fflexas

Kas čia jam darosi?

Rekomenduojami pranešimai

Na kiekvienam nebūna problemų, kas prie ko pripratę :-) Ir su tais ACME gali kai kuriems nebūti problemų, o gal ir bus bet tik su keliais DVD, nemanau, kad jie visi iš eilės brokuoti :-)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na nereikia sakyt kad philipsai geri ,gal kai kam geri bet man tai jie kirto per kisene visais 8 suvarytais diskais ,tai malonuma menkas zinot,ir nzn gal partija tokia pasitaike ar kas ,gal skirtingi rekorderiai skirtingai iraso tuos philipsus,bet pas mane jie ne veikia,dabar naudoju tik verbatimus ir bedu nera

pasakysiu viena nutikima ,galvoju reik ismegint Acme,paemiau pora disku,isirasiau Assassins creed ir COD4 ,tai assasins creed viena diena paveike,kita diena jau meta lentele ta kur diskas nesvarus bla bla bla,krc zinot,tai va paemiau ir persikepiau ta zaidima i verbatima ir viskas veikia kaip uoga,o cod4 tai veike normaliai,tai manau tokios bedos tikrai buna tik del disku,jei vienodus naudojat ,pats siulyciau imt verbatimus nes jie bent jau pas mane ir atpige ir gera kokybe,kitokiu daugiau niekad ir nenaudosiu,nes su jais jokiu problemu ,o philipsai is 9 veikia tik 1 zaidimas :D

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasmane is 24 zaidimu 15 philips, anksciau kepew su liteon tai jis tik i siuos sugebedavo iskept, nusipirkau pioneer, kepa i visus beproblemu. Dabar vistiek daznewsiai perku philips, pigiausi mat.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasmane is 24 zaidimu 15 philips, anksciau kepew su liteon tai jis tik i siuos sugebedavo iskept, nusipirkau pioneer, kepa i visus beproblemu. Dabar vistiek daznewsiai perku philips, pigiausi mat.

pas tave philipsai pigiausi? pas mane tai be dezuciu ta pati kaina ir philipsu ir verbatim,ir va tie ph ne velnio neveikia,nors ir nauja rekorderi pirkau vistiek tas pats,tai daugiau ne nemeginu ju imt,bes ta pat kaina,dabar isvis pigiai gaunu tai man lafa

:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas tave philipsai pigiausi? pas mane tai be dezuciu ta pati kaina ir philipsu ir verbatim,ir va tie ph ne velnio neveikia,nors ir nauja rekorderi pirkau vistiek tas pats,tai daugiau ne nemeginu ju imt,bes ta pat kaina,dabar isvis pigiai gaunu tai man lafa

:D

Kur pigiausia pirkti kompaktus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kur pigiausia pirkti kompaktus?

as imu verbatimus po 7 aisku be dezuciu kuriu man ir nereikia,nes ju nerenku,daug vietos uzima

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as imu verbatimus po 7 aisku be dezuciu kuriu man ir nereikia,nes ju nerenku,daug vietos uzima

Zmogus klausia kur o ne kokius tu perki.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.