Primusas

Patarkit del Lcd teliku

Rekomenduojami pranešimai

sveiki, turiu ps3 ir zadu imt lcd telika, bet beda viena nieko as apie tos telikus nenusimanau, zinau kad ikasti galesiu Hd ready zinau kad reik i kontrasta zet, ir zet kad butu hdmi, daugiau man miskas tie visi domenys, tad jai nesunku patarkit i ka atsizvelgt perkant telika, ir koki geriausia varianta galiu paimt iki 3k lt. dekui uz patarimus ir pasiulymus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Labas Primusai,

Nu tai cia jau buvo vienas forume gera nuoroda daves:

http://www.markt.lt/oxid.php/sid/fd786ec0e...sung-LE32R82BX/

Nu as manau, uz tokia kaina geresnio televisoriaus Lietuvoje negausi. Garantuotai. Nebent tu zadi moketi 10 stuku uz koki SONY full HD.

Trumpai tariant: Gera kokybe uz realia kaina! Ir tavo PS3 veiks ant sito teleko labai gerai. 81 Cm istrizaine yra gera, as manau tu nesigailesi. Bent jau skirtumas pries kinoskopini telika bus gigantishkas.

iki

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

imk HD prijektoriu :) tik reiktu baltu sienu (arba spec fona)...pas mane labai didele balta siena gal 5-7metrai istriziane gaunasi tai HD super atrodo. As mokejau 998euru berods kazkas tokio tai kas cia biski dasidesi ir turi. Tik reik pirkti su LCD3 tehnologija nes atrodo kaip tikras LCD.

Ce keli screenai [pasispauskit]:

Nuotrauka Nuotrauka Nuotrauka

cia ant mano mazesnes sienos istrizaine gal iseina 1,5-2metro. beat it HDTV ;] paskutine foto Blu-ray full-hd filmas "Fantastic 4"....nors cia visi ant 1080p rezoliucijos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

imk HD prijektoriu :) tik reiktu baltu sienu (arba spec fona)...pas mane labai didele balta siena gal 5-7metrai istriziane gaunasi tai HD super atrodo. As mokejau 998euru berods kazkas tokio tai kas cia biski dasidesi ir turi. Tik reik pirkti su LCD3 tehnologija nes atrodo kaip tikras LCD.

Ce keli screenai [pasispauskit]:

Nuotrauka Nuotrauka Nuotrauka

cia ant mano mazesnes sienos istrizaine gal iseina 1,5-2metro. beat it HDTV ;] paskutine foto Blu-ray full-hd filmas "Fantastic 4"....nors cia visi ant 1080p rezoliucijos.

na o kaip del sveso gi kai saule sviecia ar ijungi kambari sviesa tai prasciau matytis tuti :) Beja pas mane baltos sienos nera, ir nlb manau kad deretu mano kambari, sitas variantas atkrenta :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas Primusai,

Nu tai cia jau buvo vienas forume gera nuoroda daves:

http://www.markt.lt/oxid.php/sid/fd786ec0e...sung-LE32R82BX/

Nu as manau, uz tokia kaina geresnio televisoriaus Lietuvoje negausi. Garantuotai. Nebent tu zadi moketi 10 stuku uz koki SONY full HD.

Trumpai tariant: Gera kokybe uz realia kaina! Ir tavo PS3 veiks ant sito teleko labai gerai. 81 Cm istrizaine yra gera, as manau tu nesigailesi. Bent jau skirtumas pries kinoskopini telika bus gigantishkas.

iki

Geras telikas, as jo mazesni broliuka turiu 66cm, 5000:1 kontratas. Galejau imti 81 , bet man perdidelis ziureti is 2m atstumo, plius krautuveje kai ziuri telikus jie atrodo mazesni. Paskui parsivezes namo supranti koki dideli pasiemei :)

Plius dar reik atsizvelgti y kitus dalykus pvz.: musu televizija nera pritaikyta tokiem telikam dar, taip kad vaizdas bus nekoks , ir kuo toliau sedesi nuo teliko tuo jis atrodys geriau :)

PS2 atrodo kaip meslas ant to teliko nes neta rezoliucija.

