balcitom

Gran Turismo 6

Rekomenduojami pranešimai

ką iš demo pastebėjau tai trasos gyvensnės tokios atrodo, valdymas kažkiek skiriasi, kaip važiuoji su vaizdu nuo buferio, tai kažkaip labiau atkartoja vaizdą mašinos lingavimai, viskas linguoja kartu, gasras kaip atsitrenki y kitą mašiną toks pats kaip ir gt5

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai butent apsvietimas ir pakeicia ta trasu bendra vaizda ir aplamai bendra realistiskumo pojuti masinu paciu. tai cia tikrai zingsnis pirmyn,ne siaip tik updeitas koks nuo GT5.

priezastis ilgam isigyti PS3 pati jei kas dar neturi. pigi konsole ir tikrai ilgas zaidimas bus, su tais visais zadamais DLC kas menesi tai veikt bus ka tikrai ilgam.ne menesiui ir ne keliem. galima ir PS4 atidet laisvai velesniam laikui. cia bent jau racing fanam,ir aisku GT fanam, na ir aplamai masinu fanatam pagaliau. o susidurimai tai tas dalykas kuris neturi isvis nutikt GT zaidime,bent jau stengtis reikia ju vengt o ne juos sukelt.

Nuotrauka

siek tiek drifto su Z

megina masinos fizika

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pabandziau,patiko:) Grafika pagerinta minimaliai,bet tikrai i geraja puse.Valdymas tikrai idomus.Seip dar reiktu siek tiek idirbio prie replayu,nes su seseleis yra problemikiu.Bet seip grajus super,beto zaidimas uzsikrauna turbut trigubai greiciau nei gt5:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš biški užsivėlinau naktį žaisdamas tai tik 9:30 ryte nuėjau miegot :D Labiausiai patiko vairuoti Leaf'a, na nevairuoti, bet žiūrėti replay'us, kaip inkilas važiuoja, galvoju kada tas bamperis atsirems į asfaltą. Fizika matos gerai pagerinta, man skirtumas labai jaučias. Garsas sodresnis kaip ir sakėm anksčiau, bet dar trūksta trūksta. Visumoj, vertas dėmesio žaidimas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na isbandziau demo ir jauciasi tikras Gran Turismo, tik aisku kadangi demo daug ko truksta ir :kryziukas: gazas :kid: zinau, kad galima pasikeisti, bet kam tokias nesamones isvis daryti

kad su analogu daugiau patogiau,priekin gazas atgal stabdziai :thumbup: su x neisivaisduoju kaip jus ten zaidziat :unhappy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu man pvz racinguose ant ps2/ps3 konsoliu kaip tik patogiau kad su :kryziukas: gazas, nes gali kai reikia laikyti biski gazo uzspausta ir stabdyti, ko su analogu nepadarysi + dar su tais paciais mygtukais gali "dozuoti" gaza. O kam nepatinka, kol rasete cia postus kaip jum blogai, tai jau butumete ir pasikeite tuos gazus. Cia begaline pasaka vieniem netinka :kryziukas: kitiem analogas, visiem kurejai neitiks

Redagavo sliopis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visada man ant GT serijos su :kryziukas: gariau gaza spausti ir stabdyti su :kvadratas: labai patogu man yra, nes aš pripratęs prie GT serijos, nes kitu racing žaidimu aš nežaidžiu tik GT man

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Same here, man asmeniskai mirtis alyvose naudot trigerius gazavimui/stabdymui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet tik taip gali juos reguliuot tiek kiek reikia.tiksliai.x pamirstas jau nuo gt4.ypac del stabdzio jei isjungt ABS arba jei nori tik siek tiek pastabdyt.na cia trigeriu nepakeisi.aisku kaikas tai daro su analogais.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskas gerai su tuo X, reikia tik priprasti spausti tiek kiek reikia, bet aš asmeniškai naudoju R2/L2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nenen, tik su analogu, jeigu važiuoji su galu, ir X užspausi tai ir pamesi galą, o su analogu gali pasireguliuoti kiek reikia paduoti gazo, ir mašina neprabuksuoja

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu važiuoja turbūt ir su kojom tie kas rankų neturi, kekvienam savo aišku

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

galiu pasakyti, kad visi pokyciai i nauda! apskritai visas vaziavimas daug gyvesnis, labai patinka tas ka jie padare su suspension :notworthy: driftintinimui manau labai pades, nes anksciau astresni manevra su vairu padarydavai ir prarasdavai uzpakali, o dabar jauciasi jog net ir counterinant su vairu vistiek galas slysta tiek kiek tu to nori. varikliu garsai tai kaip diena naktis nuo gt5, bet yra sitoj vietoj kur tobulet. reiks orderint be kalbu, o veliau kai iseis ps4 tai reikes paimti complete edition, something like that :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nū šita jei imsiu tai tik ant ps4, nes manau versija skirsis nuo ps3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.