KaspaSlipknot

Kaip prijungti?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki turiu klausima. As turiu Xbox 360 Slim ir dar turiu Bite Vodafone mobile connect ir noriu prijungti Xbox'a prie live? ga;it pasiulyti kaip tai padaryti. Ir dar noriu paklausti viena dalyka. Buvau karta prisijunges xbox prie live ir norejau prisijungti su savo offline acc kuriame yra visi mano surinkti taskai. Bet teko kurti nauja kad pasileistu live. Kaip galima perkelti taskus i kita acc?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki turiu klausima. As turiu Xbox 360 Slim ir dar turiu Bite Vodafone mobile connect ir noriu prijungti Xbox'a prie live? ga;it pasiulyti kaip tai padaryti. Ir dar noriu paklausti viena dalyka. Buvau karta prisijunges xbox prie live ir norejau prisijungti su savo offline acc kuriame yra visi mano surinkti taskai. Bet teko kurti nauja kad pasileistu live. Kaip galima perkelti taskus i kita acc?

taskai i kita accounta nepersikelia. paprasciausia savo turima accounta prijungi prie live ir tiek. viska galima padaryti per pati xbox.

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=JGTIB5RqVxI

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As turiu Xbox 360 Slim ir dar turiu Bite Vodafone mobile connect ir noriu prijungti Xbox'a prie live?

prisijungi prie interneto su pc, tada ta connection'a padarai shared ir pc su xboxu sujungi UTP kabeliu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

prisijungi prie interneto su pc, tada ta connection'a padarai shared ir pc su xboxu sujungi UTP kabeliu ;)

Man taip vistiek nesigauna. Kai bandau daryti shared ismeta lentele:

Nuotrauka

Gal yra zmoniu kurie turi Bites vodafone mobile connect ir moka prisijungti xbox live kaipnors. Rasykit cia ir paaiskinkit kaip jus tai padarote

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galit neberasyt jau pavyko prisijungti xbox live! :):):D:):):):)

Jo, gal gali parasyt? Nes as turiu Omnitel'io Huawei E220 3G modema ir darau visaip, nieko neiseina. Net Xbox to PC priejimas per testa nepraeina. Redagavo ReiKaz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

cia tas gidas yra lygiai taspats ka as sakiau... tai nesuprantu kieno akim jus skaitot, ar gal nauja buda isradinejot kaip sharint...
:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Del to shared tai taip, pas drauga pavyko. Bet pas mane kazkas netvarkoj, kai Xbox'e paziuriu Configure Network, IP yra skaiciai, bet DNS 0.0.0.0... ir teste nepraeina net pacio pirmo zingsnio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tokia pastaba kas sharina networka nuo pc... bent jau pas mane reik daznai isjunk ir ijunkt sharinima nes kai ijungiu pc po hibernate tai nebeveik sharinimas, tik nzn kodel... (win7) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Guide kaip prisijungti prie xbox live su mobiliuoiu internetu

Kadangi visi jau praso parasysiu: (Pas mane windows7)

gerai kad padarei gida, gal kam padesi, tik pasistenk maziau mikciot, nes atrodo kad pats nezinai ka darai. :) trumpai ir aiskiai reikia, einam cia, spaudziam cia, darom taip, bus sitaip :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.