Haskis

Ar reikia istraukti kistuka is lizdo kai nenaudoji xbox'o?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki taigi man iškilo toks klausymas, aš kekviena karta kai noriu žaisti su xbox'u ijunginėju jį į lizda, o jeigu laikyčiau visada jį įjungta į lizda bet pačio neijungčiau negresia niekas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nieko neatsitiks, nebent žaibas nutrenks :devil:

Neprišnekėk čia jam ;D Prisimenu prie mano namu kai trenke žaibas tai viskas kas buvo ijungta i rozete perdegė...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neprišnekėk čia jam ;D Prisimenu prie mano namu kai trenke žaibas tai viskas kas buvo ijungta i rozete perdegė...

Ne į temą

Tai kur tu gyveni, dėžėje? :) Juk dabar visi namai turi žaibolaidžius, kurie apsaugo nuo tokių dalykų :devil:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki taigi man iškilo toks klausymas, aš kekviena karta kai noriu žaisti su xbox'u ijunginėju jį į lizda, o jeigu laikyčiau visada jį įjungta į lizda bet pačio neijungčiau negresia niekas?

na kiekviena karta isjungus is rozetes nusiresetina laikrodis, daugiau nieko. jei zaidi LIVE ar laikrodzio nereguliuoji tai gali daryt kaip dares. as asmeniskai, tai neisjungineju is rozetes.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man ne vienas yra patares visa laika istraukineti, nes kartais kai namie islekia saugikliai per kokia superaudra , didele tikimybe iskepti maitbloki.Bent man asmeniskai sony telikas taip perdege. Nezinau ar tai aktualu su uk kistukais, jie ten turi saugikli (nezinau kam jisai reikalingas), bet as del sventos ramybes visada istraukiu. :D Tiesiog ar to reikia ar ne, cia jau kiekvienam spresti, bet man taip ramiau :o

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu as asmeniskai pc ir monitoriu atjungiu, nes jie patogiai ant vieno prailgintojo su mygtuku, tai lengva. o xbox tv ir centra tingiu atjunginet tai sedi vargsai. seip paciam aparatui nieko neatsitiks kad jis sau bus ten, bet vdrug itampos suoliai ar zaibas ar dar koks velnias, tai visko gali buti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

del itampos suoliu neturetu nieko boxui nutikt... vat del zaibo tai gali eit is rikiuotes viskas... niekada neisjukgineju boxo is maitinimo

Redagavo xmouserx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.