Impaler

Kalėdinis PlayManija.lt super konkursas #17!

Rekomenduojami pranešimai

Sveikinu nugalėtojus dar kartą. Pagaliau laimėjo senbuviai...

Redagavo Nuggles

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

WUHU! Esu labai laimingas dėl prizo!!! pasisekė pagaliau! :clap2: Narkatai į pm rašyt?

b***** iš džiaugsmo visai nemandagus palikau :DDD atsiprašau. Noriu padėkoti Narkatai, Auksiniui ir vachtangui ( ar kaip ten jis) :) už daromus konkursus ir prizus! O didžiausias ačiū tai Narkatai, kad mane ištraukė! :super:

Redagavo LFXiksas
  • Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveikinimai.lusiu jei 3 karta narkatai teks traukt :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tris senbuvius ištraukė, nors dabar ir nelabai aktyvūs(Sudraskytas ir angusas), bet dar aš juos pamenu :super:. Sveikinu :)

Redagavo ch0k3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Whata whata :rolleyes: Čia tai nustebino, apsidžiaugiau kad ištraukė senbuvius, bet kaip mane ištraukė tai taip ir atsivėrė žandikaulis. :D Dabar rašant rankos dreba (ne dėl pagirių :D) Didelis AČIŪ konkurso steigėjams! Visa ko geriausio jums! Be to visus Playmanus su naujais metais (pavėluotai galbūt, bet tam yra priežasčių kitų :D)

Beto dėl mano aktyvumo tai aš į PLM einu kiekvieną dieną kaip prie kompo esu, bet nerašau, kartais pradedu rašyti, bet persigalvoju ir ištrinu kad nepasitenkinimo kam nors nesukelčiau :)

Redagavo Agnusas
  • Patinka 5

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikinu!

Ne į temą

Jeigu kam nereikia prizo PM... :rolleyes:
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Beto dėl mano aktyvumo tai aš į PLM einu kiekvieną dieną kaip prie kompo esu, bet nerašau, kartais pradedu rašyti, bet persigalvoju ir ištrinu kad nepasitenkinimo kam nors nesukelčiau

Lygiai taip pat ir su manim. :rolleyes: Pastoviai forume sėdžiu, bet beveik nerašau (parašas viską paaiškina). :D

Sveikinu visus nugalėtojus, bet labiausiai Agnusą ir LFXiksa (šituos bent pažįstu :D ) Ir ačiū narkata už naujųjų metų stebūklą :D

P.S. vos nepamiršau padėkot ArTuRukui už tai, kad pranešė, jog laimėjau... :) Dėkui, seni :)

• Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lygiai taip pat ir su manim. :D Pastoviai forume sėdžiu, bet beveik nerašau (parašas viską paaiškina). :)

Sveikinu visus nugalėtojus, bet labiausiai Agnusą ir LFXiksa (šituos bent pažįstu :) ) Ir ačiū narkata už naujųjų metų stebūklą :)

P.S. vos nepamiršau padėkot ArTuRukui už tai, kad pranešė, jog laimėjau... :) Dėkui, seni :)

Ne į temą

:D O spėk kas jam pranešė? Jis dar turbūt lovoj guli :D

Aš sąskaitoj neturiu, tai tau parašyt negaliu :rolleyes: Svarbu sužinojai.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikinu laimejus gerai ,kad beveik visi senbuviai :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gavau iš narkatos kodą per PM.

Suvesta - viskas Ok, turiu 25 svarus :D

Dar kartą didelis AČIŪ, narkata

P.S. Agnusui irgi ačiū :rolleyes:

P.P.S. Dar kartą visus su NAUJAIS 2012! tikiuosi spėsiu išleisti svarus iki pasaulio pabaigos... :D

Redagavo SudraSkytaS
  • Patinka 4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei čia taip visi dėkavoja, tai aš dėkoju MrAlex, kad man pranešė, nes jaučiu būčiau pramiegojęs tą prizą :rolleyes: O man net labai keista pasidarė, kad visus senbuvius ištraukė, nes senių mažiau, nei jaunuolių mūsų forume :D

Nu va, gavau kodą, viskas veikia, esu labai patenkintas :D ačiū Narkatai

Redagavo LFXiksas
  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai keista, kad senbuviai, bet manau gerai kad senbuviai papuole o ne koks pries 3savaites uzsiregines, kaip praeitas traukimas mano buvo, manau jei dar butu teke traukti vel isnaujo tai garantija vel papultu visi naujokai, arba senai uzsiregistrave, bet nieko nerese :rolleyes: nu butu kaip sakoma kaip naujokas

Nu Liko dar sulaukti mKs kurem atitenka PS3 Wireless Bluetooth Headset (tikuosis pasirodis)

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai ką, reikia dar kartą pasveikinti laimėtojus. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu va, visi laimetojai senbuviai ir turi PS3, puiku :D Sveikinu

Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.