Akysa

Warning! Dae.bin Being Silently Updated Through LIVE

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Antra proga Tau pirkti Xbox :thumbsup4: , pirmas kartas buvo, kai per Xval programa pasiziurejai ir pamatei, jog pas tave raso "AP2.5 challenge failed".Tik idomu ar pirksi (jeigu nesumaisiau Taves su kazkuo kitu)? <_<

As irgi gavau ta updeita nors ne v2.0.14692.0, o 2.0.13604.0 bet visvien nepaleidzia tu nauju geimu, raso disc not recognized. As kaip suprantu tas flag itakos turi tik jei zaidi xlive, jei as offline zaidziu tai kai bus sugalvota iseitis ir vel paleidines xgd3 geimus, as offline galesiu zaist?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Blem nedaug naudos is visu katik perskaitytu komentu... Ziurekit, tarkim man visa tai jau ivyko, nebeeina tie nauji zaidimai. Tai ar yra kazkokia galimybe atitaisyt sia problema?is naujo nuflasinus LT 2.0 nepadetu? As turiu omeny, kad tie zaidimai bent offline pasileistu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ka daro tas flag'as? Tipo neleidzia zaist zaidimu, ar jungtis į xbox live?

Jeigu Tu turi flaga, tai likti neisbanintam per banu banga labai mazai sansu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Antra proga Tau pirkti Xbox :thumbsup4: , pirmas kartas buvo, kai per Xval programa pasiziurejai ir pamatei, jog pas tave raso "AP2.5 challenge failed".Tik idomu ar pirksi (jeigu nesumaisiau Taves su kazkuo kitu)? <_<

Jo pas mane ir ap25 faled ir dar xgd3 tai man nepyragai kaip sakau nera bologo kas iseitu i gera pirksiu slim

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo pas mane ir ap25 faled ir dar xgd3 tai man nepyragai kaip sakau nera bologo kas iseitu i gera pirksiu slim

Ne į temą

As tai nepirkciau slimo, nes ten brangiai flesinimas atsieina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Blem nedaug naudos is visu katik perskaitytu komentu... Ziurekit, tarkim man visa tai jau ivyko, nebeeina tie nauji zaidimai. Tai ar yra kazkokia galimybe atitaisyt sia problema?is naujo nuflasinus LT 2.0 nepadetu? As turiu omeny, kad tie zaidimai bent offline pasileistu...

Perflesinimas nepades. Arba reikes laukti naujos firmware, arba laukti abgx gal ji sutvarkys geimus arba darytis RGH ir zaisti tik ofline.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Po Dae.bin update yra galimybė žaisti XGD3 žaidimus, vieniem tai veikia, o kitiem ne..galit mėgint

1. Download 360 revolution Click here to download(All rights reserved to Xpgamesaves.com

Nuotrauka

2. Plug flashdrive into Xbox and format it for xbox

Nuotrauka

3. Download TU file for your game http://www.xbuc.net/

Nuotrauka

4. Plug you flashdrive into your computer and log onto the 360 revolution program you just downloaded

Nuotrauka

5. Click USB Explorer then on the device explorer click file - open

6. Open cach folder and click 2nd Cache folder

Nuotrauka

7. Right click - Inject new file - Pick the TU file you downloaded earlier.

Nuotrauka

8. File close and then place USB into your Xbox, Play game.

Galimas ir šiek tiek kitoks varijantas:

How do I get those updates on my XBOX 360 console?

Update your XBOX 360 console to the latest dashboard version

Get yourself an usb stick with at least 1GB capacity

Format it as a XBOX 360 Memory Unit on your XBOX 360 console via 'Dashboard/System/Storage'

Connect your usb stick to your PC

On your pc, download XTAF (Latest Beta). Big thanks go out to Slashr for this great app.

Run XTAF and click on 'File/Open Drive'. Now move to 'Cache Partition/Cache' and drag your update files into this folder. This will take some seconds.

Connect your usb stick with the XBOX 360 console and start your game

The next time you want to copy updates to your usb stick, start at 6. Your usb stick must be connected with the XBOX 360 console for updates to work.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As kaip zinodamas lapkricio 15d istraukiau interneto laida, kad nepadaryciau netycia dashboard update zaidamas <_< Tai liko senas dae.bin pas mane, tikiuosi isleis patch'us zaidimams su nauju abgx'u, gal ir nauja fw, svarbu, kad butu saugu toliau XBL losti ir pasileistu visi zaidimai. Tas budas kaip paleisti xgd3 su nauju dae.bin laikinas manau, dabar tiesiog reikia laukti ziniu is c4eva :thumbsup4:

Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tai gali bandyt daryt pagal ta buda kur auksciau, o dabar niekas nezino ar fw reikes laukt ar patchu ar dar ko nors.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu mano galva daugiau galima suprast kad bus nauja fw nes logiskai pagalvojus dae.bin updatinasi, tereikia padaryt, kad su juo vel pasileistu visi zaidimai... :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu va gavau flag'a as, mw3 irgi nebeveikia... O su orginaliu game'u veiktu ?

Redagavo bustacap

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.