Nuggles

3DS.

Rekomenduojami pranešimai

Sutinku su viskuom ka pasakei. Cia gal labiau kitiem mazas akmenukas i darza, kad maziau idealizuotu, bet labiau stengtusi sakyti kaip yra. Nes galima lengvai suklaidinti zmogu. O ir pinigai siais laikais ant medziu irgi neaga. :)

Matai tas "įdealizavimas" dar kitaip vadinamas marketingu ir kiekviena kompanija stengiasi turėti kuo geresni, net ir klaidinant.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pardaviau 3DS ir nusipirkau Vita. Galiu pasakyti, kad Sony produktas yra way better. Pagrindine 3DS'o problema ta, kad jis per metus laikuo nuo isleidimo kaip buvo perspektyvi konsole, tai taip ir liko. Visa laika tik toks jausmas, kad tuoj tuoj bus atnaujinimai, tuoj bus kazkas nerealaus, bet be pacio 3D kazkaip daugiau nieko ir nesugebejo pasiulyti. Zaidimu linija absurdiska, nezinau kaip jums, bet man viso labo pasirode tik keli verti demesio zaidimai. Na, o visokie kirby, excitbike ir t.t. .. c'mon Nintendo, new gen console? Taip pat labai nuvyle kitu paslaugu nebuvimas, pvz 3D video. Zadejo zadejo, kad bus video, na pagaliau pakure.. keturi besikeiciantys reklaminiai 2 min trukmes filmukai, ir tie apgailetinos kokybes. Vienintelis geras dalykas, tai browsers. Bet tai nori browsint, perki tablet'a? Jokiu nuoskaudu nelaikau, rasau is patirties. :thumbup:

Galbut blogai rinkaisi zaidimus?

As turiu apie pusmety, ir dabar perziurejau statistika, tai prie 3DS zaidimu praleidau 176valandas. Cia su 12 zaidimu, is kuriu dar daugelio neperejau, RE:Revelations net nepradejau lost, laukiu circle pad.

Taip pat 54h praleidau su DS zaidimais. 7 zaidimai. (Isvis DS zaidimai yra didziulis pliusas, begale gerio, kury galima gauti tikrai pigiai)

Nu ir 37h su zaidimais is ambassador programos.

Su visais demo, ir siaip programomis(fotikas, narsykle ir t.t.) gavosi 297h. Tiek laiko su savo 3DS praleidau per beveik pusmety, turint omenyje, kad pas mane nera wi-fi ir negaliu lost onlaine, naudotis swapnote, narsykle ir pan. manau visai neblogas rezultatas.

Konsole tikrai nerenka dulkiu nenaudojama kampe. Galbut pats kaltas, o ne 3DS del to, kad neturejai ka zaist? Nuvertinai daug geru zaidimu. Man paciam bemainant pateko i rankas geimai is kuriu daug nesitikejau, kaip, kad Shadow Wars, Rayman ar Ace Combat, bet pradejas negalejau nustot zaist.

Ir yra dar daug kuriu negavau, nors labai noreciau. Vienintelis kuriuo nusivyliau ir ismainiau i kelis DS geimus butu steel diveris, toks labiau tiktu ant telo uz kelis dolerius o ne ant 3DS retail.

normaliu minigame - nera, vien tik NES remeikai

Nusipirkau layton'a uz 30lt, 24h zaidimo iki istorijos perejimo ir dar liko neatidarytu/neissprestu puzliu. Kodel 3DS turetojai pamirsta DS?

Nu o eShop'o be visu retro: Pullbox, Dillon's Rolling Western, Freakyforms: Your Creations, Alive!, Fun! Fun! Minigolf TOUCH!, Let's Golf! 3D, Mighty Switch Force!, Pyramids, Sakura Samurai: Art of the Sword, Samurai Sword Destiny, Zen Pinball 3D.

full game - viso labo keli normalus (pavardinkit kas arkadiniu shooteriu, lenktyniu, mustyniu? be Zelda, Mario, DoD ir SF:64

Arkadiniai - Shinobi, Pac-Man & Galaga Dimensions, Cave Story, Crush3d.

