balcitom

Gran Turismo 6

Rekomenduojami pranešimai

Paskaitinėjau dedikuotą gt forumą (skeptiškai nusiteikę jo nariai), peržiūrėjau esamus pristatomus video, gameplay ir, kol kas, kaip ir daugelis žaidėjų nieko ypatingo nepamačiau, kas būtų logiška vadintis gt6. Greičiau gt5.5 arba koks didesnis patch'as.

Kažkur rašiau, bet pasikartosiu. Shift2 garsai buvo super geri. Tiek daug šarmo ir gyvybingumo suteikia žaidimui. Vienu momentu buvo gt5 padėtas į šalį, dėl shift2.

Redagavo nobelis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nes cia dar tik Gt6 ta bandoma versija demo kur ten kelias masinas duoda ir kelias trasas. tokia pat turejo ir GT5 ir pamenu kad ji buvo borring as hell ten. nieko idomaus tuos ratus sukt laikui ten nebuvo.o pats Gt5 visai kas kita. tai ir cia greiciau tai ka jie parode meniu ir pan yra jau GT6 gryno meniu ,o demo tai ..kazkiek pagerintas Gt5 su pagerintas fizika ,padangu simuliacija nauja .kazkiek grafika pagerejus turetu but. ko is tubes video nepamatysi.

siaip keista ir man kad vadinasi pilnai garsiai GT6 kai realiai nera skirtumo didelio.bet jei jau kurejai taip pavadino ..hmm nuo pirmo i antra buvo wou skirtumas , p oto i 3 dali vel wou..4 dalis mindblowino ..5 vel nauja kartele pakelta..6 dalis pagerinta ir patobulinta 5 dalis ..na gal ir taip turi but..

siaip tikiu kad bus geras nes blogu Gt nebuna ,dar nebuvo siaip. vien del to visiskai verta ir pati ps3 isigyt bus kas dar neturi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu velnias ir vėl jie su savo tais garsais kaip iš kibiro, failina, o jeigu vel tokios pats šviesos bus nakty, kaip ant gt 5, tai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu velnias ir vėl jie su savo tais garsais kaip iš kibiro, failina, o jeigu vel tokios pats šviesos bus nakty, kaip ant gt 5, tai...

Kas jum visiem ten su tom šviesom negerai aš nesuprantu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu kas negerai? naktį važiuot neymanoma, o skirtumo tarp ilgujų ir trumpujų net nėra, o gal pas mane žaidimas bugovas? :D nes tikrai, atvažiuosi kada iki mane, parodysiu ir pats įsitikinsi :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu nzn man normaliai, aš ir nesitikiu važiuodamas 200+km/h kažką priekyje matyti netgi iš darbo naktį gryžinėdamas. Tokiais greičiais lakstydamas turėtum ne su 55w lemputėm važinėti, o 130w :D Tai kuom žaidime turi būti kitaip nei gyvenime?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jau ne :D ten tikrai taip nera, ir visiškai nieko nesimato ant asfalto, važiuoti nebent gali tik balta juosta per kelio vidurį nes kitaip nuvažiuosi į lankas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na naktis GT5 gera yra kokia yra . idomu vaziuot ir sunku aisku.bet lengva ir neturi but . kazi ar jie ta pakeis 6 dali . radikaliai engine keist reiktu,o tai nera kaip ir pirmoj svarbumo vietoj. va padangu nauja fizika bus ,dar keli nauji dalykai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

GT6 zada iseit be atideliojimu , laiku kaip suplanuota.

Gran Turismo 5 was plagued by delays throughout its development. Gran Turismo 6, however, will not see similar issues, according to product manager Josh Walker.

Walker told MCV:

“There is no reason to think the proposed release window for GT6 will not be achieved.”

Walker also discussed the decision to bring Gran Turismo 6 to the PS3 as opposed to the PS4:

“We feel it is important to continue to support our loyal PS3 users, and those from many parts of the world who are new to PS3, with a new title. And [series producer] Kazuori Yamauchi was keen to develop the Gran Turismo platform further on PS3. Gran Turismo has a huge following among current PS3 gamers. The release also follows a pattern for Gran Turismo – GT and GT2 for PS, GT3 and GT4 for PS2, and now GT5 and GT6 on PS3.”

