Impaler

Ieškomi video žaidimų apžvalgų kūrėjai

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

DoZymaY labai to nori,reikia ismegint ji :D O del gramaitikos,tai cookeris neblogai moka kalbet. .
Redagavo Nuggles
  • Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kam įdomu galt pažiūrėt, yra čia šitam video tų klaidų, šiap tik reiktų dar man padirbėti su efektais sony vegas ir būtų manau visai neblogai..

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=GOl3GR4TPfw

Man tai viskas gerai atrodo.

Ne į temą

DoZymaY labai to nori,reikia ismegint ji :D O del gramaitikos,tai cookeris neblogai moka kalbet. .

Ne į temą

Ačiū už palaikimą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei taip visi nusiteikę komandiniam darbui,tai galiu tekstą rašyt ar įgarsint

Geriausia tau būtų įgarsinti nes gerai šneki, netrukinėdamas kaip kaikurie, nėra tarpų didelių tarp žodžių. Redagavo DoZyMaY

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geriausia tau būtų įgarsinti nes gerai šneki, netrukinėdamas kaip kaikurie, nėra tarpų didelių tarp žodžių.

dėkui,jei kitiems taip tinka,tai tada ok,nereikia man Roxio Game Capture ,galiu pabūt ir altruistu :D .

Redagavo cookeris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip nesu aš gramatikas, bet rašyti sugebu, tai jei reikės pagalbos, galėsiu pataisyti tekstus :D

Beje, manau, kad Drake'as būtinai turi prisidėti prie šio projekto ;)

Redagavo LFXiksas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

uno klausimas: tie walkthrous ar kaip jie ten angliskai (misiju pereidinejimas musiškai) yra butinybe, ar cia skirtingai tie 3 zmones specializuotusi?(lauztas xboxeris nauju zaidimu apzvalgos, ps3 vyrukas online gamepleju o dar koks siaip game failus ir kt?)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

uno klausimas: tie walkthrous ar kaip jie ten angliskai (misiju pereidinejimas musiškai) yra butinybe, ar cia skirtingai tie 3 zmones specializuotusi?(lauztas xboxeris nauju zaidimu apzvalgos, ps3 vyrukas online gamepleju o dar koks siaip game failus ir kt?)

Tai ir Xbox 360 nulauštu gali online gamepleju daryti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip pirmam poste viskas aiškiai parašyta. Privalai daryti žaidimo apžvalgas, nepriklausomai nuo turimos konsolės. O kiti menkesni ar didesni projektai yra pagal tavo nuožiūra, kuo daugiau, tuo geriau. Bet dar geriau - mažiau, bet kokybiškiau. Redagavo tymbarkFM

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.