Bet susumavus viska : PS3 atrodo kaip pasaka, prie televizijos galima priprasti, PS2 jau losiu vis maziau ir maziau. DVD gerai atrodo ziuring per PS3.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na o kaip del sveso gi kai saule sviecia ar ijungi kambari sviesa tai prasciau matytis tuti :) Beja pas mane baltos sienos nera, ir nlb manau kad deretu mano kambari, sitas variantas atkrenta :)

Del saules tai cia ir ant LCD neina iziureti kai gerai paspigina :) siaip nzn kai zaliuzes uzsitrauki ir isijungi spec dynamini riezima viskas normaliai, nieko nesiskiria nuo LCD. Aisku turi minusu tokiu kad lempa po ~2000/3000val. nusibaiks ir reiks pirkti nauja, jos kaina apie 300euru (ebay ~200$) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geras telikas, as jo mazesni broliuka turiu 66cm, 5000:1 kontratas. Galejau imti 81 , bet man perdidelis ziureti is 2m atstumo, plius krautuveje kai ziuri telikus jie atrodo mazesni. Paskui parsivezes namo supranti koki dideli pasiemei :)

Plius dar reik atsizvelgti y kitus dalykus pvz.: musu televizija nera pritaikyta tokiem telikam dar, taip kad vaizdas bus nekoks , ir kuo toliau sedesi nuo teliko tuo jis atrodys geriau :)

PS2 atrodo kaip meslas ant to teliko nes neta rezoliucija.

Bet susumavus viska : PS3 atrodo kaip pasaka, prie televizijos galima priprasti, PS2 jau losiu vis maziau ir maziau. DVD gerai atrodo ziuring per PS3.

va del kontrasto viskas normaliai su spalvom? viskas atrodo kaip turi atrodyt? Nes kazkaip norisi imt su 8k kontrastu bet jai 5k tenkina ir gerai atrodo, tai gal toki imt, keli litai susitaupys.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manau koky paimsi tox ir bus zjbs:) visviena su PS3nerealiai atrodys, svarbu kad reakcijos laikas butu normalus:) ash irgi nelabai ten raukiau tuose telikuose, visi bruko pilypa, na ir paemiau 37 full hd. Nzn ant kiek jis blogas ar geras, bet PS3 su juo veikia nerealiai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai turiu SAMSUNG 66cm, kontr.5000:1, reakcijos laikas 8ms,HDMI, galima pajunkti ir PC, manau puikiai suderinta su PS3.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pasiemiau panasonica 81cm, kontrastas 7k rekcijos laikas 8ms, po savo silelio matau nezmoniska skirtuma, iskart vertingesnis daigtas pasidare ps3, dar koki flow lost is viso malonumas. Na mano rekomendacija jai dar kas kitas zada pirkt, 7k kontrastas, man yra per daug, akis vargina net :angry: tad sumazinti ji teko, na o kas dar zada pirkt siulau imt mazesniu kontrastu, truputi pigiau (nevisada) na ir skirtumas neturetu but didelis. Ir jai kambaris apie 50kvadratu tai zvalgykites 66cms istrizaines, maniskiam kambariuke kiek per didelis, toks gigantas atrodo :angry: Na o pardoi visi mazi atrode lyginant su tais 104cm full HD telikais

Redagavo Primusas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Primusai, as dziaugiuosi del taves, o gal gali pora fainu screenshot'u padaryti, kad parodytum koki gera vaizda tu turi? bet koki zaida gali imti, ir demo tinka. Butu faina, viso.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Primusai, as dziaugiuosi del taves, o gal gali pora fainu screenshot'u padaryti, kad parodytum koki gera vaizda tu turi? bet koki zaida gali imti, ir demo tinka. Butu faina, viso.

lievasm fotikas pas mane tad screnai lievai atrodys :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kodel ne plasma?

Pas mane 109cm Panasonic plasma.10k kontrastas.Nieko jis nevargina akiu ir ne per didelis norechiau dar biski didesnio :D

PS3 irgi atrodo nerealiai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kodel ne plasma?

Pas mane 109cm Panasonic plasma.10k kontrastas.Nieko jis nevargina akiu ir ne per didelis norechiau dar biski didesnio :D

PS3 irgi atrodo nerealiai :D

Mano manimu plazma atgyvena, jos pakeite LCD telikai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.