ISN

Siunta is game.co.uk

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, mielieji Playmanija.lt vartotojai.

Norejau paklausti per kiek laiko ateina siunta is game.co.uk parduotuves.

Ka daryti jei jau dvi savaites kaip neateina siuntinys ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

man atejo per dvi savaites ir 2 dienas. galbut tuoj ateis. seip kaledos gi, pastai perkrauti, tai nesitikek kad per savaite ir bus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš patirties kalbu, iš ten siuntiniai labai ilgai keliauja. Aš savojo laukiau ilgiau nei mėnesį. Apsišarvuok kantrybe, galiausiai vistiek jo sulauksi :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek teko pirkti iš game.co.uk, o teko tikrai nemažai, tai nusiskudinimų tikrai neturiu, siuntą visados gaudavau savaitės bėgyje, o kartais ir greičiau, bet čia tik vienintelis kartas buvo, tai pirkau COD, ir gavau per 4 dienas, o taip tai visada, jei pirmadienį užsisakau, tai penktadienį dažniausiai jau turiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai man panasiai buvo. uzsisakiau 2 zaidimus iskarto. deus ex ir ACR kadangi acr dar nebuvo isleistas (pre-order) tai deus issiunte ir gavau po ~savaites ir vienos dienos. o acr issiunte ir laukiau dvi savaites. wtf....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atsimenu aš kai užsiskainėjau Fight night round 4 iš game.co.ul man visą mėnesi reikėjo laukt. Lygiai po 30 dienų gavau. Jau norėjau rašyt laišką kad neatėjo žaidimas :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man visada ateidavo po 3-4 dienu is UK i Lietuva

O rekordas buvo per 2 dienas atejo siunta, is UK i Lietuva

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man visada ateidavo po 3-4 dienu is UK i Lietuva

O rekordas buvo per 2 dienas atejo siunta, is UK i Lietuva

nu kazkaip sunku patiket del tu 2 dienu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As pats nepatikejau kad per 2 dienas atejo, uz tai ir sakau kad rekordas buvo

Sekmadieni uzsisakiau, pirmadieni gavau patvirtinima kad issiunte man zaidima, o o treciadieni jau gavau , nors zaidimo oficeli data buvo penktadienis , tai dviem dienom ankciau gavau graju

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Uzsakymus is game.co.uk atnesa i namus ar tik is pasto lapuka gauni ir eini pasiimt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Kaip tik šiai diskusijai ^^    
    • Kad šiek tiek pagyvinti forumą, norėčiau padiskutuoti su forumečiais ką manote apie XBox apskritai kaip gaming platformos ir pačių konsolių kaip tokių ateitį. Asmeniškai manau kad tą ateitis yra gan niūri ir kad ji tokia būtu nenuilstamai visos šios konsolių kartos laiką padirbėjo XBox vadovybė. Kodėl taip galvoju. Jeigu dar net XBox One (PS4) laiku, Boxas labai didėliai daliai žmonių (XBox nuo 360 laiku tikrai turėjo visą stiprią fan auditoriją) buvo geidžiama konsole, ne ką mažiau negu Playstation, tai dabar laikai pasikeitė kardinaliai. Xbox praktiškai neleidžia exclusive žaidimų, nemaža dalis žaidimų atsiduria GamePase Day1, GamePass yra tiek stumiamas per visus galus ir nori būti visur, kad žmonės realai neperka Microsoft žaidimu išvis - jų nereikia. Kam pvz. pirkti STALKER 2 , jeigu gali atrasti pati pigiausią GamePass  1 mėn.  (ar net gauti nemokamai) pereiti ir pamiršt. Žmonės visiškai nėra prisirišę prie XBox ekosistemos, nes ji sugriauta pačios XBox vadovybės dėka. Jie neturi nupirktų žaidimų bibliotekos, neturi nieko...ir sėkmingai bėga į Sony stovyklą. Aišku jus argumentuosit kad panašiau daro ir Sony. Taip, bet ne visai. Sony pradėjo leisti tam tikrus savo žaidimus Windows platformoje, bet ne XBox, nes iki šiol nori ir norės, kad žmonės būtu jų fanai, pirktų jų konsoles, jų geležį, įskaitant ir PS5 Pro už ~ 1000e ir liktu su Sony. Bet ne Microsoft. Manau net jeigu Microsoft ir išleis kitą konsolių kartą, jų niekam nereikės. Pats GamePass kažkaip tai gyvos, bet jau dabar kaip servisas yra pasikęs piką ir nesiplės. O reziumė būtu paprastas. Manau kad Microsoft tikrąją tą žodžio prasmę išdavė ir metė savo žaidėjus.           
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos