scalman

Project CARS

Rekomenduojami pranešimai

atrodo kad xbox one versija aplamai kurios nevertetu pirkt ir megint. nes su pilnu masinu kiekiu trasose per lietu tiesiog nepaveza visko. neaisku kaip jie ten testavo viska, reikejo mazint masinu skaiciu iki 20 ar pan ir butu viskas ok buve. siaip man jokio skirtumo ar ten paskui mane vaziuos 20 ar 40 masinu realiai. del lenktyniu autentiskumo galbut , bet jeigu per daug uzsimojo kurejai tai reikejo ieskot kompromiso vistiek. as bet kada mazinciau AI skaiciu del didesniu fps ant pc. dabar suvare xbox one versija galima sakyt , visi stumia aisku ant konsoles dabar  :trl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

atrodo kad xbox one versija aplamai kurios nevertetu pirkt ir megint. nes su pilnu masinu kiekiu trasose per lietu tiesiog nepaveza visko. neaisku kaip jie ten testavo viska, reikejo mazint masinu skaiciu iki 20 ar pan ir butu viskas ok buve. siaip man jokio skirtumo ar ten paskui mane vaziuos 20 ar 40 masinu realiai. del lenktyniu autentiskumo galbut , bet jeigu per daug uzsimojo kurejai tai reikejo ieskot kompromiso vistiek. as bet kada mazinciau AI skaiciu del didesniu fps ant pc. dabar suvare xbox one versija galima sakyt , visi stumia aisku ant konsoles dabar  :trl:

Gi gali pasirinkti oponentų skaičių pats kam važiuoti būtent su visais. Kūrėjai davė galimybę, kas yra labai gerai, bet tai nereiškia, kad ja būtinai reikia pasinaudoti ir nusivylus kaltinti kūrėją.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir per karjera gali rinktis kiek kompu vaziuos ?   :poker:  tai kam tada isvis reikia daugiau masinu , visad rinkis mazesni kieki tada. vaziuok su 2 tik  :trl:

lauksim fixu , patchu,  nes daugelis turi kol kas problemu ivairiu.

Patch 1.2 Released

A small patch has been release to fix some issues and to add a new free vehicle and liveries, here's the notes: 

New Content: 
* Unlocked the Lykan Hypersport and Livery Pack #1 (It has a Deadmau5 livery he uses on his BAC 

Bug Fixes: 
* PC - Online - "Vote to Start" indicator not visible for host

ziuresim ar ka pafixins updeitas.

ta nauja lykan skamba tai prastai. nepalyginsi su Pagani dvieju aparatu dainavimu ar audi R8 ar mersas . per daug agresyvi ir per daug nestabili siaip kely. aplamai kai kurios masinos matyt del savo arkliu pradeda joti kelyje kaip su arkliu koki kai dugnais duodi tiesioj  :yao:  matyt jau arklio galios nurauna ir ju engine fizikos  :trl:  siaip gerai skamba masinos kai kurios. kur tikros be jokiu racing stuff.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ką tik pabandžiau žaisti ,tik dabar laiko atsirado, tai pirmas įspūdis tikrai geras mano buvo, iš kart ką išbandžiau, tai pasirinkau max abonentu 39 su savim gausis jau 40, blogiausia orą (lietus, vėjas, perkūnija), Ultra setings viska sujungiau FPS buvo nuo 32 iki 45 (vidutiniškai ant 40 būdavo)
Padarius gera orą (saulėta) su max abonentais , FPS šoka tiesiog į viršų, kai visi krūvoj (kai tik pradedi startuoti) būna 62 paskui pakyla iki 75, o jei jau visus palieki niekas nesimato tavo ekrane tada būna net iki 98

Pačio žaidimo garsai tikrai tiko man, tiek valdymas ir fizika, toks vaizdas buvo man kad žaidžiau GT7 o ne Project Cars, Dar kai žaidžiau su PS4 pultu :)

Vertinčiau aš ji tikrai gerai
PC savininkai tikrai gavo gera žaidimą

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ką tik pabandžiau žaisti ,tik dabar laiko atsirado, tai pirmas įspūdis tikrai geras mano buvo, iš kart ką išbandžiau, tai pasirinkau max abonentu 39 su savim gausis jau 40, blogiausia orą (lietus, vėjas, perkūnija), Ultra setings viska sujungiau FPS buvo nuo 32 iki 45 (vidutiniškai ant 40 būdavo)

