Nuggles

3DS.

Rekomenduojami pranešimai

Man visada Sony geriau, bet ant nintendo tikrai nestumiu. Jei užjaučiu tuos, kurie galvoja, kad vitoj tik grafika gera bus, tai užjaučiu, bet ant nintendo čia tikrai nestūmiau.

Tikrai ne tau sakiau, cia tam labai kvailam nintendo fanboyui :)

Galima diskutuot normaliai, bet per tokius veikejus kaip tas nieko nesigauna.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na įdomu ką Nuggles nusprendė, pirksi, nepirksi?

Amazone kainuoja tik 130 svarų (520lt + 3% muito mokestis), tai iš tikro labai pigu kaip naujai konsolei (aš už naudotą PSP mokėjau 520lt), Topo Centre mačiau už 650lt.

Beje, games.lt padarius visai nebloga 3DS testą, gal bus įdomu ir padės apsispręst - http://www.games.lt/g/gamenews.news_full/24227.1?sev=part

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mačiau Britanijoje £130...

Tuoj paskaitysiu games.lt testą :)

Ne į temą

Įlindo prieš mane ;D
Redagavo HnrKS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip gal konsolė ir puiki,viskas gerai,bet man labai patiko tas žaidimas professor layton. Užsinorėjau nusipirkt tą konsolę,kad jį galėčiau žaist,o šį spalį išėjo paskutinis jis,ir panašių žaidimų į jį nėra. Pinigų turiu,galėčiau nusipirkt,bet pagrinde pirkčiau dėl tokių žaidimų,o jų nėra. :dribble:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zodziu imk 3DS jeigu tau tokie geimai patinka. Nes visu pirma galesi lost senesnius NDS zaidus kur yra tikrai daug laytono daliu, ir kitu idomiu puzzle geimu, kaip kad Ace Attorney irgi nesveikas. O pats 3DS neuzilgo tures Dr. Lautrec (panasus game kaip laytonas, istorija, vykdai puzzles, bet ideta ir adventure elementu, pats vaikstai po mapa ir pan.) dar ateina Ace Attorney vs Pr. Layton tai isvis du geriausi geimai viename. Zodziu, griebk 3DS. Salyginai pigi konsole su pigesniais zaidimais turinti geimu kokius tu megsti o fps ir uber geros grafikos lengtynes palosi ant pc.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pardaviau 3DS ir nusipirkau Vita. Galiu pasakyti, kad Sony produktas yra way better. Pagrindine 3DS'o problema ta, kad jis per metus laikuo nuo isleidimo kaip buvo perspektyvi konsole, tai taip ir liko. Visa laika tik toks jausmas, kad tuoj tuoj bus atnaujinimai, tuoj bus kazkas nerealaus, bet be pacio 3D kazkaip daugiau nieko ir nesugebejo pasiulyti. Zaidimu linija absurdiska, nezinau kaip jums, bet man viso labo pasirode tik keli verti demesio zaidimai. Na, o visokie kirby, excitbike ir t.t. .. c'mon Nintendo, new gen console? Taip pat labai nuvyle kitu paslaugu nebuvimas, pvz 3D video. Zadejo zadejo, kad bus video, na pagaliau pakure.. keturi besikeiciantys reklaminiai 2 min trukmes filmukai, ir tie apgailetinos kokybes. Vienintelis geras dalykas, tai browsers. Bet tai nori browsint, perki tablet'a? Jokiu nuoskaudu nelaikau, rasau is patirties. :)

