bebras

Android telefono brick

Rekomenduojami pranešimai

šiandien padariau androidui root, tada iš marketplace atsisiunčiau programą rom manager ir per ten radau custom room, jį atsisiunčiau paspaudžiau, kad suinstaliuotu ir tada telefonas tiesiog išsijungė ir neisijungia!!! gal galit kas padėti ir paiškinti kaip sutvarkyti, nes likau be telefono! Modelis samsung galaxy ace, rootinau pagal šitą gidą http://androidadvices.com/how-to-root-samsung-galaxy-ace-gt-5830-tutorial/3/

Jau bandziau kita baterija, idejus pakroveja tas pats, pajungus su usb pradeda rodyti new device instaled bet daugiau nieko... Labai prasau pagalbos, buciau dekingas jei padetumete!! palaikius pagrindini ir on mygtukus Recovery meniu neisijungia..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

šiandien padariau androidui root, tada iš marketplace atsisiunčiau programą rom manager ir per ten radau custom room, jį atsisiunčiau paspaudžiau, kad suinstaliuotu ir tada telefonas tiesiog išsijungė ir neisijungia!!! gal galit kas padėti ir paiškinti kaip sutvarkyti, nes likau be telefono! Modelis samsung galaxy ace, rootinau pagal šitą gidą http://androidadvices.com/how-to-root-samsung-galaxy-ace-gt-5830-tutorial/3/

Jau bandziau kita baterija, idejus pakroveja tas pats, pajungus su usb pradeda rodyti new device instaled bet daugiau nieko... Labai prasau pagalbos, buciau dekingas jei padetumete!! palaikius pagrindini ir on mygtukus Recovery meniu neisijungia..

o anksciau su tais mygtukais ijungdavo recovery meniu? pas mane kitas modelis, bet recovery isijungia laikant volume ir ijungimo mygtukus!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o anksciau su tais mygtukais ijungdavo recovery meniu? pas mane kitas modelis, bet recovery isijungia laikant volume ir ijungimo mygtukus!

Joks recovery meniu neisijungia, nei su garso, nei su pagrindiniu mygtuku. neisivaizduoju ka daryti....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O gal galetumete imesti veikianti linka is kur atsisiusti stock firmware, nes internete radau visokiausiu versiju ir nezinau kuria siustis :///

Atsisiunciau ta odin programa, ta ops failiuka ir kazkokia firmware (isekstraktinus vienas md5. failas) Tai noreciau suzinoti kur man deti ta md5. faila ar ant boot ar ant phone ar dar kur??Ar man dar truksta kokiu failu??? Labai prasau atsakyti nes butinai turiu sutaisyti telefona!!

Redagavo bebras

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1034145

cia pasizek. ir siaip aisku kad gali susitvarkyt viska.

jei tai neveikia flashink i oficialia fw.. ir siaip pasiskaityk tenais kaip rootint ir kaip nerootint kad nekiltu tokiu paciu problemu vel po to. ten pat rasi ir oficialu tik panarsyk tenai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1034145

cia pasizek. ir siaip aisku kad gali susitvarkyt viska.

jei tai neveikia flashink i oficialia fw.. ir siaip pasiskaityk tenais kaip rootint ir kaip nerootint kad nekiltu tokiu paciu problemu vel po to. ten pat rasi ir oficialu tik panarsyk tenai.

As ir noriu nufleshinti i oficialia fw tik as nerandu jos, visur daug visokiu tu versiju bet as nezinau kuria man imti... As jau daug maz isivaizduoju kas, kaip tiesiog man reikia:

1. Kad kas nors numestu nauja oficialios fw download linka nes niekur jos nerandu :/

2. Ir kad kas nors parasytu i kuriuos langelius ideti tuos failus, nes as lyg ir atsisiunciau kazkokia fw bet ten vienas failas md5. ir nezinau ar tu failu turi buti daugiau ar vienas. Nes ten tu langeliu kaip boot, mobile ir t.t daug yra

Ir dar kai as paleidziukai tai man uzstringa ties setup connection

Redagavo bebras

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.