Padarius gera orą (saulėta) su max abonentais , FPS šoka tiesiog į viršų, kai visi krūvoj (kai tik pradedi startuoti) būna 62 paskui pakyla iki 75, o jei jau visus palieki niekas nesimato tavo ekrane tada būna net iki 98

Pačio žaidimo garsai tikrai tiko man, tiek valdymas ir fizika, toks vaizdas buvo man kad žaidžiau GT7 o ne Project Cars, Dar kai žaidžiau su PS4 pultu :)

Vertinčiau aš ji tikrai gerai

PC savininkai tikrai gavo gera žaidimą

Ne į temą

o kaip prijungei PS4 pulteli prie PC?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

o kaip prijungei PS4 pulteli prie PC?

Ne į temą

Parsisiunčiau xbox 360 driver, paskui parsisiunčiau DS4Tool 1.2.2, per BT pridedu (suranda) ps4 pulta ir viskas, galima ir su laidu bet man patogiau per BT

Kiek vieną karta norint žaidime naudoti ps4 pulta turi įjungti DS4Tool 1.2.2 ir viskas ir žaidi kaip su xbox pultu, aišku kai rašo tau spausti X knopke (nes xbox knopkes rodo o ne ps4) tai ant ps4 tau reik spausti  :kvadratas: 

Bet žaidžiant man nemaišo, nes žinau xbox migtuku išdėstymą 

per DS4Tool 1.2.2 gali ps4 pulta nustatyti pagal save spalva kokia šviestu ir ant kiek ryškiai, gali išvis Off padaryti

Ne į temą

Dariau pagal šita video

Ne į temą

DS4Tool 1.2.2.zip (Size: 1,74 MB )

Xbox 360 Accessories Software 1.2 64-bit for Windows 7(EXE) Download

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dekui.reikes isbandyti PS4 pulta,nes PS3 naudoju su MotioninJoy veikia gerai bet pultelis paluzes.

o kaip zinok ar kompe yra BT? niekada nenaudojau,niekada nereikejo :D

Redagavo gedunex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kazkokiam review irgi rase kad tai geras racingas, bet nera kazkuom ipatingas nuo driveclub ar forzos.

pliusai man tai trasos ir orai. Masinos tai nieko wow . Skamba gerai viskas , helmet cam isskirtinis dalykas irgi. Bet kad itrauktu tai nzn. Pralekt aisku cool kai tiek trasu galI ilgai uztrukt viska megindamas. Bet po to kai viska ismeginsi kadangi nera ka pirkt ar del ko laimet tai kam isvis tada laimet.

per brangiai kainuoja kaip uz pilna zaidima, bet kad man jis tik toks kaip testinis masinu pralekimas. Jau isigijau asseto ir beveik nebelosiu su juo. Tai daugiau tokiu nenoriu pirkiniu. kaip piratinis labai smagus bet jei reiktu pirkt tai butu daug minusu jame.

Pilnai su viskuo sutinku, eilinį kartą parodė ką gali gera reklama. Sakiau i kai išeis pirksiu ps4 ir naują vairą, išbandęs and PC supratau kad neverta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Keliais puslapiais atgal visi gincijosi ir aiskino ,kad as nieko nesuprantu, kai issakiau savo nuomone ir sakiau jog PC bus eilinis racing'as :D

Edit: tai vyko FM 6 temoj.

Redagavo shaokan

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PS3 pulteliui tai geriau Better DS3 naudot nei DS3 tool. ir patogiau. tik kad su kompo BTten kazkaip jie nedraugauja ,reiktu atskiro usb BT kist tada matyt susuporintu ten jie. tai su laidu tenka lost. jo valdymas tikrai geras. bet paprastu keliu masinu gal 10 tik yra. ir ne visos idomios. tai lieka dar maziau. skaicius 10 cia tik primeciau siaip , bet reiskia kad mazai. gal ne 10 nera dar. 2 mclarenai, 3 pagani, 1 bmw, 1 focus, 1 renault, 1 mersas, 1 audi R8 , ir tas super caras is FF7 Lykon. lyg ir visos masinos.

