Akysa

Warning! Dae.bin Being Silently Updated Through LIVE

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, tai ar neveikia visi naujausi žaidimai, ar tik MW3? Gal yra žmonių kuriems update'intas dae.bin ir veikia GoW 3 ar Skyrim?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O jeigu as esu nusiflashines y 2.0 ir turiu MW2 orgianlu ar galiu jy zaisti LIVE?

Redagavo DyneX

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, tai ar neveikia visi naujausi žaidimai, ar tik MW3? Gal yra žmonių kuriems update'intas dae.bin ir veikia GoW 3 ar Skyrim?

Neveikia XDG3 ir AP2.5 (man atrodo).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neveikia XDG3 ir AP2.5 (man atrodo).

man pvz veike Forza4 ir AC:R o NFS The run ir COD:MW3 neveike o ap2.5 tai nezinau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu man per xval rodo kada AP 2.5 challange failed taj as jau flagintas?

ant tiek kiek xval nemeluoja - taip

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kas gali buti, snd losiau MW2 apie 7val xboxlive viskas normaliai buvo, bet po kurio laiko kraunantis zemelapiui RUST ant ekrano pasirode uzrasas kaip po nesvarus diskas idetas ir neleido man toliau zaisti, tai as per nauja idejau zaidima ir toliau viskas veikia normaliai, tai kaip cia yra

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaj fainai pies savaite 14 menesiu LIVE pirkau...

kas gali buti, snd losiau MW2 apie 7val xboxlive viskas normaliai buvo, bet po kurio laiko kraunantis zemelapiui RUST ant ekrano pasirode uzrasas kaip po nesvarus diskas idetas ir neleido man toliau zaisti, tai as per nauja idejau zaidima ir toliau viskas veikia normaliai, tai kaip cia yra

Orginalu diska turi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

irasytas diskas

nu tai ko tu cia stebiesi? juk ismete kad nesvarus diskas o kad not supported.. siaip cia isvis siai temai tokie postai nepriklauso..

isirasyk i hdd ir nebus to error nebent blogai isirases dvd..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

pasak taves tai pries kokius pvz 2 men jaigu mane uzflagina tai nebeein man xgd3 geimai...

EDIT: mano konsole paskutini kart jungta i live 12diena, iki to zaidziau kasdien live be jokiu problemu. Dae.bin pas mane nera pasikeites (veikia visi zaidimai). Dabar pasitikrinau su xval ir rodo "Failed AP25 Challenge" (niekada nebuvo taip kad ismestu black screen ar kazka pan leidziant ap25)

Taigi man atrodo tas flaginimas nebeduoda nieko... Nes pas mane tas failed ap25 jau senai senai kogero yra, o zaidziau live galvodamas kad viskas ok....

Redagavo xmouserx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

pasak taves tai pries kokius pvz 2 men jaigu mane uzflagina tai nebeein man xgd3 geimai...

EDIT: mano konsole paskutini kart jungta i live 12diena, iki to zaidziau kasdien live be jokiu problemu. Dae.bin pas mane nera pasikeites (veikia visi zaidimai). Dabar pasitikrinau su xval ir rodo "Failed AP25 Challenge" (niekada nebuvo taip kad ismestu black screen ar kazka pan leidziant ap25)

Taigi man atrodo tas flaginimas nebeduoda nieko... Nes pas mane tas failed ap25 jau senai senai kogero yra, o zaidziau live galvodamas kad viskas ok....

Taip iseina kad xval meluoja? Redagavo DyneX

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.