dowista

Koki Xbox 360 pirkti? Padekite issirinkti!

Rekomenduojami pranešimai

tai xvid ir panasei nerodys? Nu as turiu omeny filmus kurie buna jau dvr ripai divx arba xvid coduote ir ac3 garso formatu. O su lauztu pavyks prisijungti prie "live"?

tuomet reikia ziureti kuriuo atveju pigiau gaunas. Ir arcade konsoles kiek suprantu iskarto atkrenta, lieka tik elite.

palaiko tik divx ir wmv kitaip nieko. gal dar avi, bet del jo neatsimenu

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki noriu pirkti xbox 360 tik nezinau koki ar slima 250gb ar elite ar premium galvoju pirkti nauja nebant butu nedaug padevetas ir dar plius orginaliu zaidimu prideta. Gal turit kokiu pasiulimu is kur pirkt ir kokia apytiksliai kaina turetu but? Gal kas turit slima nusipirke ir gali pasakyt ar skirtumai labai dideli ar beveik tas pats? Nulauzt noreciau bet kiek zinau dar slimas nlb nulauziamas. Noreciau nusipirkt sia savaite bet nezinau gal nupigs elite dar labiau o gal slima su kinectu apsimoketu pirkt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O gal galit pasakyt kiek mazdaug turetu kainuot

1. slim naujas?

2. elite naujas?

3. premium naujas?

4. elite mazai padevetas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1. Slim 250GB S modelis - 900lt

2. Elite 120GB naujas nuflesintas 800lt

3. Premiumai jau negaminami apie 18men

4. Nerekomenduoju pirkti naudotu.

Elite jau irgi nebegaminami. Taip sakė GAMES.co.uk pardavėjas Airijoj.

P.S. Aš gavau naują, bet jau paskutinį toje parduotuvėje, jau nebeturi... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki visi,Tai va matau cia visi raso savo nuomones tai ir as sumasciau parasyti.

pamaciau kad mano pc jau biski yra atgyvenes ir nelabai paves naujus game tai nusprendziau pasidometi xbox kolkas manau imti elite jasper ar kaip ten jis arba arcade jasper 120 hdd arba gal turit ka nors pasiulyti zaidimu nezadu pirkti original ir nezadu jungti prie interneto tai apie update ar dar kokius dalykus negalvoju gal galite padeti ir pasidalinti nuomone kokie pavojei gali tykoti :DD vienoj ar kitoje situacijoje ir kanors patart suma tai galetu buti iki 800 ~

bet man iskyla klausimas ar eis prijungt prie pc ar mano dabartinio tv

Dekui is anksto uz atsakymus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki visi,Tai va matau cia visi raso savo nuomones tai ir as sumasciau parasyti.

pamaciau kad mano pc jau biski yra atgyvenes ir nelabai paves naujus game tai nusprendziau pasidometi xbox kolkas manau imti elite jasper ar kaip ten jis arba arcade jasper 120 hdd arba gal turit ka nors pasiulyti zaidimu nezadu pirkti original ir nezadu jungti prie interneto tai apie update ar dar kokius dalykus negalvoju gal galite padeti ir pasidalinti nuomone kokie pavojei gali tykoti :DD vienoj ar kitoje situacijoje ir kanors patart suma tai galetu buti iki 800 ~

bet man iskyla klausimas ar eis prijungt prie pc ar mano dabartinio tv

Dekui is anksto uz atsakymus

Elite ar Arcade? Pirk tą, kurio spalva labiau patinka. Viduriai vienodi. Bet prisimink, kad yra tokia taisyklė "hey, white computers look good but we all know that black ones run faster" :)

HDD dydis? Pirk kuo didesnį! 120GB daugeliu atvejų pakanka.

Ar tik prie Tavo TV? No idea :) Ne ekstrasensas aš.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kvailas klausimas, bet ar į visus Arcade modelius galima dėtis Hdd? Ar tik nuo tam tikros pagaminimo datos?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kvailas klausimas, bet ar į visus Arcade modelius galima dėtis Hdd? Ar tik nuo tam tikros pagaminimo datos?

i visus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Elite ar Arcade? Pirk tą, kurio spalva labiau patinka. Viduriai vienodi. Bet prisimink, kad yra tokia taisyklė "hey, white computers look good but we all know that black ones run faster" :rolleyes:

HDD dydis? Pirk kuo didesnį! 120GB daugeliu atvejų pakanka.

Ar tik prie Tavo TV? No idea :ph34r: Ne ekstrasensas aš.

Jai imciau tai imciau juoda turbut jasper butinai ane turi buti?

Tv pacio nera senas bet matau tik 4 tulpes ar kaip vadinasi dar pagalvosiu ar man baisiai reikia :D)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai dabar jei nauja pirksi tai tik slimai ir dar uzsilike jasper pardavinejami .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norėjau užduoti tik vieną klausimą, norėčiau pirkti Xbox 360 Slim'ą, bet ar jis jau nulaužtas?

Ne į temą

Ačiū už minusus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. As galvoju pirkt xbox 360, pinigu daug neturiu, kad nusipirktau is parduotuves. Tai pirksiu is skelbimu. Tai noreciau paklaust koki man geriau pirkt xbox 360. Ir jei galit parasykit kokios kainos dabar eina tu xbox 360, nes skelbimuose visokiu pilna kainu(nuo 800lt iki 300lt). Ir dar noriu paklaust is kokiu savybiu man sprest ar tas xbox 360 geras, ar jau blogas, ar tuo jam pareis galas :DD. Aciu visiems kas pades.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.