tomashex

dvbt arba iptv televizija :)

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, yra galimybe isigyti dvbt arba iptv televizija is Teo geresnemis salygomis be ilgu sutarciu ;) cia ne komercinis pasiulymas, man atlygio nereikia. Tiesiog padedu zmonems jei reiketu skaitmenines tv. Butu gerai rasyt i PM

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o gal interneto planu kokiu turi pasiulyt?

zinoma, tik ne dsl,nes pats zinai kokia kokybe per telefono linija interneto. jei pas tave teo sviesolaidis ateina i nama, galima pajungt iptv o sviesolaidis visai nemokamai bus, 40mb greicio arba 100mb greicio. nuo sviesolaidzio iptv kokybe puiki :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

O,gal padėsi ir man. turiu namie šviesolaidinį,ir reiks į konsolę dar vieno interneto. Routerį gal suteikiate nemokamai ?
Redagavo Nuggles

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

O,gal padėsi ir man. turiu namie šviesolaidinį,ir reiks į konsolę dar vieno interneto. Routerį gal suteikiate nemokamai ?

40mb internetas+ iptv 39,90lt

100mb internetas+iptv 49,90lt

sutartis 23men

routerio nuoma 5lt/men. comtrend wap5813n

ivedimas nemokamas:)

Redagavo nekroshius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Man reikia tik routerio,o ne nuomos :P .

deja,bet nemokamai neduoda jau. O nuoma zinok geras dalykas, 5lt menesiui nera daug,nes tu gausi garantija visam laikui tam ruteriui,kiek tik naudosies. Nusipirkus daznai metam garantija ir vsio,o technika zinai genda :doh: jo verte ne maziau 300lt,tai tau nei per 3metus dar neatsipirks po 5lt mokant :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Jau geriau nusipirksiu gerą routerį,iki 300MBps ir vsio...

Ne į temą

daryk kaip nori, bet tavo variantas bus brangus ir nepatikimas,kai gali gaut kokybiska preke su lifetime garantija. cia tik patariu,sekmes :doh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Tam yra garantija....

Ne į temą

tai aisku SIEK TIEK buna garantija viskam..
bet jau pradzioj tu norejai, kad NEMOKAMAI tau atiduotu ruteri firma, paskui 5lt atrodo daug per menesi? :doh: matai panaikino seniau budavo jei isipareigoji tam tikram laikui tai 50-80-100proc. pigiau atiduodavo modema Redagavo tomashex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Girdėjau,kad TEO suteikia tai,kai turi šviesolaidinį,pasiteiravau aš čia jūsų :doh: .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.