Redagavo piktaz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pardaviau 3DS ir nusipirkau Vita. Galiu pasakyti, kad Sony produktas yra way better. Pagrindine 3DS'o problema ta, kad jis per metus laikuo nuo isleidimo kaip buvo perspektyvi konsole, tai taip ir liko. Visa laika tik toks jausmas, kad tuoj tuoj bus atnaujinimai, tuoj bus kazkas nerealaus, bet be pacio 3D kazkaip daugiau nieko ir nesugebejo pasiulyti. Zaidimu linija absurdiska, nezinau kaip jums, bet man viso labo pasirode tik keli verti demesio zaidimai. Na, o visokie kirby, excitbike ir t.t. .. c'mon Nintendo, new gen console? Taip pat labai nuvyle kitu paslaugu nebuvimas, pvz 3D video. Zadejo zadejo, kad bus video, na pagaliau pakure.. keturi besikeiciantys reklaminiai 2 min trukmes filmukai, ir tie apgailetinos kokybes. Vienintelis geras dalykas, tai browsers. Bet tai nori browsint, perki tablet'a? Jokiu nuoskaudu nelaikau, rasau is patirties. :D

Pamiršau paminėti apie vitos nauja sony atminties kortelių formatą kuris tik suderintas su ją, parsiunčiami žaidimai kurie kainuoja tiek pat ar net daugiau negu fizinės kopijos, psp žaidimai kurios turi išnaujo pirkti, nors jau ir turi seniau nusipirkes, ką jau kalbėti apie Augmented Reality cards ir street pass ripoff ant vita, dar galėčiau paminėti keliata dalykų kurie man Vitoje nepatiko. Bet manau nėra jokio pagrindo ginčitys kuri geresnė konsolė, tiesiog mėgaukimės žaidimais nesvarbu ar turi vita ar 3ds, nes mes visi čia gamer'iai kurie vertina šita hobį.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pamiršau paminėti apie vitos nauja sony atminties kortelių formatą kuris tik suderintas su ją, parsiunčiami žaidimai kurie kainuoja tiek pat ar net daugiau negu fizinės kopijos, psp žaidimai kurios turi išnaujo pirkti, nors jau ir turi seniau nusipirkes, ką jau kalbėti apie Augmented Reality cards ir street pass ripoff ant vita, dar galėčiau paminėti keliata dalykų kurie man Vitoje nepatiko. Bet manau nėra jokio pagrindo ginčitys kuri geresnė konsolė, tiesiog mėgaukimės žaidimais nesvarbu ar turi vita ar 3ds, nes mes visi čia gamer'iai kurie vertina šita hobį.

Ne į temą

O tai kodėl tu manai, kad jis pamiršo kąnors paminėt? Paminėjo tai kas jam įsiminė pakeitus konsoles. Nemanau, kad tavo išvardinti dalykai, kurie tavo manymu yra konsolės minusai, pakeis jo nuomonę. Nieko blogo jei žmogui vienas daiktas paliko žymiai geresnį įspūdį už kitą daiktą, ar ne?
Redagavo GYNGA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

O tai kodėl tu manai, kad jis pamiršo kąnors paminėt? Paminėjo tai kas jam įsiminė pakeitus konsoles. Nemanau, kad tavo išvardinti dalykai, kurie tavo manymu yra konsolės minusai, pakeis jo nuomonę. Nieko blogo jei žmogui vienas daiktas paliko žymiai geresnį įspūdį už kitą daiktą, ar ne?

Iš kur tokio įdėjos pakeisti jo nuomone? Aš jo žinutėje matau tik 3ds kaip žeminimą, o kodėl vita yra "geresnė" ne žodžio, tai susidaro nuomonė, kad 3ds nevykės produktas be žaidimų, tai nemanau, kad yra įspūdžiai apie produktą, o tik kito produkto šmeižimas. Tai aš su sarkazmu apie vita tai pat parašiau, bet pabaigoje manau, kad abi konsolės turi potencialą ir abi yra geri produktai, man svarbiausiai tik, kad gerus žaidimus pasiūlyti laiko praleidimui.

Ps. Atsiprašau, bet aš nemanau, kad jis kažka pamiršo vienintelis tu taip manai.

Redagavo Fisherman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu tiek 3DS tiek Vita ir situ konsoliu net lygint nereiktu, apart to, kad Vita turi pora panasiu i 3DS apps'u.

As dazniausiai zaidziu su 3DS, kai turiu trumpas pertraukas tarp paskaitu ar siaip kavinej budamas kai reik laika prastumt. O Vita dazniausiai palosiu traukiny pvz, ar namie, kur turiu daugiau laiko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš kur tokio įdėjos pakeisti jo nuomone? Aš jo žinutėje matau tik 3ds kaip žeminimą, o kodėl vita yra "geresnė" ne žodžio, tai susidaro nuomonė, kad 3ds nevykės produktas be žaidimų, tai nemanau, kad yra įspūdžiai apie produktą, o tik kito produkto šmeižimas. Tai aš su sarkazmu apie vita tai pat parašiau, bet pabaigoje manau, kad abi konsolės turi potencialą ir abi yra geri produktai, man svarbiausiai tik, kad gerus žaidimus pasiūlyti laiko praleidimui.

Ps. Atsiprašau, bet aš nemanau, kad jis kažka pamiršo vienintelis tu taip manai.

Neparasiau nieko apie PSV, nes per mazai laiko turiu, kad galeciau pateikti objektyvia nuomone. Bet paemus i rankas po 3DS, tai toks jausmas kaip is moskvic persedus i mercedes. Na bent cia subjektyvi mano nuomone, o ir girti konkurentu konsole sioje temoje butu amoralu. Taip pat lyginti siu konsoliu hardware yra beprasmiska, nes tai skirtingo kalibro irenginiai. Be to pramoga sukuria ne pats hardware, bet tai kas ant jo sukasi. Cia ir yra svarbiausias aspektas. Bent is mano perspektyvos kiek as naudojau 3DS, tai teigiamo pasakyti apie tai labai daug negaliu. Rasau kas man nepatiko ir kodel nusprendziau atsisakyti sios konsoles. Taigi, 3D video - nera, normaliu minigame - nera, vien tik NES remeikai, full game - viso labo keli normalus (pavardinkit kas arkadiniu shooteriu, lenktyniu, mustyniu? be Zelda, Mario, DoD ir SF:64? O konsolei visgi jau virs metu..), bet cia velgi skonio reikalas, demo - per metus laiko kiek as ja turejau isejo 1 demo (resident evil), streetpass - na smagu kai pirmus penkis sutinki, paskiau nebekreipi demesio kaip i nereikalinga feature'a. Tai vat, pries perkant pagalvokit ka tikrai veiksit su sia konsole. Jeigu veza ryskiaspalviai NES tipo zaidimai, jeigu patinka kokybiskas 3D pojutis zaidimuose ir jeigu megstate browsinant plius rasineti komentarus (su stylusu tai tikrai ziauriai patogu) - si konsole jums. Kitu atveju reiketu dar pasvarstyti. :thumbup:

Redagavo piktaz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano nuomene 3ds žaidimus sąraša nėra toks blogas, nes per tuos metus pasiūlė tikrai neblogu žaidimų bent mano skonui. Beto man bent svarbus buvo 3ds ds žaidimų palaikymas, nes dar man reik daug išbandyti ds žaidimų ir matau 3ds kaip puiku ds pakaitalą. Dėl konsolės ypatybių galiu pasakyti, kad pati naudingiausia man yra pedometras, smagus dalykas pažiūrėti kiek nueini ir gali sau išsikelti išūkį nueiti kuo daugiau vis arba tiesiog išlaikyti judėjimo vidurti, bet tiek apie jį. Kaip minėjau 3ds ir vita abu yra puikus aparatai, tai tikios ateityje jie bus nuožmūs konkurentai ir pasiūlys abi išskirtinio turinio iš kiekvienos pusės, o gale iš to išloštume mes visi tiek 3ds, tiek vita turėtojai, nes kam ginčytis kuris geresnis kai galima kiekvienam mėgautis tuom ką pasiūlo, juk visi esam žaidėjai ir mėgstame žaidimus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sutinku su viskuom ka pasakei. Cia gal labiau kitiem mazas akmenukas i darza, kad maziau idealizuotu, bet labiau stengtusi sakyti kaip yra. Nes galima lengvai suklaidinti zmogu. O ir pinigai siais laikais ant medziu irgi neaga. :first:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.