Impaler

Kalėdinis PlayManija.lt super konkursas #17!

Rekomenduojami pranešimai

Sveikinu nugalėtojus dar kartą. Pagaliau laimėjo senbuviai...

Redagavo Nuggles

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

WUHU! Esu labai laimingas dėl prizo!!! pasisekė pagaliau! :clap2: Narkatai į pm rašyt?

b***** iš džiaugsmo visai nemandagus palikau :DDD atsiprašau. Noriu padėkoti Narkatai, Auksiniui ir vachtangui ( ar kaip ten jis) :) už daromus konkursus ir prizus! O didžiausias ačiū tai Narkatai, kad mane ištraukė! :super:

Redagavo LFXiksas
  • Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveikinimai.lusiu jei 3 karta narkatai teks traukt :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tris senbuvius ištraukė, nors dabar ir nelabai aktyvūs(Sudraskytas ir angusas), bet dar aš juos pamenu :super:. Sveikinu :)

Redagavo ch0k3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Whata whata :rolleyes: Čia tai nustebino, apsidžiaugiau kad ištraukė senbuvius, bet kaip mane ištraukė tai taip ir atsivėrė žandikaulis. :D Dabar rašant rankos dreba (ne dėl pagirių :D) Didelis AČIŪ konkurso steigėjams! Visa ko geriausio jums! Be to visus Playmanus su naujais metais (pavėluotai galbūt, bet tam yra priežasčių kitų :D)

Beto dėl mano aktyvumo tai aš į PLM einu kiekvieną dieną kaip prie kompo esu, bet nerašau, kartais pradedu rašyti, bet persigalvoju ir ištrinu kad nepasitenkinimo kam nors nesukelčiau :)

Redagavo Agnusas
  • Patinka 5

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikinu!

Ne į temą

Jeigu kam nereikia prizo PM... :rolleyes:
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Beto dėl mano aktyvumo tai aš į PLM einu kiekvieną dieną kaip prie kompo esu, bet nerašau, kartais pradedu rašyti, bet persigalvoju ir ištrinu kad nepasitenkinimo kam nors nesukelčiau

Lygiai taip pat ir su manim. :rolleyes: Pastoviai forume sėdžiu, bet beveik nerašau (parašas viską paaiškina). :D

Sveikinu visus nugalėtojus, bet labiausiai Agnusą ir LFXiksa (šituos bent pažįstu :D ) Ir ačiū narkata už naujųjų metų stebūklą :D

P.S. vos nepamiršau padėkot ArTuRukui už tai, kad pranešė, jog laimėjau... :) Dėkui, seni :)

• Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lygiai taip pat ir su manim. :D Pastoviai forume sėdžiu, bet beveik nerašau (parašas viską paaiškina). :)

Sveikinu visus nugalėtojus, bet labiausiai Agnusą ir LFXiksa (šituos bent pažįstu :) ) Ir ačiū narkata už naujųjų metų stebūklą :)

P.S. vos nepamiršau padėkot ArTuRukui už tai, kad pranešė, jog laimėjau... :) Dėkui, seni :)

Ne į temą

:D O spėk kas jam pranešė? Jis dar turbūt lovoj guli :D

Aš sąskaitoj neturiu, tai tau parašyt negaliu :rolleyes: Svarbu sužinojai.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikinu laimejus gerai ,kad beveik visi senbuviai :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gavau iš narkatos kodą per PM.

Suvesta - viskas Ok, turiu 25 svarus :D

Dar kartą didelis AČIŪ, narkata

P.S. Agnusui irgi ačiū :rolleyes:

P.P.S. Dar kartą visus su NAUJAIS 2012! tikiuosi spėsiu išleisti svarus iki pasaulio pabaigos... :D

Redagavo SudraSkytaS
  • Patinka 4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei čia taip visi dėkavoja, tai aš dėkoju MrAlex, kad man pranešė, nes jaučiu būčiau pramiegojęs tą prizą :rolleyes: O man net labai keista pasidarė, kad visus senbuvius ištraukė, nes senių mažiau, nei jaunuolių mūsų forume :D

Nu va, gavau kodą, viskas veikia, esu labai patenkintas :D ačiū Narkatai

Redagavo LFXiksas
  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai keista, kad senbuviai, bet manau gerai kad senbuviai papuole o ne koks pries 3savaites uzsiregines, kaip praeitas traukimas mano buvo, manau jei dar butu teke traukti vel isnaujo tai garantija vel papultu visi naujokai, arba senai uzsiregistrave, bet nieko nerese :rolleyes: nu butu kaip sakoma kaip naujokas

Nu Liko dar sulaukti mKs kurem atitenka PS3 Wireless Bluetooth Headset (tikuosis pasirodis)

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai ką, reikia dar kartą pasveikinti laimėtojus. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu va, visi laimetojai senbuviai ir turi PS3, puiku :D Sveikinu

Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• So, so. Tokia europetiška Stellar Blade versija (bent jau taip pasirodė). Pasižiūrėsim kas išeis.
    • Jau turiu. Early acsess buvo 02 06, pilnas paleidimas 02 11 visoms patformoms. Na ka gi - nauja Civilizacijos serija visada šventė!!!. Žaidžiu priepuolimais per sūnaus kompą, taigi dabar esu pirmos sesijos pabaigoje. Vizualai puikia padarytas, toks labiau kaip Civ V ramesnis stilius, dėl gamplay tai daug visokių naujovių. Puse kontento aišku dar įdės eigoje. Turiu ir konsoline versija ž atrodo identiškai, bet su pulteliu žaidžiasi sunkai, visgi tai yra PC žaidimas. Daugiau apie įspūdžius parašysiu kiek vėliau. To be continued kaip sakoma😄
    • Šitas. Po kokių gerų pusės metų gulėjimo stalčiuje (nors 2 buvo puikiai suėjęs) pagaliau užsikabinau ir labai patinka. Gėda prisipažinti, bet kelis kartus bandžiau pradėti ir mesdavau priėjęs pirmą rimtą encounterį zombių kaime - pradžioje vis nesuprasdavau kad jų visų nereikia bandyt išžudyti, o tik atsilaikyti kurį laiką😁 Bet dabar veža kaip turi būt, esu gal kokiam 9 chapterį. Formulė pparasta, bet visa dar smagi. Ir tiesa dabar jau puikiai optimizuotas. Performance mode ant vanilines PS5 labai gerai atrodo.
    • Šito laukiu. Jeigu patiko Returnal (o man patiko), patiks ir šitas.  Mūsų dabartinėje remasterių ir remaikų eroje vis kažkas tai naujo. Be to Housmark gerai daro😀 
    • Na šitas gali būti visai nieko, bent jau man asmeniškai patiko. Pačios kovos gal ir nestebuklingai, bet exploringas jau bus toks kaip žada (be jokių markerių, pagalbų, viską pats turi sužinot) visai veža. 04.09.2025
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos