Simas07

2 klausimai del moniko rezoliucijos ir kainos

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

1) Noreciau xboxu 360 zaisti prijungus ji prie moniko. Zinau, kad jam, ir kolonelems prijungti, reikia VGA kabelio. OK, as ji prijungsiu, taciau koks bus vaizdas per ta monika? Turiu omeny tai, kad dauguma geru tv siais laikais yra widescreen. Mano monitorius yra 19 berods coliu, zodziu nemazas, 1280x1024 rezoliucijos. Taciau ne widescreen, kvadrato formos :blink: Tai koki vaizda per ji rodys xboxas? Suspausta? Ar jame bus galima pasirinkt rezoliucija? Ir ar vaizdas bus geresnis nei ant paprasto TV?

2) Kodel uzsienyje xboxas daug pigesnis? Ziurejau amazonej ir kitur, tai premium kainuoja 300 doleriu. Tai yra mazdaug 700 litu. Kodel pas mus jis kainuoja 1300lt ? Ar nepermokeciau, paklojes tokia suma?

Aciu uz ats.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

2) nes lietuviai uzsikele kainas (na jiems pigiau neapsimoketu )

ir internete pigiau bus visados... pvz pasižiurek... tie patys games kainuoja daug maziau negu lietuvos parduotuvese...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

1) Noreciau xboxu 360 zaisti prijungus ji prie moniko. Zinau, kad jam, ir kolonelems prijungti, reikia VGA kabelio. OK, as ji prijungsiu, taciau koks bus vaizdas per ta monika? Turiu omeny tai, kad dauguma geru tv siais laikais yra widescreen. Mano monitorius yra 19 berods coliu, zodziu nemazas, 1280x1024 rezoliucijos. Taciau ne widescreen, kvadrato formos :blink: Tai koki vaizda per ji rodys xboxas? Suspausta? Ar jame bus galima pasirinkt rezoliucija? Ir ar vaizdas bus geresnis nei ant paprasto TV?

2) Kodel uzsienyje xboxas daug pigesnis? Ziurejau amazonej ir kitur, tai premium kainuoja 300 doleriu. Tai yra mazdaug 700 litu. Kodel pas mus jis kainuoja 1300lt ? Ar nepermokeciau, paklojes tokia suma?

Aciu uz ats.

siaip monikas geras,o tai kad jis ne widescreen tai kai kurie zaidimai eis vistiek widescreen rezime todel bus vaizdas ne per visa ekrana,bet tai nieko cia tokio,vaizdas nebus nei istmapytas nei ka,o rezoliucija galesi pasirinkt bet kokia is galimu,yra ir 1280 x 1024 rezimas taigi viskas rodys puikiai,o garsa turesi jungt arba is dvieju tulpiu jei noresi stereo,arba per optini jei noresi Dolby Digital 5.1 garso

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o garsa turesi jungt arba is dvieju tulpiu jei noresi stereo,arba per optini jei noresi Dolby Digital 5.1 garso

Nelabai supratau :) Pas mane yra 3 koloneles, viena ju bosine. Kas tos tulpes ir kas tas optinis? Siaip uztektu man stereo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nelabai supratau :) Pas mane yra 3 koloneles, viena ju bosine. Kas tos tulpes ir kas tas optinis? Siaip uztektu man stereo :)

taj su tuo kabeliu VGA ir pajungsi tas 3 koloneles :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai tu nežiūrėk kainų amazon, o normaliose technikos parduotuvėse užsienyje. Štai Dixons pigiausias kainuoja lygiai 1000lt. Pasitikrink http://www.dixons.co.uk/

nu nesvarbu jis vistiek omenyy turejo kad uzsienyje pigiau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.