dowista

Koki Xbox 360 pirkti? Padekite issirinkti!

Rekomenduojami pranešimai

PC ne zaidimams :) imk xbox'a ir viskas patikek daug maloniau maigyti jostika guledamas, nei sededamas klaviatura :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

PC ne zaidimams :) imk xbox'a ir viskas patikek daug maloniau maigyti jostika guledamas, nei sededamas klaviatura :)

Nu cia zinai kaip kam man asmeniskai irgi joystickas geriau taciau yra tokiu kurie tiesiog nemegsta ju.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, planuoju pirkt xboxa, radau 1 nebloga pasiulyma mano manymu, tai:

Naudotas Xbox 360 Elite su 20gb hardu, hdmi, visi kabeliai, juodas pultelis, 7 menesiu senumo, jasper + 1 dar 17 menesiu garantija, uz viska 470lt, ar apsimoka imt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, planuoju pirkt xboxa, radau 1 nebloga pasiulyma mano manymu, tai:

Naudotas Xbox 360 Elite su 20gb hardu, hdmi, visi kabeliai, juodas pultelis, 7 menesiu senumo, jasper + 1 dar 17 menesiu garantija, uz viska 470lt, ar apsimoka imt?

Na Elite šiaip 120gb yra, bet gal mažesnį įdėjo. Na jei veikia viskas gerai, tai gal ir apsimoka. :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na Elite šiaip 120gb yra, bet gal mažesnį įdėjo. Na jei veikia viskas gerai, tai gal ir apsimoka. :P

Tai jo parasyta skelbime, kad zmogus pats 120 gb naudoja, o cia idejo 20gb Redagavo lmgtfy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jo parasyta skelbime, kad zmogus pats 120 gb naudoja, o cia idejo 20gb

Gal apsimoka. Parašyk nuoroda skelbimo, tada lengviau gal bus pasakyti... :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal apsimoka. Parašyk nuoroda skelbimo, tada lengviau gal bus pasakyti... :P

Ne is Lietuvos perku :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne is Lietuvos perku :P

Ne į temą

Tai nereiškia jog negali pateikti nuorodos iš kur perki ar bent jau pasakyti už kiek perki, gez ar taip sunku...
Redagavo ch0k3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir ka tu tame skelbime pamatysi? :P kas parasyta parasiau viska, nebent nuotrauka jei nori va:

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kas jau per perka, ar nusipirko naujaji xbox 360 slim ? :P

Nemanau, kad čia playmanijoj daug kas pirko naująjį slimą. Daug kas pirmiau laukia, kad jį nulaužtų. Ir šiaip jei jau turi senąji modelį tai kam pirkti naują, o dauguma juos čia turi :P taip pat dauguma dabar pirkdami renkasi senuosius xbox'us nes naujųjų neišeina nulaužti. Manau jei jau imti nenulaužiamą daikta, tai imti ps3 (čia tik mano nuomonė) nes ten ir online nemokamas ir jo exkluzivai man geresni. Aš pats, imiau xboxą nes nesu iš tų kurie už žaidimus gali pakloti nemažas sumas. Taigi nemanau, kad xbox slim kolkas apsimoka imti, aišku nebent tu jo nori ir esi pasiruošęs pirkti žaidimus jam. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, galvoju pirkti nauja X360 Arcade. Patarkit iš kur pigiausia ir patikimiausia pirkti. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, galvoju pirkti nauja X360 Arcade. Patarkit iš kur pigiausia ir patikimiausia pirkti. :)

Iš rlevin7. Po 570lt pas jį.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.