konni

Uncharted: Drake's fortune

Rekomenduojami pranešimai

zadejo padovanot man tievas sita geima, na tipo staigmena, bet isgirdes kaina is kazkokios pardos 320lt pasakiau tevui, duok man litus as is ebay pasimsiu uz ta pacia suma 2geimus. tai ratcheta ir uncharted. NU krc apiplesimas, jai europoi jis eina 60euru apie 207litus, tai cia lietuvos verslininkai uzsidejo trecdali geimo vertes. NU durniu gauja ir tiek. uzsidek tu 20litu navaro, bet nupirks 10zaidimu o ne 110lt navaro kur nupirks per metus koki viena.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki. Laikas butu pradeti tema apie si super PS3 zaidima: Uncharted: drakes fortune.

Uncharted: drakes fortune isvertus i lieutviu kalba butu kaip: Neistirtas/neistirtasis/neatrastas: drako (zmogaus vardas, bet tiesiogiai isvertus: drakonas), ir fortune reiskia likima/likimas.

Taigi, sis zaidimas jau pasirodes USA. Europoje pvz. is Austrijos jau galima ji uzsakyti. Kitose salyse kai kurie shopai duoda termina net iki 12-to gruodzio. Sio nuostabaus zaidimo DEMO galima parsisiusti is USA PSN store sveitaines. Dydis demo: apie 1.1 Gigabaita. Tkrai verta sita demo parsisiusti. Ji yra apie 15-20 minuciu ilgumo, ir tikrai parodo koks yra sis zaidimas nuostabus.

Dabar pora video, screenshot'u apie si nuosatabu zaidima:

http://www.gametrailers.com/game/2654.html

Siame puslapyje jus rasite visa kruva video filmu apie zaida. Making offs, Review, ir user movies. Paziurekite, ir matykite KA jusu PS3 GALI. Nes tokios aukstos kokybes zaidimo ant JOKIOS kitos konsoles dar NERA.

Cia dar Jums bonusas, vienas is zaidimo kureju pasidalino savo darbais:

Nathan Drake modeliavimas:

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Elena Fisher modeliai:

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Navarro charakteris (priesas zaidime)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Mumija (pajuokavimui)

Nuotrauka

Nuotrauka

Mano asmeniskas ivertinimas: labai labai idomus zaidas Jusu PS3 konsolei. Verta isbandyti. Bent jau DEMO, kuria galima gauti nemokamai is USA PSN store parduotuves.

ate.

Ne į temą

Pagal mane isvertus Neistirtas/neistirtasis/neatrastas/neistirtoji drakiu fortuna :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:( :( geras zaidimas perejau visa nesenai :( toks itraukiantis linksmas nenuobodus o grafika super !!!!

dar istorija visai nieko tokia grazus vanduo labai ir juros vaizdai kartais nezaisdavau o zedavau nuo kokio kalno i saulelidi p*** grazu :(;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na gavau as si zaidma, ka galiu pasakyt, pazaides pora valandu, tai tikrai geras produktas, zaisdamas isijauti, gera istorija, na o grafika tai tikrai nuostabi. Mano manimu vienas is PS3 metu zaidimu, na IGN isrinko ji metu zaidimu ant ps3, as visiskai pritariu. Nautydogas padirbejo stipriai, kaip visada nepasisiukslino. zaidimas uzkabino mane, vadinasi kurejai atliko savo darba. vieninteli jo minusa matau, tai kad jis yra trumpas ir ji perejus karta, kaip ir nebera ka veikt. Bet visos tos 8valandos gameplejaus tikrai vertos zaidimo kainos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zaidimas suzavejo nuo pat pirmu screenshootu bei apzvalgu, nusipirkus ir ismeginus si zaidima tikrai likau nustebintas tokia zaidimo kokybe visais aspektais.

Visos tos smulkmenos, aplinkos detales, dinaminis apsvietimo kitimas besikeiciant aplinkoms - visa tai tiesiog super. Vanduo itin tikroviskas :o , tikrai kurejai pasistenge. Ateityje noretusi matyti kuo daugiau tokiu kokybisku zaidimu. Vis labiau ir labiau dziaugiuosi savo PlayStation3 .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kas pereja yra pasakykit ka 13chapteri bibliotekoi su statulom daryt?

jau nebereik susukau :D

Redagavo Primusas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

WoW! Si tema apie Uncharted zaida *pasikele* karjeroje i *SVARBIA* tema!

Playmanijos Bossai! Labai geras nuosprendis, galiu TIK pritarti lol,

(beje, mano zaidas VIS DAR neatejo, dar tik truputeli..ir as ISPROTESIUUU!!!!)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai tik apie 8 va geimplėjaus kai čia kažkas minėjo, na tai..gal ir geras, bet aš nešvaistyčiau pinigų 8 valandom tikro malonumo xD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai tik apie 8 va geimplėjaus kai čia kažkas minėjo, na tai..gal ir geras, bet aš nešvaistyčiau pinigų 8 valandom tikro malonumo xD

Labas, zinai, vienas geimeris labai graziai pasake: geriau 8 valandas TIKRO malonumo, bet ne kokio 25 val. meshlo. Ir zinai ka? As visiskai jam pritariu!

Iki, :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, jei tas geimeris mėšlą žaidžia tai čia jau jo kaltė.

aš žaidžiu, gerus ir ilgus game, o ne tikrai gerus bet tokius kurie su akies mikrtelėjimu baigiasi :)

Redagavo blindside

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na as 71procveta perejau tai 7val prqalosta, apie 10turbut issitemps ;) Na mano kriterijus sis zaidimas atitinka, tai kabina, ir manau pats tas jam 8-10gameplejaus. kam tempt laika, jai nuo to nukentes storyline ir panasei.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pradejau ir as zaisti pagaliau ;) , 62% pereita, manau geimplejus biski issitemps, kadangi pusvalandis sueina grozejimuisi nuostabiais vaizdais, o ju siame zaidime netruksta. Karta prisedus neina atsitraukti nuo zaidimo ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pritariu visiems, kurie mano, kad Uncharted nuostabus! Puiku viskas: meniu,garsas(dts),storyline,grafika.. Vot toks ir turi buti tikras adventure! ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pritariu visiems, kurie mano, kad Uncharted nuostabus! Puiku viskas: meniu,garsas(dts),storyline,grafika.. Vot toks ir turi buti tikras adventure! ;)

Teisingai! As irgi ji dabar prazaidziau, ir galiu pasakyti, kad tai pats graziausias zaidas koki as tik esu zaides!

Pagarba zaidimo kurejams NaughtyDog!!

Beje, siame nuostabiame zaidime galima tiek daug visko atversti. Nu jis mane tai uzlaikys. Dabar iekau visu lobiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.