domux701

Kaip įrašyti playstation 2 žaidimus

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki norėčiau paklausti kaip nupachinti ps2 zaidimus. Aš žaidimus įsirašau per dvd decrypter. Įdedu i playstation 2 slim rašo:

this disk canon readed nors pas mane playstation 2 slim čipuotas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Siūlau rašyt su Imgburn arba Alchocol 120.
Aš tai nupatchinu su Winraru ir Iso failiuka rašau į diską,vsio. <_< Redagavo Nuggles

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai as taip bandziau bet man raso this disk canon readed tai tipo reik isvinrarint ir tada irasyt as reik vinrar patchint

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu parsisiunti failą,jis būna Winrar suspaustas.Tada jį išekstarktini,atsiranda ISO failiukas. Rašant jį įdedi,kad rašytų ir viskas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gerai 6ita supratau bet taip as bandziau man raso this disc canon read

Dar noriu paklausti ar utinai turi buti specialus irasimo budas ar neutinai pavizdiui reik tam tikro ar galima naudot ir nero expres

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pabandziau ka siulei tai ne raso:

unable to read disk

prasau padekit

o kuri rinktis sita write image file to disc

beto pa tave gal psp3 o pas mane playstation 2 slim kitaip gal bet man buvo kitu irasytu prideta tie veikia o mano ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu va pabandziau viska skaito kaip turi but nerodo kad negali skaityt bet idedu ir raso please inster playstation or playstation 2 format disk

o kitus ne mano zaidimus neoriginalius paleidzia kodel butent mano napaleidzia ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas tave tikrai PS2 cipuotas ar kortele softmodinta,nes tu cia kazka sneki apie patcinima,tai kam tau patcinti jei pas tave cipas stovi?patcinimas reikalingas tada kai zaidimai buna paleidziami softmodo pagalba...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

isbandziau tavo gamer sita su alcohol jau buvo parode kad tipo matrix playstation infinite kaip zaidima ijungia bet vel ismete:

please inster playstation or playstation 2 format disc

o gal reik kitokiu zaidimu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o gal tavo PS2 nečipuotas, o softmodintas? Tokiu atvėju turi žaidimo .iso failą nupachinti su ESR disk patcher...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kazka netaip darai arba tavo PC irasomas DVD romas jau parejes. Pabandyk irasyti su ImgBurn. Iresinek ketvirtu greiciu. Tiesiog atsidaryk su ta programa zaidimo atvaizda (ISO) ir nustatyk 4 greiti (Gali ir 2 greiti bandyti, bet mazai koks diskas toki palaiko. O jeigu tokio greicio nepalaiko , tai ImgBurn pats parenka greiti. Ir kaip visada perdideli PS2 zaidimams)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane cipuotas nes kiti zaidimai ne mano irasyti veikia neoriginalus o as rasiau su viskuo imgburn ultraiso alcohol 120

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.