Nuggles

Interneto pajungimas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki Playmanai,

Iškilo toks klausimėlis,dėl network pajungimo į ps3. Užduosiu visiškai juokinga ir kvailą klausima,bet tikiuosi nebus sunku paiškinti man,kaip visiškai nesigaudančiam šituose reikaluose. Tai va,gausiu ps3 ir iškart šokau prie interneto,tai aš turiu vieną LAN laidą,kuris įkištas į kompą(šviesolaidinis),ps3 turi taip LAN jungtį,bet turiu tik viena LAN laidą.tai net nežinau iš kur jis išvestas. Mano name visiems įvedinėjo tą internetą,tai jis čia gal pravedžiotas kažkaip. Antrą laidą pirkti ? Ar kažkaip turėtų suteikti patys tie TEO,kurie man man įvedė internetą ? :)

Nieko čia visiškai nesuprantu... :D

Redagavo Nuggles

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki Playmanai,

Iškilo toks klausimėlis,dėl network pajungimo į ps3. Užduosiu visiškai juokinga ir kvailą klausima,bet tikiuosi nebus sunku paiškinti man,kaip visiškai nesigaudančiam šituose reikaluose. Tai va,gausiu ps3 ir iškart šokau prie interneto,tai aš turiu vieną LAN laidą,kuris įkištas į kompą(šviesolaidinis),ps3 turi taip LAN jungtį,bet turiu tik viena LAN laidą.tai net nežinau iš kur jis išvestas. Mano name visiems įvedinėjo tą internetą,tai jis čia gal pravedžiotas kažkaip. Antrą laidą pirkti ? Ar kažkaip turėtų suteikti patys tie TEO,kurie man man įvedė internetą ? :)

Routeri gali nusipirkt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki Playmanai,

Perki Wi-Fi routeri ar modema, jungi ta TEO kabeli i ji, viska sukonfiguruoji, ir is routerio/modemo vedi kita laida i PS3. Man atrodo patys TEO nemokamai turi routeri ar modema duoti, nes man dave kazkaip ten.

Megink paskombint

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai vat aš nežinau,jeigu ten paskambinsiu ir nusišnekėsiu,kad turi duot,tai net nemalonu kažkaip... Gal kažkas irgi TEO,galėtų pasakyt daugiau. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai vat aš nežinau,jeigu ten paskambinsiu ir nusišnekėsiu,kad turi duot,tai net nemalonu kažkaip... Gal kažkas irgi TEO,galėtų pasakyt daugiau. :D

Pasakyk kame "dila" pas tave yra, ir viskas. Turi kazka pasakyt, arba gali but kad tiesiog simboliskai kazka reiks sumoket kaip uz siuntima ar pan. Jeigu pasakys kad neduos, teks pirkti paciam routeri. Arba skirstyti ta laida su adapteriu i du. Bet kiek girdejau belekaip nestabilu yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu dar palauksiu,gal kas nors atsilieps,kas turi tokį patį internetą,ir pasakys,ar gavo routerį. Jeigu neduos,manau,kad nusipirksiu tiesiog patį routerį,ir nesiterliosiu ten su Adapteriais... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu dar palauksiu,gal kas nors atsilieps,kas turi tokį patį internetą,ir pasakys,ar gavo routerį. Jeigu neduos,manau,kad nusipirksiu tiesiog patį routerį,ir nesiterliosiu ten su Adapteriais... :D

Tai as tau sakau. Man dave nemokamai. Kurjeris net taikes prie musu, klausinejo kada gali atvezti ji. Nepaskambines nesuzinosi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tu turėjai tokią pačia situaciją su TEO,tikrai turi atvežti ?

Ne į temą

Blemb,tai čia gal visiems davė,o kai man neprireikė,tai išdūrė. ... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na mano pusbroliui irgi vede ir irgi nedave, tai paprase irgi dave nemokamai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu as teo sukuosi :D seniau duodavo pasirasant tam tikra sutarti nemokamai modema pirelli drg a125g, ten 4enthernet jungtys ir wireless eina. Dabar jei iskart neprasei,tai pagal prieiga gali isinuomot : jei sviesolaidis tai 5lt per menesi modemas comtrend (praleidzia iki 500Mb laidu, ir wireless n standartas 100Mb praleidzia) jei dsl prieiga, tai ta pirelli 3lt per menesi nuoma. kitaip DABAR negausi is ju,nebent pirktis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.