FUZA

XBOX konsolės jubiliejus

Rekomenduojami pranešimai

Taigi,šiandien sueina lygiai 10metų,nuo pirmojo MS žingsio konsolių rinkoje t.y. XBOX išleidimo.Visi puikiai žinome kaip atrodo X360,bet ar visi esame matę ar čiupinėję X360 "tėtį"?Beje Xbox live servisas taipogi buvo sukurtas išskirtinai šiai konsolei <_<

Nuotrauka

Glausta info apie šia konsolę
Xbox - „Microsoft“ korporacijos sukurta kompiuterinių žaidimų konsolė, Xbox 360 pirmtakas. Priklauso šeštai kompiuterinių žaidimų kartai. Tai pirmoji „Microsoft“ kompanijos kompiuterinių žaidimų konsolė išleista 2001 m. lapkričio 15 d. Š. Amerikoje, 2002 m. vasario 22 d. Japonijoje ir tų pačių metų kovo 14 d. Australijoje ir Europoje. Konkuravo su „Sony“ PlayStation 2, „Sega“ Dreamcast ir „Nintendo“ GameCube. Integruotas Xbox Live leisdavo žaidėjams žaisti vienas prieš kitą internetu.

Xbox gamyba buvo nutraukta 2006 m. pabaigoje, bet paskutinis žaidimas, Madden NFL 09, buvo išleistas 2008 m. rugpjūtį. Xbox konsolių su pasibaigusiomis garantijomis taisymas buvo nutrauktas 2009 m. kovo 2 d.; kitos Xbox konsolės, kurios buvo dar su garantija, buvo pakeistos į Xbox 360. Xbox Live buvo išjungtas 2010 m. balandžio 15 d.

2009 m. IGN pavadino Xbox 11-ta geriausia visų laikų žaidimų konsole iš 25.[3]

[taisyti]Istorija

Konsolė buvo pirmasis „Microsoft“ žingsnis į žaidimų konsolių rinką, po Windows CE įdiėgimo į „Sega“ Dreamcast. Pirmoji Xbox versija buvo gaminama mažos „Microsoft“ komandos, kurioje dirbo žaidimų kūrėjas Seamus Blackley. „Microsoft“ vis atidėliojo konsolę, kuri pirmą kartą buvo paminėta 1999 metais per interviu su Bilu Geitsu. Kai Bilas Geitsas pristatė Xbox per 2000 m. žaidimų kūrėju konferenciją, jie buvo nustebinti konsolės technologijomis. Tais metais, kai vyko šis pristatymas, „Sega“ nutraukė savo Dreamcast gamybą, o „Sony“ PlayStation 2 buvo tik pradėtas pardavinėti Japonijoje.

Na playmanai,ar turite kas nors dar šią konsolę,naudojate,žaidžiate?Aš asmeniškai ją vis dar turiu (softmodintą ) ir kartas nuo karto vis dar "užsikuriu", nes ji tikrai turi neblogų žaidimų,softmodo pagalba išvis nemažai galimybių atsivėrė...Beje kokie jums patys geriausi XBOX žaidimai?galite išvardinti 5 geriausius jūsų manymu <_<

Mano TOP 5:

1.Ninja Gaiden Black

2.Halo

3.Forza

4.Dino Crysis 3

5.Dead Or Alive serija...

Redagavo FUZA
  • Patinka 4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as tai tikrai zinau kas tokia konsole turi, visa sena, grazia ir su surudijusiais kontaktais <_<

su jubiliejum visus <_<

• Patinka 5

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai tikrai zinau kas tokia konsole turi, visa sena, grazia ir su surudijusiais kontaktais :)

su jubiliejum visus :)

Ne į temą

:)<_<

Greitai laikas eina... Pamenu aš šitą XBOX norėjau laimėti per NKTV... <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

:) :)

Greitai laikas eina... Pamenu aš šitą XBOX norėjau laimėti per NKTV... <_<

Ne į temą

Ir dar klausimas buvo, kokios spalvos yra xbox korpusas. b***** kaip dabar atsimenu <_<
Redagavo Dzozas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geda, bet nesu loses su sia konsole, vopse zaidimu kompiuteriai, su kuriais esu zaides, tai tik PS1, PS2, Gameboy ir XBOX360. Nedidele dar mano gamerio patirtis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirmakart Xbox'ą pamačiau prieš 8 metus Anglijoje kaip darbavausi pas ūkininką...pats žinojau tik Sega,PS1,o į PS2 dar kaip į stebuklą žiūrėjau,nes kainelės PS2 LT tuo metu buvo ojojoi,tai apie kažkokį Xbox'ą nei bū nei be informacijos neturėjau.....Bet kai gavau pažaisti DOA tai net žandikaulis atvipo,vaizdelis palyginus su PS1 kurį tuo metu turėjau,skyrėsi kaip diena ir naktis...

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikinimai xbox'ui. :) Ir xbox live servisui, dabar nemokamai galit gaut avatar itemą - tokią dėžę su fėjerverkais. Pasiimkit :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip taip sitas aparaciukas tikrai geras, esu turejas, gaila bet dabar jau nebeturiu, o pries desimt metu pamatyti xboxa lietuvoj sunku buvo, nes visi ant ps2 pasinese buvo:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu rankose vartęs šį storulį.. Bet niekad neteko gyvai palošt juo. O iš žaidimų tai esu perėjęs Ninja Gaiden Black, nerealus geimas, šeštoj kartoj mokėjo man regis geresnių žaidimų padaryt, o ne blizgančia grafika, bet atmestinai, paskubom. Plius minėtasis Ninja Gaiden turėjo superinę grafika, lyginant su PS2 žaidimais man rodos geresnę. Bent jau man taip pasirodė kadangi lošiau jį ant x360.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu rankose vartęs šį storulį.. Bet niekad neteko gyvai palošt juo. O iš žaidimų tai esu perėjęs Ninja Gaiden Black, nerealus geimas, šeštoj kartoj mokėjo man regis geresnių žaidimų padaryt, o ne blizgančia grafika, bet atmestinai, paskubom. Plius minėtasis Ninja Gaiden turėjo superinę grafika, lyginant su PS2 žaidimais man rodos geresnę. Bent jau man taip pasirodė kadangi lošiau jį ant x360.

Grafiniu atžvilgiu NG Black atrodė tikrai super,aš pats ant Xbox buvau perėjęs Black versiją,o paskui dar kartelį perėjau jį su X360,grafiniu aspektu šis žaidimas tikrai gerai atrodo ir ant X360...Ir šiaip palyginus šeštos kartos konsolių duomenis Xbox buvo pats galingiausias techniniais duomenimis + hardas + Xbox live

Šiaip jeigu įdomu galit pasinagrinėti praėjusios kartos techninius parametrus :whistling:

http://wars.locopuyo.com/cwsystemspecsold.php

Redagavo FUZA
  • Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikinu xboxa su gimatdieniu !!! Pats toki turejau tai buvo zymei geresnis uz ps2 :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu sita daikta:) zb dalykas.

Tik negaliu parasyt savo top 5,nes po softmodo blogai baiges xboxui:(((.

Galiu pasakyt savo megstamiausia graju- Rallisport challenge.Bent man labai patiko,kiec grajus.vertas pamgint:))

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia nors ir paveluotai,bet dar truputis profesonaliu komentaru ir info apie X360 tėtį :( ir aisku isreiksta pagarba Halo :(

Redagavo FUZA
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip tik neseniai nusiprikau si aprata. su ps2 grafikos atzvilgiu nera ka lyginti, isties geras dalykas. SVEIKINU XBOX!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.