Impaler

Kalėdinis PlayManija.lt super konkursas #17!

Rekomenduojami pranešimai

sveikinu visus su artėjančiomis šventėmis ir atostogomis.Neužmirškit,mielieji geimeriai,kad bet kada pasaulį galėsit išgelbėt/sunaikinti,bet artimiausi jūsų draugai ir šeima yra svarbiausi dalykai gyvenime,todėl gerai pasibūkit per šventes prie šventinio stalo.Family is forever. :santa:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Linksmu švenčiu ir daug putojančio šampano naujosiose metuose, ir neužsisedekite prie kompu per šventes ! :santa:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikinu visus Playmanus su artėjančiomis šventėmis ir linkiu daug pasiekti! :santa:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikinu visus su artėjančiomis šventėmis :) Linkiu kad visos svajonės ir lūkesčiai išsipyldytų,kad būtumėte visi sveiki ir laimingi :) Ir kad senelis po eglute paliktų išvajotą žaidimą o gal net ir konsolę :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai girtas zuikelis ridena baranką

Ir senis ateina su šnapso bačka

Kai baltas arklys palei langą vaidenas

- Žinok, kad Kalėdos jau lanko tave!!!

Taigi noriu pasveikinti visą PLAYMANIJOS kolektyvą su artėjančiom šventėm ir linkiu kad visi jūsų norai išsipildytų ir gerai praleistumėte laiką kartu su šeima ar draugais.

LINKSMŲ ARTĖJANČIŲ ŠVENČIŲ!!!!!!!!!...

Nuotrauka

• Merry★* 。 • ˚ ˚ ˛ ˚ ˛ •

•。★Christmas★ 。* 。

° 。 ° ˛˚˛ * _Π_____*。*˚

˚ ˛ •˛•˚ */______/~\。˚ ˚ ˛

˚ ˛ •˛• ˚ | 田田 |門|

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=VdmJa1W0PzY

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ką. Aveikinu visus PlayManus su ateinančiomis šventėmis. Smagiai praleiskit laiką, nebūkit labai godūs, kad tėvams naštos neuždėt (čia ne suaugusiems :)).

Taip pat linkiu PlayManijai dar ilgai, ilgai gyvuoti, nes čia paliubomu pats geriausias tinklapis! :)

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nemanau, kad laimėtojas bus atrinktas pagal sveikinimo ilgumą ir banalumą, tad nerašysiu jokių eilėraščių :) Linkiu visiems išgyvent lietuviškas kalėdas ir dieną po jų, o studentams atlaikyt sausio mėnesį :)

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka Aš labai prašau, man reikia to ps3, nu būkit žmonės Nuotrauka jeigu man jį atsiųsit, peršausiu Kubiliui koją... G'mode ;D.... Nu prašau išgirskite mane Nuotrauka Beje, ateinančių švenčių progą noriu visus pasveikinti ir noriu palinkėti, kad per Kalėdas išsipildytų visi norai (įskaitant ir mano šį nedidelį norą) ačiū :>

P.S. Ir nepykit ant visų nekaltų subudusių naujokų, jie juk irgi nori ...

Redagavo LFXiksas
  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laimingu Sventu kaledu ir nauju metu visiem! Nuotrauka

Nuotrauka

Dear Santa, this year for Christmas I would like an Xbox 360, Skyrim, an iPhone, a new laptop, a personal TV....... no wait, forget that.Get in your sleigh, go to Afghanistan, get our soldiers and bring them home. They deserve to be with their families on Christmas.

Redagavo Moo
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.