deiviz

Fejerverkai ir bombos

Ko daugiau pirksit fejerverku ar bombu ?  

81 narys prabalsavo

1. 1. Ko daugiau pirksit fejerverku ar bombu ?

• Fejerverku (doleris ir t.t)
      12
    • Bombu (zuki,kaukolikes ir t.t
      16
    • ir tu ir tu :)
      9
    • nei tu nei anu
      46

Rekomenduojami pranešimai

Taiva pamaciau kad nera tokios temos ir butu idomu ar pirksit visokiu bombikiu ar apseisit, pirksit kontrabandines ar is maximos, ir kiek pinigu skirsit ?

Pradesiu as :innocent:

pirksiu daugiau bombu nes vaizdiniu jau turiu :lol:, manau isleisiu iki 300lt

ps jei zinot kur gaut kaukoliaskiu (aisku ne uz dyka) parasykit i pm

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taiva pamaciau kad nera tokios temos ir butu idomu ar pirksit visokiu bombikiu ar apseisit, pirksit kontrabandines ar is maximos, ir kiek pinigu skirsit ?

Pradesiu as :innocent:

pirksiu daugiau bombu nes vaizdiniu jau turiu :lol:, manau isleisiu iki 300lt

ps jei zinot kur gaut kaukoliaskiu (aisku ne uz dyka) parasykit i pm

kam tau ju reik pirotechnike, pirstus pamesi....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jau savo dali isleidau fejerverkam, bombom ir visam kitam briedui, kai buvau vaikas, kol tai teke nezmoniska dziaugsma :lol: tikrai dosniai paremiau ju pramone savo laiku. :lol: dabar uztenka paziuret kaip kiti paleidzia pinigus i ora :innocent:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nebepirksiu jau nieka is sprogmenu.Kazkaip gaila pinigu palika geriau ant xbox ka nors nusipirksiu tai nors zinosiu kad ne bereikala pinigus isleidau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manau isleisiu iki 300lt

Geriau jau artimiesiems dovanų nupirk ir pasitusink su draugais už tuos pinigus.Juolab juk net ne fejerverkus o pliauškes kažkokias pirksi už juos :innocent: Nes mano nuomone pliauškės tos mažvaikių užsiėmimas (aišku kai pradinukas buvau tai faina būdavo butelius pasprogdinti ir t.t. ) Redagavo Mykola

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pamenu tuos laikus, kai prisiperki ir nežinai, kas darosi, tai į bonką visokias primėtai ir sprogdini, o jau džiaugsmo, tai pilnos kelnės budavo :) Visi mes pro šitą praėję. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

su laikų keičiasi ir poreikiai. fejerverkai jau senai neįdomus, manau čia daugelis mane supras, kad ant stalo turi būti geras zakusonas ir pakankamai alkoholio, o ne pirotechnikos :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Anksciau pirkdavau kaip patrakes.metai bet kur i visokia bonkes metai.Bet db...ner noro pinigu tiek isleist.pora sekundziu ir nebeutri pinigu :cheers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nepirksiu nei vienų nei kitų. Niekada manęs nežavėjo sprogimai. Nepritariu tam, kad kaip jus sakot "malaletkos" perka tas petardas, mėto praeiviams po kojomis, susižaloja ir baisiausia nepasimoko. Fejerverkai yra gražu, bet gaila į orą išleistų pinigų. Tęsiasi trumpai, ir kitą dieną jau neprisiminsi kaip atrodė. Pažiūrėt smagu, bet ir tai jau nesukelia kažkokių neeilinių emocijų. :cheers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nepirksiu jokiu, man civiliokiskos bombikes ispudzio nedaro, o ir pinigu gaila. O siaip kai mazas buvau, tai ojojoj kaip pirkdavau petardas :D Visi tevu duodami kisenpinigiai eidavo ant tu zaliu petardu, kur siera perbrauki ir meti. Ir kur tik nekisdavom-i bonkes, plytas(buvo tokios , kurios plyta isnesiodavo), obuolius, zaislines masinytes(tas rusiskas metalines ) ir t.t. O draugelis net i diiiideli suda sugebejo ikisti, bet nespejo pasitraukti, tai sudai jam visa snuki aptaske :cheers: Vos neapsisikau bezvengdamas :cheers: Na sita reikia savom akim pamatyti, kad visa vaizdo didybe suvokti-stovi draugelis su sudinu veidu ir vemia :cheers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jau savo dali isleidau fejerverkam, bombom ir visam kitam briedui, kai buvau vaikas, kol tai teke nezmoniska dziaugsma :cheers: tikrai dosniai paremiau ju pramone savo laiku. :cheers: dabar uztenka paziuret kaip kiti paleidzia pinigus i ora :cheers:

Taip tiesa aš irgi taip, tai dabar pats galima sakyt pasidarau fejerverką tai yra nusiperki šaltos ugnelės kokius dešim pakelių nudroži viska nuo metalo i kalna sudedi ta degantį dalyka knatą ikiši i vidų, padegi atsitrauki ir vole uz penkis litus fejerverkas ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as irgi nieko neperku. is visu "zaliu" ir zuki isauges jau senokai, nors ir nebuvo pas mane jokiu pirkimu, o kitiems litu gaila. isaskai uz 5 minutes laimes 200lt. nu neeee

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na as dar nesuauges kaip kaikurie siame forume :santa: todel dar visai smagu kartais nesamoniu padaryt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.