justuksas111

kokius diskus naudojat

Rekomenduojami pranešimai

as naudoju Acme, man kuo pigiau - tuo geriau. dauguma naudoja Verbatim, tikedami iliuzija kad jie geriausi :) is esmes visi jie isiraso (TDK, Maxell, Omega, Acme, Verbatim ir tt), tarp visu papuola brokuotu, tad tavo teise rinktis

Redagavo aibo77

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ir TDK ir Verbatim yra geri diskai,taciau bent jau man Nr.1 yra Verbatim,kiek rasiau X360 zaidimu,tai nesugadinau nei vieno disko,o irasyti yra keli simtai tu disku (nes rasiau sau,draugui,pusbroliui ir dar siek tiek bizniuka kazkada sukau :) )Tdk esu irases apie 100 disku ir kokia 10-15 yra pasitaike blogu,todel ju daugiau nebenaudoju...Rekomenduoju Verbatim,uz juos geresniu disku nera apskritai rinkoje,kaina tikrai normali tad pirk drasiai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kazkada nenaudojau nei acme nei livestar nei kitokiu tik verbatim, nes dazniausiai neskaitydavo ju, pasikeiciau dvd ir acme eina su vejaliu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Man tai įvyko toks dalykas,kad lazeris pradėjo draugaut tik su Acme diskais. Ankščiau visada rašydavau į visus Verbatim,bet paskui sustreikavo lazeris,I/Q erorai ir pan. pabandžiau Acme ir visus kuo puikiausiai įrašo...
Redagavo Nuggles

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visalaik naudojau irasimui Verbatim diskus kol turejau Mikroba360

Kitu gamintoju CD naudodavau filmu irasimui arba muzikai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

naudoju omega diskus, cakebox už 19lt, ten 11diskų, išeina po 1,72 už diską. iš ~30 įrašytų diskų, gal 2-3 diskai buvo sugadinti, vienas tikrai dėl mano kaltės, kitas XDG3 nustatymai buvo blogi

dar kaip variantas aone pirkti iš ebay po 25vnt, turėjau 2 cakeboxus po 2vnt, ne vieno sugadinto disko

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Naudoju tik verbatim kolkas. Bus matyt gal reiks pabandyt ir kitus, pigesnius. Galesiu tada daugiau zaidimu ismegint :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš naudoju tik Verbatim nes su kitais dažnai kai irasynėju išmeta error.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.