scalman

Project CARS

Rekomenduojami pranešimai

ar praleidau ar nepamaciau, bet ar kūrėjai buvo užsiminę kad čia bus tikras racing simuliatorius? 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O zaidimas nuo to pasikeicia kaip pavadina? Ar gal pats pamegini ir supranti. Pvz kas jum buvo shift 2? Man tai buvo super tiesiog visom prasmem. Ji kurejai vadino real racing. Tai is gameplay manyciau cia kazkas tarp real racing ju shifto ir simuliatoriaus pvz gt. Kas yra labai geras mixas jei tik normalus single player bus kaip kad zadejo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš ne apie pavadinima kalbu, man gt yra simuliatorius, o klausimas būtų toks ar tai irgi bus simuliatorius ar kokia arcada su geru/blogu valdymu, man kolkas shift 2 yra...nžn tik 5min palošiau ir išjungiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O gameplay nera video? Tikrai neina is video pasakyt ar arkada ar ne ? Rly !! :/ tubes vide ir po video komentarai nieko nesako? Pacio zaidimo saite komentarai ar kureju info apie zaidima nieko nesako?

Jei antanas pavadins koki nfs simuliatorium pvz tai tikesi ir galvosi kad tai simas?

Jau sakiau tai shiftas pakeltas i nauja lygi, vadink kaip nori. Kam shifto valdymas netiko tai jis cia labiau simo galima vadint. Nors kazkas paemes resis i pirma siena posuki ir sudauzes kompa gal keiks zaidima , visokiu "loseju" yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš ne apie pavadinima kalbu, man gt yra simuliatorius, o klausimas būtų toks ar tai irgi bus simuliatorius ar kokia arcada su geru/blogu valdymu, man kolkas shift 2 yra...nžn tik 5min palošiau ir išjungiau.

Kaip bandęs abu produktus pasakysiu jog abu , tiek GT tiek CARS, simuliatoriai, bet tuo pačiu abiejų fizika skirtinga. Kuris iš jų geresnis, neatsakysiu, nes kiekvienam savo. Man labiau tinka GT kaip simuliatorius.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O gameplay nera video? Tikrai neina is video pasakyt ar arkada ar ne ? Rly !! :/ tubes vide ir po video komentarai nieko nesako? Pacio zaidimo saite komentarai ar kureju info apie zaidima nieko nesako?

Jei antanas pavadins koki nfs simuliatorium pvz tai tikesi ir galvosi kad tai simas?

Jau sakiau tai shiftas pakeltas i nauja lygi, vadink kaip nori. Kam shifto valdymas netiko tai jis cia labiau simo galima vadint. Nors kazkas paemes resis i pirma siena posuki ir sudauzes kompa gal keiks zaidima , visokiu "loseju" yra.

o kaip tau atrodo, ar klausciau jeigu buciau praziurejas video, skaites komentarus ir t.t nafik cia reikia marazmus kazkokius rasyt uztenka taip, ne ir viskas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kaip tau atrodo, ar klausciau jeigu buciau praziurejas video, skaites komentarus ir t.t nafik cia reikia marazmus kazkokius rasyt uztenka taip, ne ir viskas

jei nieko nezinai apie zaidima tai ka veiki zaidimo temoj isvis? ar nera video cia ikelta? nera info ? nzn ko dar truksta?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@scalman

mažas pastebėjimas.  Mažiau filosofuok ir velkis į beprasmius ginčus ten, kur tavęs niekas neklausia, ką tu galvoji ir kaip tu galvoji.

Anksčiau komentarai tavo konkretūs, aiškūs buvo, bet paskutiniu metu nemažai prirašai žaidimų skiltyje visiškų beverčių postų stengdamsis įrodyti tariamą savo tiesą ten, kur visiškai nereikia.

Redagavo nobelis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@nobelis mazas patarimas. nekisk nosies kur nereikia aplamai. zaidimo temoj jei negalima suprast kas per zaidimas ir koks jis kai prideta simtai video ir info kitokios tai kam dar tada sita tema isvis egzistuoja. savo tiesos ir niekam nekisau,. mano tiesa butu kisama jei sakyciau kad cia geriausia simuliatorius bus, kas butu visiskai nesamone ,nes kiekvienam savo patinka. kaip kad kazkada ziauriai patiko shift 2, o kiti net pirmo posukio negalejo isimt su juo. tai kuri cia tiesa teisinga?  :genius:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jeigu negali y paprasta klausima nemoralizaves atsakyti TAIP arba NE, tai jau tavo bėda, kaip ir sakau tai kam tas forumas tada reikalingas jeigu pilna internete info yra. Juk tam ir yra bendruomene, kad bendraut, padet, padiskutuot, o ne tai kad davei klausima, gavai špyga, nu ir daugiau nebeateini, paskui ir kyla kalbos kad tame puslapyje nieko gero, ko prašai to negausi ir panašiai, žinoma galėjau isijungt pirmą puslapį pažiūrėti 100 video, susidaryt savo nuomonę ir neklausti, bet man buvo įdomu paklausti ir viskas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@nobelis mazas patarimas. nekisk nosies kur nereikia aplamai. zaidimo temoj jei negalima suprast kas per zaidimas ir koks jis kai prideta simtai video ir info kitokios tai kam dar tada sita tema isvis egzistuoja. savo tiesos ir niekam nekisau,. mano tiesa butu kisama jei sakyciau kad cia geriausia simuliatorius bus, kas butu visiskai nesamone ,nes kiekvienam savo patinka. kaip kad kazkada ziauriai patiko shift 2, o kiti net pirmo posukio negalejo isimt su juo. tai kuri cia tiesa teisinga?  :genius:

