woze

Lineage2

Rekomenduojami pranešimai

Vnž, nesakau, kad aš bandžiau žaist, nes savęs nekankinsiu ir nevartosiu narkotikų, bet brolis bandė c7, man tikrai patiko.. daug kas pakeista, o svarbiausia, kad MENIU pakeite, visas apipavidalinimas kitoksai (: nice.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Losiau nuo C1. Pries kokius metus ar biski daugiau visiskai meciau ir tuo labai patenkintas. Ant zaidimo stumt taip neverta kaip cia visi varot. Pats zaidimas geras, ypac man pvp sistema patiko. Na bet kad su juo geriau isvis neprasidet tai faktas. Kokius 2 metus losiau. Is pradziu isvis visa diena prasededavau. Po to tik po kelias valandas, bet vistiek gailiuos daar prisimines kad losiau. Zinoma buvo ir tikrai labai smagiu akimirku, na bet tiek jau to.

Jei kas norit atsikratyti sitos ligos tai kaip jau kazkas minejo - eikit sportuot. Tikrai nebesinori gryzusiam pavargusiam sest prie to L2.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, ne kiekvienas žmogus taip prilimpa prie to L2, aš kiek kartais žaisčiau jį tai taip niekaip mėnesio net neištempu ..vargu ar net savaitę, atsibosta. :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vnž, nesakau, kad aš bandžiau žaist, nes savęs nekankinsiu ir nevartosiu narkotikų, bet brolis bandė c7, man tikrai patiko.. daug kas pakeista, o svarbiausia, kad MENIU pakeite, visas apipavidalinimas kitoksai (: nice.

nera tokio dalyko c7

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ai nu dabar kažkaip vadinas ne chaotic chronicle, o chaotic throne - tai tas naujas, nžn man jis kaip c7 (:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oh.. dabar jau bus T1 - T6, paskiau jau koks nors Chaotic Ass, tai bus A1 ir t.t xD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as WoW TBC losiu globale tai ten kultura ziaurei gera... nepalyginsi su privat servais... globale ten visi noriai padeda. Nu pvz nenuzudau kokio drakono ziauraus kveste tai bet ka susirandu ir tas sutinka arba patys klausineja ar kuo padet dar kartais duoda is lempos visko :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, nepričiom čia tu su savo WoW, Lineage 2 temoje :(

Žadu greitu laiku vėl pabandyt l2 palošt, bet man gerai.. imuninetą nuo to game turiu tai tik truputį jaučiu palošiu ir atsibos :>

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zaidimas neblogas losiau kokius 2 men ant x4 rates tai uzsikeliau maga 65 lwl ir atsibodo :) kazkai berysio man ten keli lwl darai prof quost vel keli lwl ir vel quost darai tai nzn berysio nebent pvp ten daugiau nieko veikt nera :) bet neblogas grajus neblogas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jei būni "lone wolf" kuris tik pats viską daro be klano ir visko ir t.t

Dabar jau man pabodęs tas geimas, bet seniau tikrai įdomu būdavo..

Redagavo blindside

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dazniausia ir emuosi "lonely wolf" ypac pacioje pradzioje kol geresni lvl pasiemi...ir seip labiau megstu zaisti su uzsenieciu klanais nei lietuviu,nes amzinai juose pilna vaiku kurie tik prie l2 ir gyvena,o uzmusti reikia ir rekia...uzsenieciai ramesni,linxmesnis ir labiau linke padeti nei lietuviai:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tai aišku, ką čia dar ir bekalbėti, kad su lietuviais neapsimoka lošt, dažniausiai užsienietiškus servus ir imu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.