CaL

Patarkit koki ismanuji telefona pirkti iki 600lt

Rekomenduojami pranešimai

Taigi ruosiuosi pirkti ismanuji telefona, su android os. Tai bus pirmas mano ismanusis telefonas ir nezinau kuria firma gamina patvaresnius, kuri firma gamina patikimesnius smart'us, ir man reikia jusu pagalbos susigaudyti siame reikale bei man reikia jusu pagalbos issirenkant pati geriausia kainos-kokybes santikyje telefona iki 600lt-700lt.

As pagrinde su smart'u ruosiuosi

*Nemazai narsyti po interneta

*Zaisti zaidimus (i tai ieina ir PSone emulatoriai)

*Daznai klausytis muzikos

*Fotografuoti

*Kartais paziureti filmus

*Bei aisku rasyti SMS ir skambineti

Tikiuosi viska supratot ir pavyks man padeti surasti pati tinkamiausia smart'a

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pagal tavo reikalavimus aš rekomenduočiau Sony Ericsson Xperia Play, nes jis ne tik atlieka visas smarto funkcijas, bet yra geriausias telefonas žaidimams. Ypač pasijaučia skirtumas emuliuojant PSX žaidimus, nes daugumą iš jų valdyti su touch screenu yra tikra kančia. Tik tiek kad kamera pas Xperia Play yra tik 5MP.

Už 600-700lt taipogi gali pasižiūrėti SE Xperia X10, Motorola Defy, HTC Desire, Samsung Galaxy S.

Ne į temą

ech, su Starscream tuos pačius tel išvardinom :thumbup:
Redagavo GYNGA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagal tavo reikalavimus aš rekomenduočiau Sony Ericsson Xperia Play, nes jis ne tik atlieka visas smarto funkcijas, bet yra geriausias telefonas žaidimams. Ypač pasijaučia skirtumas emuliuojant PSX žaidimus, nes daugumą iš jų valdyti su touch screenu yra tikra kančia. Tik tiek kad kamera pas Xperia Play yra tik 5MP.

Už 600-700lt taipogi gali pasižiūrėti SE Xperia X10, Motorola Defy, HTC Desire, Samsung Galaxy S.

Ne į temą

ech, su Starscream tuos pačius tel išvardinom :thumbup:

Nu ačiū už pagalba,tik gal norėtusi kiek pigesnių varijantų,iš esmės kameros iki 5mp užtenka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Imk Desire tada. uz 550lt buna maciau neblogu variantu. Pats sau po biski ziurineju..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pats turiu Htc Desire, man jo puikiausiai uztenka ir panarsyti internete ir pazaisti kelis zaidimus,paklausyti muzikos. Ir kaina (naudoto) tikrai nera didelia tik bent jau man gan trumpai laiko jaigu zaidi ilgai bet cia manau yra nieko keista nes visdelto jo ekranas labai ryskus ir procesoriu galingas idetas 1ghz.Taigi siulau paieskoti skelbimuose ir tikrai nenusivilsi

Redagavo purliakas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mačiau praeitą savaitę skelbimuose Xperia Play už 600lt, dabar jau nebėra turbūt jau pardavė.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Baterija tai tas sence labai rija. Isirasai Open Desire ir gali sedeti 3-4d.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

imt HTC Desire . arba jei iperki Xperia Play nes tas dar nesenai tik isejas isvis. i kitus paprastus touch neverta zet nes Desire uz juos geriau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Desire geriau. Mano ipodas 2008 metais ta pacia rezoliucija kaip tas Gio turejo..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu naują tai jau geriau sakyčiau Huawei U8800 Pro. Didesnis ir didesnės rezoliucijos ekranas, daugiau RAM, geresnė kamera, didesnės talpos baterija, o visa kita panašiai kaip ir pas Samsungą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As irgi norejau paklaust , kaip su tuo zte blade ? gal kas turit ? Geriau uz galaxy mini ? Arba gal galit pasiulyti nebrangu smartphone uz ~ 700 lt kad ekranas butu nemazas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu man tie huawey ir tie zte tas pats kaip ir ti emyphone, tokie vienkartiniai jie man :thumbsup4: as griebciau samsung galaxy s2 ar koki ten ir buciau laimingas :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.