoZyMaY pasirinko Shooter žaidimų sritį,o Sleepyfan rpg,tai liko racing sritis,kuri mane nelabai vilioja.Nebent galėčiau kiekvienos srities video daryt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš irgi norėčiau užsiimti tokiu darbu,bet kadangi DoZyMaY pasirinko Shooter žaidimų sritį,o Sleepyfan rpg,tai liko racing sritis,kuri mane nelabai vilioja.Nebent galėčiau kiekvienos srities video daryt

Manau, kad galima būtų daryti įvarių žaidimu kad ir pvz kaip gauti anchievmenta, trofeju, gameplay. Tik, kad apžvalgas darytum savo srities žaidimams. Redagavo DoZyMaY

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galeciau uziimti;) Galeciau daryti Ps3 ir ps2 zaidimu apzvalgas.

Turiu apie 15 orginaliu ps2 zaidimu ir kiekvienam po apzvalga galeciau padaryt:))

jei nusiperku xbox 1 tik pacia konsole ,tai dar dasidetu apzvalgu:)

aisku galeciau ir ps3 det apzvalgas.

Bet nauju zaidimu nebutu:( neiperku:DD

Jau esu sumastes MGS2-pazaiskime. na visa zaidima pereit ir kalbet paciam:)

Redagavo Regisz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As racingo galeciau daryt, bet tikriausiai reiks individualiai nusipikrt paciam ir irasinet, nes etatu neiseis man taip.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Būūtų labai super,jeigu taip būtų,kad pavyzdžiui nepereini,sau užeini į playmanija ir matai video playmanijos,kaip pereiti,dar kokia apžvalga žaidimo,viskas vietoj. :whistling: .

Redagavo Nuggles

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Būūtų labai super,jeigu taip būtų,kad pavyzdžiui nepereini,sau užeini į playmanija ir matai video playmanijos,kaip pereiti,dar kokia apžvalga žaidimo,viskas vietoj. :whistling: .

Tai jo galima būtų daryti žaidimų walkthrough nes tai daug kam padėtų Redagavo DoZyMaY

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš irgi seniai svajoju apie video žaidimų apžvalgas, tik šiuo metu laiko neturiu tokiems dalykams (12 klasė)... Šiaip galvoju, kad truputi negerai Impaleris sugalvojo, kad reikia padalinti 3žanrus 3 vartotojams, nes 1 žmogui daryt viską yra pernelyg sunku: sužaist žaidimą, jį nufilmuot, atrink geriausius kadrus, juos iškarpyt, suklijuoti, įgarsinti. Labai daug reikalauja darbo šis dalykas, todėl 1 žmogui duoti tai daryti- negalima. Bus taip, kad sukurs vieną video ir atsibos. Be to, įgarsinant reikia mokėti aiškiai ir garsiai kalbėti, svarbiausia taisyklingi žodžiai!!!!! Na ir žinoma reikia turėti gerą mikrofoną (nesunku jį gaut). Žodžiu, šį darbą atlikti reikia duoti daugiau žmonių, vienas sužais, kitas sumontuos, kitas gerai kalbantis, įgarsins.

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš jau kaip ir rašiau, galėčiau tokiu reikalu užsiimti, bet galbūt geriau iškart pats nusipirkčiau iš auksinio šitą dalykėlį, nes tokiais tempais nemanau ar spėsiu daryt kaip kad Impaler rašė, mokslai, sportas, dar kartais ir savaitgalis iš anksto suplanuotas būna ir t.t. Jei konkrečiau tai man labiau patiktų užsiimti su walk-trough ir acheivement/trophy unlockais visokiais, aišku ir apžvalgas galėčiau daryt. Turiu nulaužtą xbox ir priėimą prie xbox live, todėl nauji žaidimai neproblema :whistling:.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Wow kiek daug norinciu :whistling: tikiuosi sulaukt geru apzvalgu ir pns. Noreciau paklausti zaidziant ant ps3 su kuo geriausia (pigiausia) butu galima yrasineti ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir daug žmonių per youtube.com žiūrės video ir taip gali pakilti lankomumas svetainės nes vis tiek video bus plm užrašas.

Ne į temą

Tikiuosi mano noras išsipildys ir aš galėsiu tai daryti :whistling:
Redagavo DoZyMaY

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš irgi seniai svajoju apie video žaidimų apžvalgas, tik šiuo metu laiko neturiu tokiems dalykams (12 klasė)... Šiaip galvoju, kad truputi negerai Impaleris sugalvojo, kad reikia padalinti 3žanrus 3 vartotojams, nes 1 žmogui daryt viską yra pernelyg sunku: sužaist žaidimą, jį nufilmuot, atrink geriausius kadrus, juos iškarpyt, suklijuoti, įgarsinti. Labai daug reikalauja darbo šis dalykas, todėl 1 žmogui duoti tai daryti- negalima. Bus taip, kad sukurs vieną video ir atsibos. Be to, įgarsinant reikia mokėti aiškiai ir garsiai kalbėti, svarbiausia taisyklingi žodžiai!!!!! Na ir žinoma reikia turėti gerą mikrofoną (nesunku jį gaut). Žodžiu, šį darbą atlikti reikia duoti daugiau žmonių, vienas sužais, kitas sumontuos, kitas gerai kalbantis, įgarsins.

vo,čia tikrai gerai pasakyta,grynai mane apibūdinai :whistling:

Redagavo cookeris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet su tuo igarsinimu tai manau, kad įgarsinti turėtu tas pats žmogus kuris ir filmavo dėl to, kad yra žymiai lengviau pasakoti tai ką pats žaidei ir viską patyrei negul pasižiūrėjus žmogus į video ir pradėti įgarsninti. Aišku čia tik mano nuomonė.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.