auksinis

roxio game capture

Rekomenduojami pranešimai

Man atrodo nebūtina pačius naujausius mest, gi senesnius irgi žiūrės visi, grynai visų naujų nieks neperka, svarbu sugalvot ko niekas nėra matęs.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Išvis Lietuvoje lietuviškų apžvalgų ar šiaip su žaidimais video mažai (XBOX360/PS3)... Nebūtu net su kuo konkuruoti, todėl reikėtu daryti kuo kokybiškesnius video. Geriausia būtu turėti 2-3 asmenų komandą. Vienas filmuoja ir užsirašo ką būtina pasakyti, kitas pažaidžia ir pasirašo tekstą (arba jam kas nors parašo), kurį įgarsina (turėtu gerą balsą, kad nebūtu, kaip chroniaus :whistling:), o trečias viską sumontuoja.

Redagavo Swizz
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Suprask, kad toks užsiėmimas pareikalaus laiko,norit padaryt kokybišką video,nes reikės edit'int ir pnš.Geriau pora kokybiškų negu daug prastų...Šaunu,jog yra tokių žmonių,kurie nori prisijungt prie playmanijos gyvenimo :whistling:

Jo zinau kad kokybe svarbiausia, o del laiko tai zaidziu zaidimus vis tiek til kad prisidetu truputis laikp del editinimo bet kadangi dar nesu 12 klasej ir egzaminams stiprei ruostis nereikia tai to lailo butu. Editinciau tai manau su sony vegas. Redagavo DoZyMaY

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Moku su sony vegas nrml, laiko turiu, bet geimai tj ne patys naujausi :) Tegul piratai uzsiima... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kažkada turėjau tokią mintį. Iš pradžių planavau rašyti apie žaidimus, vėliau susimąsčiau filmuoti gameplay, kažką pakomentuoti. Tačiau dėl laiko stokos nepavyksta to padaryti. Laiko atsiras tik vasario mėn. O tokį dalyką, kurį sumąstė auksinis, Lietuvoje jau senai reikėjo įgyvendinti. Vieninteliai games.lt bando kažką daryti, bet tiesą sakant nelabai jiems sekasi, bent jau man nepatinka. Kai Jonas Nainys įgarsina, tai matosi, kad žmogus nežaidžia tų žaidimų ir nelabai domisi, nes nemoka teisingai ištarti kai kurių pavadinimų. O to kito balsas man asmeniškai nelabai limpa. Paklausa tokiems video tikrai būtų ir tai būtų dar vienas Playmanijos evoliucijos žingsnis. Manau kada nors ir aš prisidėsiu prie šios įdėjos :)

EDIT: Pamiršau, kad NKTV rodo žaidimų apžvalgas, bet manau jų truputi kitoks profilis :)

Redagavo tymbarkFM

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš irgi norėčiau prisijungt prie šio darbo :) Norinčių yra,tai lieka tik ,,playmanijos dievams" išrinkt žmones,kurie šiuo darbu užsiims

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Realiai jei tai yra tikrai vyksta noriu pretenduoti i RPG apzvalgas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.