dowista

Koki Xbox 360 pirkti? Padekite issirinkti!

Rekomenduojami pranešimai

Nusprendžiau pirkti x360 arba ps3(mažiau šansų šiam). Gal turite ką nors pasiūlyti ar šeip rekomendacijų papildomų perkant? Labai ačiū iš anksto už atsakymus, nes esu šioj srity žalias :?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nusprendžiau pirkti x360 arba ps3(mažiau šansų šiam). Gal turite ką nors pasiūlyti ar šeip rekomendacijų papildomų perkant? Labai ačiū iš anksto už atsakymus, nes esu šioj srity žalias :?

Tu ne i aparata ziurek, o i tai kokius zaidimus žaisi,atkreipk demesi i zaidimus kurie yra skirti butent tai konsoliai, o jei zadi pirataut tai tik x360,bet as asmeniskai be halo ir forzos nematau ka belost ant ikso,ko neturetu ps3.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laba vakara visiems. Nusprendziau pirkti xbox360 ,bet sitam reikale esu visiskai naujas tai noreciau jus pagalbos, naujam xboxui  pinigu nera, tad noreciau padeveto o apie xbox nieko nenusimanau nei kainose nei ju komplektacijose. tai kokia butu normali padeveto xbox kaina ? i kokias savybes atsizvelgt perkant ? ruosiuos zaist sp bet po to jauciu pereisiu ir i mp. kaip ir sakiau pinigu skirt sitam reikalui negaliu daug yra kur juos isleist ir taip bet manau kokius 500-600LT skirt galeciau. aciu visiems uz atsakimus ir  kantrybe i naujoko klausimus :)  

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai bet cia jie dar neatristi tokia suma? ar uz tokia suma kuria as siulau nenupirksiu atristo xboxo ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai bet kaina iskarto automatiskai nuo 500-600LT kyla iki 800~ . ir kiek skaiciau kad tie jasper modeliai negendantis tai ta garantija nera tokia svarbi ar as kylstu ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jai perku slima su rgh galesiu zaist game is hdd ir nereiks kompakto kaip supratau ? jai supratau teisingai tai jai galesiu zaisti is hdd bet negalesiu su rgh zaisti online. manau pradziai to uztektu vistiek i mp iskart nelysciau. dar vienas klausimas o ar imanoma nuflashint boxa ir rgh pasidaryt ?  P.S jai turit koki xbox su rgh nesikuklinkit pasiulykit aisku uz zmoniska kaina ne skelbiu.lt kainom :) 

Redagavo Rokas22

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jai perku slima su rgh galesiu zaist game is hdd ir nereiks kompakto kaip supratau ? jai supratau teisingai tai jai galesiu zaisti is hdd bet negalesiu su rgh zaisti online. manau pradziai to uztektu vistiek i mp iskart nelysciau. dar vienas klausimas o ar imanoma nuflashint boxa ir rgh pasidaryt ?  P.S jai turit koki xbox su rgh nesikuklinkit pasiulykit aisku uz zmoniska kaina ne skelbiu.lt kainom :)

pigiau nei skelbiu buna sunkiai rasi, savo priziureta slima rgh 250gb uz 610lt pardaviau per para. Jei pigiau toki tikiesi rasti,esi daugiau nei optimistas ;) o dual nand nulauzimas ir yra kai gali is disku online ir gali rgh is hdd piratkes lost,bet toks nulauzimas brangus siaip :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai 600lt yra man tinkama kaina bet as ten maciau ir po 800-1000lt tai jau cia yra mano akimis kosmosas kazkoks moket uz naudota tiek pat kiek uz nauja. Todel ir kyla klausimas kokia maximali kaina galetu buti uz slima su hdd 250gb rgh su vienu pulteliu ir laidais?nesinoretu permoketi o jus turit daugiau patirties sitam reikale tai aciu uz atsakimus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai 600lt yra man tinkama kaina bet as ten maciau ir po 800-1000lt tai jau cia yra mano akimis kosmosas kazkoks moket uz naudota tiek pat kiek uz nauja. Todel ir kyla klausimas kokia maximali kaina galetu buti uz slima su hdd 250gb rgh su vienu pulteliu ir laidais?nesinoretu permoketi o jus turit daugiau patirties sitam reikale tai aciu uz atsakimus

maksimaliai jie ir 800 papraso uz rgh,bet cia jie optimistai :D  normali kaina tokiu slimu su rgh ir 250gb iki 650,tikrai rasi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki visi dar karta. Ar labai suklysciau nusipirkes sia koncole suprantu ne slimas bet kiek suprantu ir su rgh ir nuflashinta ir tik 500 lt? Ar cia kazkur paslaptis ?XBOX 360 Jasper (RGH ir LT+3.0) 120 GB su 20 zaidimu dovanu tik 500lt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki visi dar karta. Ar labai suklysciau nusipirkes sia koncole suprantu ne slimas bet kiek suprantu ir su rgh ir nuflashinta ir tik 500 lt? Ar cia kazkur paslaptis ?XBOX 360 Jasper (RGH ir LT+3.0) 120 GB su 20 zaidimu dovanu tik 500lt

jei tikrai jasper tai puiku,ypac jei ir nuflasintas ir rgh, viskas ten tvarkoj su juo butu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.