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jeigu viską jau simuliuoja tai tegul ir lempas normaliai pasimuliuoja :) neturiu nieko prieš, tai mano racing game nr1, jeig ne išviso numeris vienas, bet naktinis važiavimas tai užknisa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na idomu kuom gi pagerejo tas GT6

..we have people smelling the car ... :sweet:

is tikro geriausia naujiena tai kad zaidimas pagaliau taps normaliai pleciamas per DLC. kaip sake kad bent jau po viena trasa i menesi bus dadedama. tai per metus normaliai trasu susidarytu ..aisku masinas irgi des ir des..taip ir reikia is tikro..dazniausia racinga nustotdavau lost kai jau viska pravaziuoji ir viska ismegini ..kai pereini eventus visus..tai va jei vis dasides visko po biski ..tai losi ir losi .. :thumbsup4:

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ko as labiausia pasigedau is gran turismo-tai grafikos.neesu labai daug ziurejas youtube kaip atrodo gt5,bet mano svajone ir buvo nusipirki ir pazaisti kazkoki simuliatoriu lenktinini ant ps3.taigi nesenai nusipirkau gt5 Academy Edition.dar toks megejas ir trofejus parinkti.tai pradejau losti,bet ijungus zaidima kai kur grafika kaip ps2 lygio,aplinkui viskas negyva medziai nejuda,zmiones kartoniniai,trasa ps2 lygio nu man taip atrodo,nzn gal klystu ,tas tikrai nepatiko,ko jau ko bet is lenktyniu grafika tikrai reikalinga,as nesakau grafika tikrai nevisuose zaidimuose rupi,tarkim resident evil ar silent hill toks grafikos kaip ir nereikia.bet lenktynes tikrai norisi graziu trasu ,aplinkos.taigi palosiau,susitaupiau pinigu ant f1v10 kad online pazlaist.kur ne pasijungi visi su redbull kazkokiu prototipe pasiemia skraidzioje aplink trasa,taip paziurejus taip netikrvoskai atrodo ,visiskai jokio simuliatoriaus nesijaucia,ant viso greicio kaip naikintuvas ore po iskraipyta,kartonine negyva grafika.tai tas opu yra.ir atrodo kad tai ne ps3 lygio zaidimas.tikiuosi kurejai padirbes ir ateity sukurs geresni gt produkta,kad tikrai zaidime jaustumeisi kaip realybei,o ne kaip ps1 konsoleje.

Redagavo korambas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jau tik nelygink su ps2 tikrai .. :rofl: bet nebutinai turi patikt aisku .visi nori geriau daugiau kazko..bet manau is PS3 cia isspaude jau daug ir dar daugiau paims su GT6. bet jei kalbi apie grafika kaip tu i ja ziuri tai ne nepasikeis beveik niekas GT6. nes ne ten pakeitimai bus daromi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jau tik nelygink su ps2 tikrai .. :rofl: bet nebutinai turi patikt aisku .visi nori geriau daugiau kazko..bet manau is PS3 cia isspaude jau daug ir dar daugiau paims su GT6. bet jei kalbi apie grafika kaip tu i ja ziuri tai ne nepasikeis beveik niekas GT6. nes ne ten pakeitimai bus daromi.

tada geriau tada imti f1 2012.ar palaukti 2013.turiu f1 2011,monza,spa,suzuka nepaliginamai geriau atrodo uz gt5 monzos,suzukos,ir spa.esu gal daugiau f1 fanas.taigi losiau f1 2011 laimejau ciampionatus ant sunkiauso viskas off visi traction control.idomu buvo zaisti,tik truskta f1 careeros geresnes kad sezone buut patobulinimai bolidu,ir pns.gal visdelto ne man simulaitorius su automobiliais,nes labiau moku ir ismanau formules 1 prispaudziamaja galia ir valdyma.zaidimo gt5 nepeikiiu,tesiog jis man toks pasirode koki as ji pamaciau ,geriau f1 2012 buciau paemes.o gt gal ant ps4 nusipirksiu kada bus tikrai pazenges.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tada geriau tada imti f1 2012.ar palaukti 2013.turiu f1 2011,monza,spa,suzuka nepaliginamai geriau atrodo uz gt5 monzos,suzukos,ir spa.esu gal daugiau f1 fanas.taigi losiau f1 2011 laimejau ciampionatus ant sunkiauso viskas off visi traction control.idomu buvo zaisti,tik truskta f1 careeros geresnes kad sezone buut patobulinimai bolidu,ir pns.gal visdelto ne man simulaitorius su automobiliais,nes labiau moku ir ismanau formules 1 prispaudziamaja galia ir valdyma.zaidimo gt5 nepeikiiu,tesiog jis man toks pasirode koki as ji pamaciau ,geriau f1 2012 buciau paemes.o gt gal ant ps4 nusipirksiu kada bus tikrai pazenges.

F1 ir GT serija cia ne prie ko siaip.kad yra kelios formules tai nieko nereiskia. tai F1 geras tai ir losk ji .nesuprantama ko ieskai tokio tipo zaidimuose tada? formules ir visos masinos nuo golfu iki ferrari..na nieko bendro cia nera.

PS4 GT bus velgi GT zaidimas o ne formule. tai nieko nepasikeis del to bent jau.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.