Tu elementariai nusišneki.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet tu irgi supranti kad as ar kiti kelia cia video nu gerus ir info deda kad tik kitiem butu suprantamiau. pvz as asmeniskai paziuriu gameplay video ir man daug maz aisku kas kaip ar man patiks ar ne.

o jei ziuret bendrai ka globaliai zmones nete galvoja tai PC bus labai geras racingas , tikrai ne arkada, dabar isejas assetto corsa lyginamas su juo tai anas dar kietesnis simas ,  o GT6 siaip atsilieka engine garsais gerokai nuo ju abieju, project cars amazing yra  :megusta:

i ka panasu? man tai i labai gera valdyma masinos, garsa galinga ir grafika grazia su oro efektais ir pan. pagrindu zaidimo imtas Shift 2 engine ir gerokai modifikuotas visom prasmem.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va, puikus pretekstas grįžti į temą.

Tiesa pasakius, įdomu, kaip jam seksis konkuruoti su Assetto. Nes Assetto pranoko daugelio, galima sakyti, fanų lūkesčius. Greit prasiėjau pro sim racing forumus, beveik visi pamažu persimeta nuo lfs, rfactor ir t.t. būtent prie šio žaidimo, nekalbant apie tai, kad tikrai dažno frazė - pabandžius AssettoC GT5-6 nebesinori jungti. Rugsėjo mėnesį pasirodys ultra realistiška, lazeriais skanuota Nurburgring trasa.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sakai verta lygint PC ar assetto su GT6 ? karjera lygint su ...nieko nuliu ..ratu sukimu be paliovos ir aisku online lenktynem. ar gal su 35 assetto masinom. plius kad project cars iseina ant next gen ir kad jis dar alpha versijoj tik. assetto tik pc savininkai palos tai cia va ir pasirodys ant pardavimu viskas. kam pirkt assetto kai pasimi ir losi tiesiog ant pc.

butent kad assetto los lfs ir rfactor fanai, kai gt isvis kitas dalykas yra o project cars bus toks tarpinis variantas , nes full versija paskaicius ju aprasyma zada turet ir raly ir karjera pilnaverte. tai butu tada visai kitas zaidimas negu dabar matomas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sunkiai supratau tavo mintis. Tiksliau nesupratau turbūt tinkamai. Sunku pagauti mintį kas prie ko ir dėl ko :)

Pradedi vėl filosofuoti apie pardavimus, apie kuriuos nešnekame ir t.t.t... Tu žaisi Project car vien dėl to, kad jis bus multiplatforminis, kad ir prastesnis už kitus racing game? Nepagaunu tavo logikos. Kodėl man turi rūpėti ant ko jis išeis? Man svarbu kokybė!

Užbėgant už akių, konkrečiai nieko neteigiu, nes nei tas nei tas nėra išleistas, bet kol kas daug akivaizdžių faktų, kad AC bus rimtas konkurentas, o gal ir laimėtojas.

Redagavo scalman
cia project cars tema

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Kaip tik šiai diskusijai ^^    
    • Kad šiek tiek pagyvinti forumą, norėčiau padiskutuoti su forumečiais ką manote apie XBox apskritai kaip gaming platformos ir pačių konsolių kaip tokių ateitį. Asmeniškai manau kad tą ateitis yra gan niūri ir kad ji tokia būtu nenuilstamai visos šios konsolių kartos laiką padirbėjo XBox vadovybė. Kodėl taip galvoju. Jeigu dar net XBox One (PS4) laiku, Boxas labai didėliai daliai žmonių (XBox nuo 360 laiku tikrai turėjo visą stiprią fan auditoriją) buvo geidžiama konsole, ne ką mažiau negu Playstation, tai dabar laikai pasikeitė kardinaliai. Xbox praktiškai neleidžia exclusive žaidimų, nemaža dalis žaidimų atsiduria GamePase Day1, GamePass yra tiek stumiamas per visus galus ir nori būti visur, kad žmonės realai neperka Microsoft žaidimu išvis - jų nereikia. Kam pvz. pirkti STALKER 2 , jeigu gali atrasti pati pigiausią GamePass  1 mėn.  (ar net gauti nemokamai) pereiti ir pamiršt. Žmonės visiškai nėra prisirišę prie XBox ekosistemos, nes ji sugriauta pačios XBox vadovybės dėka. Jie neturi nupirktų žaidimų bibliotekos, neturi nieko...ir sėkmingai bėga į Sony stovyklą. Aišku jus argumentuosit kad panašiau daro ir Sony. Taip, bet ne visai. Sony pradėjo leisti tam tikrus savo žaidimus Windows platformoje, bet ne XBox, nes iki šiol nori ir norės, kad žmonės būtu jų fanai, pirktų jų konsoles, jų geležį, įskaitant ir PS5 Pro už ~ 1000e ir liktu su Sony. Bet ne Microsoft. Manau net jeigu Microsoft ir išleis kitą konsolių kartą, jų niekam nereikės. Pats GamePass kažkaip tai gyvos, bet jau dabar kaip servisas yra pasikęs piką ir nesiplės. O reziumė būtu paprastas. Manau kad Microsoft tikrąją tą žodžio prasmę išdavė ir metė savo žaidėjus.           
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos