bugatis3

pc neranda psp folderiu

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki tai gi susiduriau su psp problema kaip pajungiu i pc savo psp man atidaro ir neismeta jokiu folderiu o kaip noriu koki didesni faila kelt man ismeta kad nera vietos. jei galit padekit mano modelis 200serijos o versija 5.00 m33-6

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki tai gi susiduriau su psp problema kaip pajungiu i pc savo psp man atidaro ir neismeta jokiu folderiu o kaip noriu koki didesni faila kelt man ismeta kad nera vietos. jei galit padekit mano modelis 200serijos o versija 5.00 m33-6

o tai ka ismeta tau kai atidaro PSP ? turi rodyt kazka vistiek jei jau kaip sakai megini mesti failus i ji ..kitaip na kur tu tuos failus keli ? :) o vietos neuztenka nes , gal tiesiog is tikro vietos nera pas tave ten uztenkamai..

jei gali padaryt ekrano pica ir imesk cia, ka tau rodo kai pajungi PSP , bus aiskiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal esi uzrakines kortele ir nieko nerodo ir neleidzia ikelt ir raso kad pilna ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

formatavai kortele? per psp?

Taip formatavau ir ismeta taip:http://www.part.lt/perziura/276ad1100643d5542db42ac7ab56cdef728.bmp

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip formatavau ir ismeta taip:http://www.part.lt/perziura/276ad1100643d5542db42ac7ab56cdef728.bmp

kazka tu cia blogai padarei. pamegink dar karta pirma per pc suformatuok ja. tada per pati PSP , kuris sukuria joje folderius, todel ji niekaip jokiais budais negali but tuscia jei suformatuoji per PSP .

turetu but va taip panasiai keli folderiai gali skirtis bet turi rodyt stai tokius

Nuotrauka

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Stalker atradau ta nesamone viskas yra taip ijungi pati psp ir paspaudi select ir ismeta ten usb ir dar kazkokias nesamones tai vat parinkau ant umd ir viskas veikia ismeta normalei visus folderius dekui kas padejot o dabar biski ne i tema jeigu uzsireginau pvn ir suglydau su email galima antra karta uzsireginti?:)

Redagavo bugatis3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o dabar biski ne i tema jeigu uzsireginau pvn ir suglydau su email galima antra karta uzsireginti?:)

jei jau pilnai uzsireginai ir tas acc veikia, tai gali ji ir naudot su tuo "lievu" email. arba kurk nauja acc vel per nauja .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei jau pilnai uzsireginai ir tas acc veikia, tai gali ji ir naudot su tuo "lievu" email. arba kurk nauja acc vel per nauja .

kai jungiuosi su tuo lievu acc ismeta A system software ubdate for the spsp tm sustem is required. for update methods,refer to the instrukcions the psp tm system. nesupratau del ko taip meta ka cia reiketu daryt?:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kai jungiuosi su tuo lievu acc ismeta A system software ubdate for the spsp tm sustem is required. for update methods,refer to the instrukcions the psp tm system. nesupratau del ko taip meta ka cia reiketu daryt?:)

o tai kaip tu nori su sena fw pasijungt prie PSN aisku kad prasys update daryt. isirasyk naujausia cfw , su ja turi veikt ir PSN. del kitu klausimu gali susirast forume esancias atitinkamas temas ir ten rast info siaip jau .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.