Shooteriai - Ace Combat: Assault Horizon Legacy, Dream Trigger 3D, Nano Assault, RE: revelations.

Lenktynes - Asphalt 3D, F1 2011, Need for Speed: The Run, Ridge Racer 3D.

Mystynes - BlazBlue: Continuum Shift 2, Cartoon Network Punch Time Explosion, Super Street Fighter IV 3D Edition, Tekken 3D Prime Edition.

demo - per metus laiko kiek as ja turejau isejo 1 demo (resident evil)

Melas, dar net nera metu kaip 3DS isleistas. Taip pat demo tik ir prasidejo pries kelis menesius, o kai isejo pirmasis RE tai kartu buvo ir Cooking Mama demo, dabar jau yra DOAD, Crush3d ir berods dar keli kuriu nepamenu. Redagavo nestas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galbut blogai rinkaisi zaidimus?

Is tavo viso saraso ko nebandziau ir gailiuosi, tai Need for Speed: The Run. Visa kita meslas, ypac ta ambassador fuflo kuri buvo atzaista 1995 metais. O del to ar yra konsolei metai ar ne, tai pasiziurejau amazonej. Mano orderis buvo kovo gale. Tai cia ar yra konsolei metai ar ne? Aisku jei kokios 340 dienu nera laikomos ~metais tai whatever, tu teisus. :thumbsup4: Be to cia buvo isreiksta mano nuomone ir nebutina jos paneiginet. Gali savo isreikst, niekas del to nepyks. Kiekvienas aisku visada gina savo sprendima, kad kaip ir pvz del automobiliu "mano greitesnis ir maziau ryja". As sakau, kad as su 3DS prasoviau ir jis nepateisino mano lukesciu. Taika. :third:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu Nintendo 3DS ir pirksiu PS Vita. Manau, kad PSV geriau. Dėl žaidimų, grafikos ir t.t

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu Nintendo 3DS ir pirksiu PS Vita. Manau, kad PSV geriau. Dėl žaidimų, grafikos ir t.t

Ne į temą

Dėkui, kad pasidalinai šia svarbe su 3DS susijusia informacija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Is tavo viso saraso ko nebandziau ir gailiuosi, tai Need for Speed: The Run. Visa kita meslas, ypac ta ambassador fuflo kuri buvo atzaista 1995 metais. O del to ar yra konsolei metai ar ne, tai pasiziurejau amazonej. Mano orderis buvo kovo gale. Tai cia ar yra konsolei metai ar ne? Aisku jei kokios 340 dienu nera laikomos ~metais tai whatever, tu teisus. :thumbsup4: Be to cia buvo isreiksta mano nuomone ir nebutina jos paneiginet. Gali savo isreikst, niekas del to nepyks. Kiekvienas aisku visada gina savo sprendima, kad kaip ir pvz del automobiliu "mano greitesnis ir maziau ryja". As sakau, kad as su 3DS prasoviau ir jis nepateisino mano lukesciu. Taika. :)

Tu ta posta del metu rasej 02 25, 3DS isleistas 03 25, tad menesio laiko skirtumas. Tai daug.

Na as ir nepradejau pyktis, nesakiau, kad manai blogai ar panasiai. Paprasiai pavardinti tam tikru stiliu zaidimus, ta ir padariau, nes po tavo posto atrode, kad ant 3DS nieko nera. O is to kas yra ir kas patinka jau sprendzia kiekvienas atskirai, tu gailiesi tik del NFS, as is isvardintu turiu SSF, Ace Combat, Shinobi ir RE. Ir mano nuomone RE ir Ace Combat yra must-have, chrush3d zaidziau demo ir noriu pilno, na o cave story remeikinta klasika kure taip pat pirksiu ir megausiuos. Ir tie geimai buvo tik is tu kategoriju, yra dar nemazai kuriais megavaus ir megausiuos nors ten buvo nepamineta. Tad kiekvienam tie patys zaidimai atrodo skirtingai, ir negrazu kazka vadinti meslu ar sakyti kad nieko nera suteikiant skaitytojui bloga ispudy.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.