Redzis

Tatiruotes uz ar pries.

70 narių prabalsavo

1. 1. Ka manot apie tatiruotes?

• Grazu jau turiu pasidares.
      9
    • Grazu, ketinu darytis.
      28
    • Grazu, bets pats to nesidaryciau.
      23
    • Nesuprantu kaip galima taip zalot savo kuna.
      11

Rekomenduojami pranešimai

Turiu ketirias , nei vienos nesigailiu, nei vienos nesalinciau net jei po 1000 lt primoketu, bet daugiau darytis neketinu, tiesiog uzteks :D Visas dariausi blaivus ir pilnametis. Pirma pasidariau gal 20 metu turedamas Olandijoje , kitas 25-26 metu Vilniuje. Labiausiai Vilniuje patiko Drakono zenklas, kokybiskiausiai dirba zmones ir kainos protingos :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

piesinys piesiniui nelygu, jeigu viena ar kelias normalaus dydzio tai nieko tokio, bet kaip japonijoje yra tradicija visa kuna istatuiruoti tai neeeeee

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Už keletą gražių, nedidelių aš nieko prieš, pats šiaip norėčiau pasidaryti, bet čia tik dar mano "svajonės" nieko dar nenusprendžiau :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su tatuiruotemis beda tik ta, kad yra tam tikras kontingentas zmoniu, kurie jas pamate prades galvoti kad zoninis esi :D Ir nesvarbu ,kad tos tatuiruotes spalvotos, o kalejimuose tokiu nedaro :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mindaugas1980 imesk foto savo taturuociu. As tai noriu ir pasidaryt bet noriu gana dideliu :D)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va cia viena matosi, bet prastai, o siaip nenoriu fotkinti, nes tam reikia telefono programa instaliuoti , o jinai man kazko kompa stabdo.

post-39959-0-39174100-1320407091_thumb.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man piešiniai ant kūno yra gražu, tačiau tatuiruotę pasidaryt ryžčiausi tik tuomet, kai atsirastų priežastis ir prasmė jai. Mados niekada nesivaikyčiau :)

Redagavo Epikus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Maniskes visos simbolizuoja mano palaikoma futbolo kluba :) Na o siap, argi mada tos taturuotes ? Cia gi ne koks rubas, kuri nusibodus gali ismesti. Jei jas kas darosi del mados, tai beveik 100 procentu duodu, kad po keliu metu gailesis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Už kelias mažas nieko prieš, dažnai jos gražios, bet kur per visą nugarą, ar šiaip, didelės, tai didelis NE. O tie, kurie visą kūną tatuiruojas, lopinėlio normalios odos nepalieka, tai sergantys man atrodo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man grazu del to noriu pasidaryt. Bet darysiuos tai dar negreit...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai visisikai pries tatuiruotes, nes manau kad vistiek jos kazkada atsibos ir tu ju nebenoresi ant savo kuno. O kur dar senatveje, kai oda susirauksleja, tada isvis baisiai atrodo :).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Maniskes visos simbolizuoja mano palaikoma futbolo kluba :) Na o siap, argi mada tos taturuotes ? Cia gi ne koks rubas, kuri nusibodus gali ismesti. Jei jas kas darosi del mados, tai beveik 100 procentu duodu, kad po keliu metu gailesis.

Sakydamas mada, turėjau omeny, jog "Antanas darosi tatuiruotę... tada ir aš darausi". Mada, pilkų avių bandos jausmas ir tt. Kita vertus, viskas, kas daroma su protu ir tam tikru pajautimu bei poreikiu, tai tik į sveikatą :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu pasidaręs ir noriu dar darytis,tačiau finansai neleidžia pakolkas ;D

post-3172-0-62230900-1320426176_thumb.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai visisikai pries tatuiruotes, nes manau kad vistiek jos kazkada atsibos ir tu ju nebenoresi ant savo kuno. O kur dar senatveje, kai oda susirauksleja, tada isvis baisiai atrodo :).

Kai seniu patapsiu ir oda susirauksles, tai man baisu ir be tatuiruociu bus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.