balcitom

Gran Turismo 6

Rekomenduojami pranešimai

taigi updeitins ir visko atsiras dar su laiku. tai ko zmones labiausia prasys ta ir idet turetu.

Nuo kada PD kaluso ko nori zaidejai ?  :D  Jie gali prdet dar 100 mazdu mx5 ir 50  nsx'u , jie geriau padarys premium suzuki alto kuriuos niekas gyvenime nepirks  ,nei kokia  m3 ar rs4 ,sarasas yra ilgas ko riektu ,bet kurejam tas neidomu .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu ir aš nemanau kad taip bus, ko visi norės tą ir įdės, na bet vistiek manau kad žaidimu tikrai nenusiilsiu, aišku nežinau kada aš jį papirksiu, bet artėja kalėdos, stebuklų metas, tai gal... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Klauso ko nori normalus zaidejai turejau omeni. :) Mano va norus tai telepatiskai ispildo pvz. Lol

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ir aš nemanau kad taip bus, ko visi norės tą ir įdės, na bet vistiek manau kad žaidimu tikrai nenusiilsiu, aišku nežinau kada aš jį papirksiu, bet artėja kalėdos, stebuklų metas, tai gal... :D

Turiu tave nuvilti, dovanų GT6 kalėdom negausi. Na pats matei, feisbuke žmonės pasireiškė, kad nedovanos, nebent nagų lako visam gyvenimui :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą
Tu netikek ka sako feisbukas, as vis dar tikiu kalediniu stebuklu, beto man cia dilema didele, nes uz tiek pat nupirkciau klx radiatorius, nes mano tai jau baisiai suklijuoti, nu bet neleidzia niekur ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Tu netikek ka sako feisbukas, as vis dar tikiu kalediniu stebuklu, beto man cia dilema didele, nes uz tiek pat nupirkciau klx radiatorius, nes mano tai jau baisiai suklijuoti, nu bet neleidzia niekur ;D

Ne į temą

Siūlyčiau leisti pinigus tam kur praleisi daugiau laiko :) Žaisdamas GT6 ar žiūrėdamas į motociklo radiatoriu :lol:
Redagavo cheburator

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu nuliūdinti tuos kam patiko 24val.lenktynes. Max ką gausit tai 24min :D Man asmeniškai nepatiko ir nežaidžiau ir ant gt5,bet dabar tikrai sužaistų nes laikas proto ribose.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na taip, le manso 24h nevaziavau ir as, per didelins kankinimasis, nors ir buvo galima save daryti, o va tos po kelias h tai patiko, nors manau gal ir gerai kad nebera tokiu ilgu lenktyniu, kaip paskutiniam rate susifeilini nebus taip abydna pradet per naujo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nemegau niekad tu grindinimu ir nelosiau nuo senu gt laiku .Dar 20 ratu kokia tai galima.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar galvoju taip, jei kalbant apie endurance varžybas. Pvz Omnitel 1000km lenktynės, virtual teams, šalia koks nors booth pastatytas su įranga ir davai kelios komandos tarpusavyj lenktyniauti. Iki to laiko gal jau bus išleistas updeitas su trasos atkūrimu iš real life  :halone:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Suzaidziau nurbungring 24min. Pradžia saulėta, po to pradėjo lyti kol visiškai sutemo, lempų apšvietimas gan tikroviškai šį kartą padarytas, matai gan nemažai. I pabaiga pradėjo švisti, vienu žodžiu likau maloniai nustebintas.

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Gran Turismo 6: Red Bull X Challenge goes live today

Entering fully into the festive spirit of the season, the maker of Gran Turismo, Polyphony Digital, has revealed a new update available from today, 18th December. Included in the update will be two new Red Bull cars and the Red Bull X Challenge, an innovative collaboration with Infiniti Red Bull Racing that includes 2013 Formula 1 World Champion Sebastian Vettel mentoring players in the art of driving an authentic formula car.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gran Turismo 6: Red Bull X Challenge goes live today

Entering fully into the festive spirit of the season, the maker of Gran Turismo, Polyphony Digital, has revealed a new update available from today, 18th December. Included in the update will be two new Red Bull cars and the Red Bull X Challenge, an innovative collaboration with Infiniti Red Bull Racing that includes 2013 Formula 1 World Champion Sebastian Vettel mentoring players in the art of driving an authentic formula car.

deja kolkas leidzia tik du cempionatus suzaisti, visa kita atsiraknis tik sausio 1d. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.