Starscream

Ar manote ,kad yra gyvenimas uz musu planetos ?

99 nariai prabalsavo

1. 1. Ar manote ,kad yra gyvenimas uz musu planetos ?

• Taip.
      79
    • Ne.
      5
    • I like TuRtTleS
      15

Rekomenduojami pranešimai

Laisvai, reikia būti :whistling: kad manyti, kad tokio nesuvokiamo dydžio visatoje tik mes vieni turėjom sąlygas ir išsivystėm.

Prie to paties, Ancient Aliens (2009) kas nematę pažiūrėkit, labai į temą. Bene įdomiausia dokumentika šia tema, kurią tik esu matęs. Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As tikrai tikiu,kad mes ne vieni,,,net minčių tokių neturiu,kad mes galėtumėm būti vieni...Area 51 :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laisvai, reikia būti :thumbsup4: kad manyti, kad tokio nesuvokiamo dydžio visatoje tik mes vieni turėjom sąlygas ir išsivystėm.

Prie to paties, Ancient Aliens (2009) kas nematę pažiūrėkit, labai į temą. Bene įdomiausia dokumentika šia tema, kurią tik esu matęs. Nuotrauka

Tuo pačiu pavadinimu yra rodomas ir populiariosios dokumentikos laidų ciklas Ancient Aliens Du sezonai yra įšėję, 3-čiasis įpusėjęs. Įdomių bei pagrįstų dalykų galima pamatyti ir išgirsti. Tikrai ne apie "žalius žmogeliukus" pasakoja, o apskritai apie mūsų kultūrą, architektūrą, meną, mitus ir legendas, įvairias vietoves bei įvykius, į kuriuos galima pažiūrėti pro žymiai platesnę prizmę. Rekomenduoju, pasižiūrėkit, smarkiai praplėsit savo akiratį, pažadu :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tikrai tikiu,kad mes ne vieni,,,net minčių tokių neturiu,kad mes galėtumėm būti vieni...Area 51 :whistling:

Taip taip Area 51 paslaptingiausia vieta turbut, pradejau dometis ja nuo san andreas laiku :thumbup::thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visiškai nemanau,kad esame vieni,kitaip sakant tikiu Ateiviais. Netgi yra užfiksuoti kadrai,kažkur Brazilijoje,saloje,medžiuose pasislėpe. Sako,kad juos ten sudomino gyvūnai ir kiti žemiški padarai. :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aisku kad mes ne vieni, galvokit kaip norit bet pats maciau su savo tevu keistus objektus danguje kurie tikrai nebuvo lektuvai, ir beto gyvenime nemaciau kad kas taip skristu tai yra kaip jungian taskus tai taip pora kartu ir dingo, galvokit ka norit bet nemeluoju.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Civilizacijos yra. Dievo nėra. kthxbye /endoftopic

Redagavo Dwėsk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad kažkur kažkokia gyvybė be mūsų pačių egzistuoja - tikiu, bobučiu pasakojimais, kad į jų kiemą nusileido kokie tai marsiečiai ir išskerdė visas jų karves - ne. Visatos mastais ir žmogaus gyvenimo trukmei, net šviesos greitis yra tas pats kas mum pestute iki amerikos. Nu nebent jie čia kokį portalą pas mus turi atsidarę ir vis užklysta karts nuo karto pažėt kaip gyvuojam :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai senai šiais metais mačiau video, kuriame Kalifornijos gyventojas pamatė kažką keisto danguje ir ėmė filmuoti. Kiek domėjausi, tuo metu kai jis filmavo Kalifornijos oro pajėgos paleido kelis naikintuvus į tą vietą, nes tipo yra neatpažintas objektas jų oro erdvėje. Atsirado tokių nuomonių, kad ten balionas ar panašiai, bet kiek skaičiau komentarus, autorius sako, kad prieš filmavimą jis žiūrėjo per žiūronus ir nematė jokių balionų tik metalą. Taip pat sako, kad video žiūrint per YouTube truputi skiriasi, nei žiūrint tieisi iš jo HD kameros. Na pažiūrėkit patys, bent man šis video neatrodo fake ar dar kas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atrodo viskas rimtai, beto kodėl netikėt tokais dalykais juk visata bekraštė... Aš už UFO :thumbsup4::whistling:

Redagavo xxjudgex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Privalo būt. Gal ir ne šitoj saulės sistemoj, bet kažkur tikrai yra. Esu skaitęs knygoj kažkokioj apie planetas, žvaigždes ir pan, tai atseit yra planeta vos ne identiška žemei. Augalai, vanduo ir pan, tai tikrai tikėtina, kad tokioje planetoje tie patys žmonės kaip mes gyvena. Arba žinoma kur nors kitur ateiviai kokie. Neįmanoma tiesiog, kad tokioj platybėj mes vieni.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Didelė tikimybė, kad gyvybė už mūsų planetos ribų egzistuoja. Nekalbu apie išsivysčiusias civilizacijas (nors tokios taip pat labai tikėtinos), bet primityvūs mikroorganizmai tikrai kur nors egzistuoja, galbūt net sąlyginai netoli esančiame Marse. Esu fantastikos mėgėjas, todėl tikėti tokiais dalykais man yra dar lengviau. Jau netgi bažnyčia neneigia to fakto, kad kažkur Visatoje gali egzistuoti gyvybė.

Redagavo tymbarkFM

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.