Impaler

Kalėdinis PlayManija.lt super konkursas #17!

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

O kas tau neleidžia turėti? :D

Ne į temą

kas ten žino kokių turtuolių ar vargšų šeimoi gyveni, man tai pvz nėra galimybių :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

kas ten žino kokių turtuolių ar vargšų šeimoi gyveni, man tai pvz nėra galimybių :D

Ne į temą

Bedu turgus FTW :D
  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Niekas cia netikrino ar naujas ar senas :D cia jauciu visi susikure bent po 2 accauntus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Niekas cia netikrino ar naujas ar senas :D cia jauciu visi susikure bent po 2 accauntus

Ne į temą

Griežtai draudžiama kurti papildomus account'us siekiant padidinti šansus laimėti. Tokie nariai bus griežtai šalinami.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Griežtai draudžiama kurti papildomus account'us siekiant padidinti šansus laimėti. Tokie nariai bus griežtai šalinami.

Nu tu man parodyk nors viena pasalinta?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Jų tarpe tu? Na aš negaliu įsivaizduoti tokio nesveiko, kad reginti du acc ir paskui laimėjus viskas nueis šuniui ant uodegos... Auksinis ir vachtangas negali patikrinti, manau vėliau kas nors patikrins vistiek.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Jų tarpe tu? Na aš negaliu įsivaizduoti tokio nesveiko, kad reginti du acc ir paskui laimėjus viskas nueis šuniui ant uodegos... Auksinis ir vachtangas negali patikrinti, manau vėliau kas nors patikrins vistiek.

Perdaug vargo kurtis tuos accauntus.

Nu paziurek i nugaletojus jie playmanijoj buna vos 1-2sav ir laimi. Not fair Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Suprantu,kad visiems buvo užkaitęs kraujas,didelis noras laimėti,bet nebūkit tokie pavydus. Juk negali išvien šypsotis laimė,bet visada ateina laikas,kada ir tau pasiseka. Juk šventės. "Pasveikininkim vieni kitus,juk tai daryti šitaip lengva." C'mon guys. Merry christmas. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Suprantu,kad visiems buvo užkaitęs kraujas,didelis noras laimėti,bet nebūkit tokie pavydus. Juk negali išvien šypsotis laimė,bet visada ateina laikas,kada ir tau pasiseka. Juk šventės. "Pasveikininkim vieni kitus,juk tai daryti šitaip lengva." C'mon guys. Merry christmas. :D

As nesakau kad pavydziu ar panasiai tesiok keista kai kelinta karta laimi pries pora sav prisijunges narys.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

imad? yes, imad. Ne dėl to, kad nelaimėjau ar kažką, bet dėl to, kad tokius konkursus dažniausiai laimi nariai kurie susikurę prasidėjus konkursui, ir tik prisideda prie visiškai neaktyvių narių playmanijoj skaičiaus.. Laimėtų koks žinomas playmanas tai nors pasveikinčiau , o dabar tai net nėra noro, nu bet prizai geri, vachtangas/narkata/auksinis iš kur tiek pinigų ir dosnumo tai nežinia :D jaučiasi, kad visi emigravę :D

• Patinka 5

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.