blindside

Soul Calibur IV

Rekomenduojami pranešimai

Nuotrauka

Taigi, Soul Calibur, turbūt visiems girdėtas pavadinimas, kadangi tai yra vienas iš geriausių fighting game'ų.

Jis skiriasi tuom, kad čia kaunatės ginklais, o ne paprasčiausiais kumščiais. Kiekvienas veikėjas unikalus, ir turintis savo stilių bei ginklų arsenalą.

Praeitos Soul Calibur dalys buvo tikrai labai geros ir labai įtraukiančios. Taigi pasižiūrėkime ką jie mums pasiūlys ant PS3.

Keli traileriai:

E3 2007

TGS 07 Trailer

Screenai:

NuotraukaNuotraukaNuotraukaNuotraukaNuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Screen'ai ispudingi , kurejai pasistenge su grafika ... O dar kokie "buferiai"... ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O geras atsimenu kaip ant dreamcasto lyg uzsikabliaves buvau ;) tai paskutinius pinigus su draugais isleisdavom kompinese :) atsimenu kazkoks megstamiausias kovotojas buvo su ilga ietim ar svordu o lygis tai ant plausto upej :>

Redagavo ChallengeR

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu kokia grazi krutinele!!

As sita zaida gausiu 100%! Mano garbes zodis! WoW! Tikrai ispudingi screenshot'ai!

Must-have!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

del krutines tai nezinau,man kazkokia pakarus atrodo :)

is kaires normalus, desinej patemptas :)

siaip nezinau, niekada nebandes :)

Cia kaip tekkenas mazdaug?

Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

del krutines tai nezinau,man kazkokia pakarus atrodo :)

is kaires normalus, desinej patemptas :)

siaip nezinau, niekada nebandes :)

Cia kaip tekkenas mazdaug?

Na gal ir galima lyginti su Tekken'u , bet cia tik su ginklais ir zaidimo kovos mechanika labai skiriasi , bent jau man pasirode daug sudetingesne nei Tekken . Kam patinka fighting'as , tikrai siulyciau palosti Soul Calibur ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

...as esu veina karta labai intensyviai soul calibur 2 zaides. Man jis tikrai labai labai patiko. SC gana gerokai skiriasi nuo tekken, nu kitoks stilius, nes su ginklais ir taip toliau. Bet vistiek vertas bent jau isbandymui!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atrodo jis nevertas tik išbandymui, jis vertas, kad jį loštum iš tikrujų! O ne kokiam rentui..

Tikiuosi Mitsurugi turės vėl kokį gryno "ronino" kostiumą, kaip per SC2, o per SC3 neturėjo..

Šiaip man tikrai patinka SC tik kad ta istorija tokia nelabai jo, su tuo Soul Calibur.. man labiau prie širdies SC geimplėjus, o istorija tai Tekken'o įdomesnė :blink:

Redagavo blindside

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad kazka naujo sugalvotu , tikriausei bijo Tekken serijos uztat ur sudejo buferius nerealius. Kad is ju kokia nauda butu pvz : is kairio papo y desine aky ir K.O. :(

Seip Tekkenas prie sirdies labiau , paziuresim su situo geimu kaip yvertins ir ka pasakys.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tai jo jo, dauguma fighting game'ų, tuo ir vadovaujasi, kad tipo mažai merginos pridengtos tai jau ir perka kaikurie :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.