siaip gaila kad nepadaro pc zaidimam tu keliu pulteliu palaikymo atskiro kad isnaudot visus pultelio privalumus. dabar viska reikia emuliuot kaip x360 ar x1 pulteli. project cars mano atpazysta kaip xbox one tipo  :trl:  bet tai visi pulteliai skirtingai reguoja i analogu judesius vistiek, vibracija kitokia ir pan. UNity lyg pamenu turejo pasirinkima ir sony pulteliu knopkiu isdestymo . na nors tiek buvo gerai.

kas nors rasit zaidimo muzikos parsisiust numeskit linka nes nerandu kad visas dainas siustis butu pakas ar bent po viena bet kad is is saraso butu

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@scalman @kazinak Dar kartą persiskaitykite pavadinimą Project CARS (or Community Assisted Racing Simulator) Nesuprantu, ko jūs tikitės iš šio žaidimo. Norit karjeros, eikit NFS palošti galų gale. Ir neapsimetinėkit jog nežinojot jog simuliatorių tikslas ne karjeros modelis. Dėl Kazinak nežinau, bet Scalman tai išvis... Žaidimas skirtas rimtiem kentam, o ne tokiem kurie pumpuojas vieną žaidimą po kito. Reikalavimas palaipsniui pirkti mašinas nedaro karjeros modelio geresniu. Todėl nelaikau nei GT serijos su gera karjera ir šiaip nelabai kreipiu dėmesį į ją simuliatoriuose, nes man kur kas svarbesnis dalykas kaip valdosi automobilis, nuo ko ir tenka pasitenkinimas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

rimtiem kentam? kiek tau metu aplamai ?  :yao:  dar gal cia rimtas simuliatorius pasakyk . 

man irgi patinka kaip valdosi cia automobiliai jei ka taip ir sakiau. tik truksta issukiu. meginu idomius zaidimus , tik nereiskia kad visi pasiteisina ko tikiesi.  yra toks dalykas kaip zaidimas uzkabina keliom valandom ar ilgiau. ir yra kai to nebuna tiesiog. 

ir tokie zaidimai neleidziami disko pavidalu kaip assetto , iracing , rfactor, rrr.nes jie ir skirti online pusei pagrinde.

ir po patcho kazkoka tearas likes. nzn ir niekas nepadeda nei 15 AI padarius nei 5, nei grafika sumazinus. tiesiog stabdai ir kazkas negero jau dedasi. :poker:  lauksim kazkokio sprendimo ar fixo. siaip su AMD gpu hebra ir daugiau problemu turi ivairiu. tipo nvidia eina geriau nei amd. bet devai sake jiem nvidia nieko nesumokejo . :)

tai kol kas neina man pasimegaut lenktynem su AI. laimet aisku galima ir prisitaikyt galima prie to suletejimo ir pagreitejimo, bet nenormalu ir pralosi laiko del to dalyko. 

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

rimtiem kentam? kiek tau metu aplamai ?  :yao:  dar gal cia rimtas simuliatorius pasakyk . 

man irgi patinka kaip valdosi cia automobiliai jei ka taip ir sakiau. tik truksta issukiu. meginu idomius zaidimus , tik nereiskia kad visi pasiteisina ko tikiesi.  yra toks dalykas kaip zaidimas uzkabina keliom valandom ar ilgiau. ir yra kai to nebuna tiesiog. 

ir tokie zaidimai neleidziami disko pavidalu kaip assetto , iracing , rfactor, rrr.nes jie ir skirti online pusei pagrinde

Prie ko čia amžius? Jei pasakysiu "rimtai žiūrintiems į simuliatorių" pasikeis amžius nuo to? Aš skaitau jį rimtu simuliatorium ir ne aš vienas. Ir kaip minėjo žaidimas skirtas ne visiems. Bei kur parašyta jog simuliatoriaus negalima išleisti disko laikmenoje? Čia kaip ir karjeros režime būtinai reikia pirkti, nes kitaip negali būti ir neįdomu. Kur tu čia tokius standartus randi? :D Tokia logika vadovaujantis iš pogrindžio žaidimai neišlystu ir naujų žmonių į autosportą neįtrauktu. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.